19 / 05 / 2024

Tuncay Öz

Tuncay Öz

Tek Ada Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Tuncay Öz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mehmet Söyleyici Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Datça Yıldızı Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Datça Yıldızı Turizm Limited Şirketi Ümraniye'de Tuncay Yersel tarafından kuruldu.

Öz Üstün İnşaat Nakliyat Otomotiv ve Ofis Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Öz Üstün İnşaat Nakliyat Otomotiv ve Ofis Sistemleri Limited Şirketi, Tuncay Ceylan tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Nisan'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Başknet Caddesi'nde kuruldu.

Tuncay Özilhan: İran'da yeni pazarlar bulunacaktır!

Rusya’nın ambargosuna karşı Türk özel sektörü sesini yükseltmeye başladı. Anadolu Grubu’nun Başkanı Tuncay Özilhan, “Başbakanımızın söylediği gibi yeni pazarlar bulunacaktır” ifadesini kullandı.

Tuncay Özilhan: Arazi ihalelerimiz tarafsız bir kurum tarafından yapılıyor!

Özilhan, "ihale internetten izlenebilecek şekilde canlı yayında yapılıyor. AND, ihalede farklı grupla yarışıp, en yüksek fiyatı vererek o araziyi almaya hak kazandı. İtibarımızı milyarlarca dolara değişmeyeceğimizi bilmenizi isterim. " dedi.

Kızıldağ Tır Parkı Dinlenme Tesisleri İnşaat Kiralama Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıldağ Tır Parkı Dinlenme Tesisleri İnşaat Kiralama Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Hikmet Coşar ve Tuncay Turgut ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile Ataşehir'de 9 Haziran'da kuruldu.

Tuncay Kilit: Antalya'ya büyük bir eğlence parkı yapacağız!

Bünyesinde Crystal Otelleri de bulunduran Galeri Kristal Başkan Yardımcısı Tuncay Kilit, Antalya'ya büyük bir eğlence parkı yapacaklarını söyledi. Kilit, Antalya'nın Disneyland olması için, Disneyland yetkilileri ile görüşmelerinin sürdüğünü de ifade etti

Tek Ada Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tek Ada Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Tuncay Öz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mehmet Söyleyici Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Öz Aykutlar İnşaat Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aykutlar İnşaat Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tuncay Aykıt tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 17 Ekim 2014 tarihinde Eyüp, Yeşilpınar Mahallesi'nde kuruldu.

Tuncay Özilhan: Migros'a ağzımız sulanıyordu, bitiriyoruz!

Uzun süredir Migros’u istediklerini söyleyen Anadolu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, yeni yatırımlarını anlatırken bira satışlarının yüzde 8 azaldığını, dünyada ve Türkiye’de meşrubatta büyüyeceklerini belirtti

Tuncay Özilhan: Migros 4 yıldır ağzımızı sulandırıyor!

Türkiye’nin geçtiği sıkıntılı süreci hesap ederek Migros’a teklif verdiklerini bildiren Anadolu Grubu Başkanı Tuncay Özilhan, “ Migros’u dört yıldır takip ediyorduk, ağzımızı sulandırıyordu ” dedi.

Tuncay Özilhan: Migros için 4 yıldır ağzımız sulanıyordu!

Migros' un yüzde 40' ını almak için teklif veren Anadolu Grubu' nun başkanı Tuncay Özilhan, "Migros 4 yıldır ağzımızı sulandırıyordu. Satın almayı yıl sonuna kadar tamamlarız" dedi...

Öz Aran Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aran Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tuncay Göçmen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Fırat 1 Caddesi'nde kuruldu.

Hababam Sınıfı'nın Hayta İsmail'i ve Bacaksız'ı Esenler'de defter dağıttı!

Esenler Belediyesi'nin geri dönüşümden elde ettiği 500 bin defter, Hababam Sınıfı filmi oyuncularından Ahmet Arıman (Hayta İsmail) ve Tuncay Akça’nın (Bacaksız) da katıldığı bir törenle öğrencilere dağıtıldı.

Tuncay Öz Haberi

Tuncay Öz

Tek Ada Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Tuncay Öz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mehmet Söyleyici Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da kuruldu. 


Tek Ada Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri  yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, ark ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye...