19 / 05 / 2024

Tunceli Batman grup köy yolu çalışması

Tunceli Batman grup köy yolu çalışması

Tunceli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yıldırım. ''Batmak grup köy yolunda asfaltlama çalışmaları yapıyoruz. Öncelikle grup köy yollarından başlamak üzere asfaltlama çalışmalarını ivedilikle bitirmek istiyoruz" dedi.

Batman'da arazi kavgası:2 yaralı!

Batman'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan iki grup silahlı kavgaya tutuştu. Çıkan kavga sonucunda iki kişi yaralandı. 

Batman'da arazi kavgası: 1 ölü, 3 yaralı!

Batman'da arazi anlaşmazlığı yaşayan ve mahkemelik olan iki grup adliye önünde birbirine girdi. Çıkan kavga sonucunda 1 kişi yaşamını yitirdi ve 3 kişi ise yaralandı.

Batman Köprüsü yeniden yapılacak!

Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından Tunceli-Erzincan karayolunun bağlantısını sağlaması amacıyla yaptırılacak ve 6 milyon liraya mal olacak Batman Köprüsü'nün yeniden yapım sözleşmesinin imzalandığı bildirildi.

Tunceli Batman grup köy yolu yenilendi!

Tunceli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yıldırım. ''Batmak grup köy yolunda asfaltlama çalışmaları yapıyoruz. Öncelikle grup köy yollarından başlamak üzere asfaltlama çalışmalarını ivedilikle bitirmek istiyoruz" dedi.

ÖİB Batman Beşirli arsasını özelleştiriyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı , Batman Beşirli arsasını özelleştiriyor. İhalee en yüksek teklifi 1 milyon 830 bin TL ile Batman-Grup verdi.

Batman Style Life projesi tanıtıldı!

Batman’a inşaat sektöründe yenilikler kazandıran Erfa Grup İnşaat, Gültepe mahallesinde inşa ettiği ofisleri tanıttı. Hafta sonu yapılan tanıtım programına seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

Tunceli'de köye dönüp ev yaptırmada artış oldu!

Tunceli'de, çözüm süreciyle köye dönüşlerde artış olduğu bildirildi. Hüseyin Şimşek, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi kapsamında merkezi ile Mazgirt ilçesi arasında yürütülen Hıran Grup Köy Yolunda incelemelerde bulundu...

Tunceli'de çevreci göstericiler baraj şantiyesini bastı!

Tunceli ile Elazığ’ın Karakoçan ilçesi arasındaki Peri Çayı üzerinde yapımı süren Pembelik Baraj inşaatı şantiyesini basan bir grup çevreci, şantiye binası ile araçları ateşe verip yaktı

Ukra Grup, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kuracak!

Necati şžaşmaz 'ın rol aldığı reklam filmleri ve dizi sponsorluklarıyla marka bilinirliğini yüzde 58 'e çıkararak bu alanda Ağaoğlu 'ndan sonra ikinci sıraya oturan Ukra Grup, 5 yıl içinde sektörde ilk 5 'e girerek GYO kurma düşüncesiyle yatırım atağına k

Önay Grup Beylikdüzü ve Maslak'ta projeler gerçekleştirecek!

Ortaklık kültürünü geliştirmek üzere 4 arkadaşın kurduğu Önay Grup, 5 yılda 2 proje geliştirince çıtayı yılda 2 projeye taşıdı. Beylikdüzündeki projede son rötuşları yapan grup, Maslakta da arazi arayışını sürdürüyor  

Torunlar GYO'da hangi grup şirketinin hissesi ne kadar

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), grup şirketlerinin sermayedeki paylarını açıkladı

Aslan çimento'da hangi grup şirketinin hissesi ne kadar

Aslan çimento A.şž, grup şirketleri hakkında bilgi verdi. şžirket, hangi grup şirketinin ne kadar hissesi olduğunu açıkladı  

Kuzu Grup, yeni kampanyasıyla satışlarını 2'ye katladı!

İnşaatını tamamladığı  Spradon Quartz projesini 10 yıl boyunca sıfır faiz, 6 ayda bir TÜFE"ye endeksli artış, banka kredisiz, formalitesiz ve hemen teslim olarak Kuzu Grup, kampanyanın ilk haftasında son 3 ayın 2 katı satış gerçekleştirdi

Tunceli Batman grup köy yolu çalışması Haberi

Tunceli Batman grup köy yolu çalışması

Tunceli İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından merkez Batman grup köy yolunda asfaltlama çalışmalarına başlandı.


Çalışmaları yerinde inceleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yıldırım, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Batmak grup köy yolunda asfaltlama çalışmaları yapıyoruz. 10 kilometre uzunluğundaki bu yoldan 15 köy ve mezra faydalanmaktadır. Öncelikle grup köy yollarından başlamak üzere asfaltlama çalışmalarını ivedilikle bitirmek istiyoruz" dedi.


Merkez dışında diğer ilçelerde de çalışma programı hazırlandığını dile getiren Yıldırım, "Merkezden sonra diğer ilçelerde de bu çalışmaları yapacağız. Bağın kaplıcalarına giden yolu merkezden bağlamıştık bu yıl da Elmalı Köprüsü’nde Bağın Kaplıcasına giden yolu bağlayacağız. Böylece hem merkezden hem de Elmalık Köprüsü’nden Bağın Kaplıcalarına rahat bir ulaşım sağlanmış olacak" diye konuştu.


Yılsonuna kadar 200 kilometrelik yolu asfaltlamayı planladıklarını dile getiren İl Özel İdaresi Genel...