24 / 05 / 2024

Tunceli Belediyesi 15 dükkan

Tunceli Belediyesi 15 dükkan

Tunceli Belediyesi'ne ait 15 dükkan esnafa kira karşılığı verilecek. Başkanlık konutunun da olduğu 12 lojman, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz tahsis edilecek.

Tekirdağ ve Antalya'da 15 adet arsa ile 2 arazi satılıyor!

Marmaraereğlisi Belediyesi ve Manavgat Belediyesi, 15 adet arsa ile 2 adet araziyi satıyor. İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri...

Satılık yazlık arayanlar için büyük fırsat! Dikili Belediyesi 15 konutu satışa çıkardı!

İzmir İli Dikili Belediye Başkanlığı, İzmir, Dikili Çandarlı'da yer alan 15 adet konutu satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 17 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bağcılar Belediyesi 15 okul inşaatı için çalışmalara başladı!

İstanbul Valiliği, Bağcılar Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Bağcılar'a 15 okul yapılması için çalışmalara başlandı. 

Tunceli Belediyesi'nden kiralara Kovid-19 düzenlemesi!

Tunceli Belediyesi, Kovid-19 salgını önlemleri kapsamında kapalı olan işletmelerden 3 ay boyunca kira alınmayacağı ve kiracılarına 2021 yılı boyunca zam yapılmayacağını açıkladı. 

Gümüşhane'deki 15 metruk bina yıkılacak!

Gümüşhane Belediyesi 15 adet metruk bina için yıkım kararı verdi. Bu binaların yıkımı için verilen ilanlar bir ay süreyle yayınlanacak. 

Çorum Belediyesi 15 arsayı satışa çıkardı!

Çorum Belediyesi kentin çeşitli yerlerinde bulunan 15 adet arsayı satışa çıkarıyor.

Tunceli Belediyesi önündeki duvarlar yıkıldı!

TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu, belediye önünde bulunan güvenlik duvarlarını yıktırdı ve korkulukları kaldırttı.

Boyabat Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık 6 iş yeri!

Boyabat Belediyesi, 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezinde 3-4-5-6-7-8 Nolu bağımsız bölümde bulunan 6 iş yerini ihale ile kiraya veriyor...

Gaziantep Büyükşehir'den 46.5 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz, Tekstilkent ve Pancarlı Mahallesi'ndeki 5 arsayı ihale ile satıyor. İhale 24 Ekim'de gerçekleşecek..

Gediz Belediyesi'nden satılık 15 gayrimenkul!

Gediz Belediyesi 15 Temmuz İş Merkezinde yer alan  4 daire ve 11 dükkanı açık artırma usulü ile satışa sunuyor. 

Başiskele Belediyesi'nden 51.9 milyon TL'ye satılık 15 gayrimenkul!

Başiskele Belediyesi, 15 adet arsa taşınmazlarını hali hazır mevcut durumuyla ihale ile satıyor. İhale 23 Temmuz'da gerçekleşecek..

Tunceli Belediyesi'nden şehit ailesine ev yardımı!

Tunceli Belediyesi tarafından 1 Nisan'da Tunceli-Erzincan karayolunda güvenlik kulesi yolunun yapımında çalışırken, PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen iş makinesi operatörü Mehmet Özdemir'in ailesine ev yardımı yapıldı.

Gaziantep Şehitkâmil'de 3.2 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediyesi, 15 Temmuz Mahallesi'ndeki 2 arsa ihale ile satılıyor. İhale 30 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Tunceli Belediyesi 15 dükkan Haberi

Tunceli Belediyesi 15 dükkan

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, hem Vali hem de Belediye Başkan Vekili olarak halkın sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Vatandaşların çalışmalardan memnun olduğunu ifade eden Sonel, "Devletimizin şefkatini ve sıcaklığını yöre insanımıza göstermeye çalışıyoruz. Araştırmamızda şehir merkezinde belediye başkanlığına ait dubleks lojman dahil 12 konut olduğunu tespit ettik. Bunları da bugünlerde Tunceli'de yetim, öksüz, garip ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza tahsis edeceğiz. Yöre insanımıza hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Sonel, amaçlarının ihtiyaç sahibi vatandaşları desteklemek olduğunu vurgulayarak tespit edilen ihtiyaç sahibi, yetim ve öksüz ailelerin bu lojmanlarda ücretsiz oturacaklarını söyledi.

Belediyeye ait iş yerlerindeki bakım onarım çalışmalarına da değinen Sonel, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Bu işyerlerindeki yenileme ve...