23 / 05 / 2024

Tunceli Belediyesi duvar yıkım

Tunceli Belediyesi duvar yıkım

TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu, belediye önünde bulunan güvenlik duvarlarını yıktırdı ve korkulukları kaldırttı.

Bursa Kanal İnegöl'de istinat duvarı çalışmaları tamamlandı!

İnegöl Belediyesi tarafından yapılan Kanal İnegöl projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde istinat duvarının inşaatı tamamlandı. 

Kağıthane'de çöken istinat duvarı yeniden inşa ediliyor!

Kağıthane Belediyesi, geçtiğimiz günlerde kar yağışı nedeniyle çöken istinat duvarını yeniden inşa ediyor. 

Tunceli Belediyesi'nden kiralara Kovid-19 düzenlemesi!

Tunceli Belediyesi, Kovid-19 salgını önlemleri kapsamında kapalı olan işletmelerden 3 ay boyunca kira alınmayacağı ve kiracılarına 2021 yılı boyunca zam yapılmayacağını açıkladı. 

Galata Kulesi'nin yıkılan duvarı yeniden örüldü!

İstanbul Büyükeşhir Belediyesi, Galata Kulesi’nde onaylı restorasyon projesi olmadan yapılan hiltili çalışma için Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunurken, dün yıkılan duvarın alelacele yeniden örüldüğü belirlendi.

Muğla'da kaçak istinat duvarı iş makinesiyle yıkıldı!

Muğla'nın Fethiye ilçesi, Gökçeovacık Mahallesi’nde kaçak olduğu belirlenen istinat duvarı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı...

İzmit Belediyesi o bina için istinat duvarı örüyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri temeli kayan Karadeniz Apartmanı’nın güvenliğinin sağlanması amacıyla istinat duvarı örüyor.

Tunceli Belediyesi önündeki duvarlar yıkıldı!

TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu, belediye önünde bulunan güvenlik duvarlarını yıktırdı ve korkulukları kaldırttı.

Tunceli Belediyesi'nden şehit ailesine ev yardımı!

Tunceli Belediyesi tarafından 1 Nisan'da Tunceli-Erzincan karayolunda güvenlik kulesi yolunun yapımında çalışırken, PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen iş makinesi operatörü Mehmet Özdemir'in ailesine ev yardımı yapıldı.

Tunceli Belediyesi 15 dükkanı esnafa kiralayacak!

Tunceli Belediyesi'ne ait 15 dükkan esnafa kira karşılığı verilecek. Başkanlık konutunun da olduğu 12 lojman, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz tahsis edilecek.

İzmir Halit Zilani Çelik Okulu'nun istinat duvarı inşa ediliyor!

İzmir Konak'ın Gültepe ilçesinde çöken Şehit Halit Zilani Çelik İmam Hatip Ortaokulu'nun istinat duvarı yeniden yapılıyor. Konak Belediyesi, okulun ihtiyacı olan tadilat çalışmalarını gerçekleştiriyor.

İzmir İnciraltı'da kaçak duvar örüldü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İnciraltı’nda denizle orman arasına duvar ördü. Çevre Müdürlüğü'nün inşaatı durdurmasına rağmen inşaat devam etti ve duvar tamamlandı.

Muradiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne istinat duvarı!

Eğitime Yüzde Yüz Destek’ kampanyası kapsamında ilçedeki okullara yatırımlarını sürdüren Osmangazi Belediyesi, Muradiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesine istinat duvarı örerken, öğrencilerin güvenliği için de bahçeyi demir ferforje ile kapladı.

İzmit Belediyesi'nden istinat duvarı ihalesi!

İzmit Belediyesi’nce Orhan, Zabıta, Tavşantepe, Yeşilova ve Yenidoğan mahallelerinde istinat duvarları yapılacak. İstinat duvarları için açılan ihaleye 7 firma katılırken firmalardan biri ihale aşamasında elendi.

Tunceli Belediyesi duvar yıkım Haberi

Tunceli Belediyesi duvar yıkım

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Tunceli Belediye Başkanlığı'nı kazanan TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu, belediye önünde bulunan güvenlik duvarlarını yıktırdı ve korkulukları kaldırttı.

NTV'de yer alan habere göre; Belediye personelinin duvarlar üzerindeki korkulukları kaldırılmasıyla iş makineleri duvarlarını yıkımını tamamlandı.

Yıkılan duvarlar, iş makinesi tarafından parçalanıp, belediyeye ait kamyona yüklenip taşındı. Çalışmaların ardından belediye ekipleri kaldırımlarda biriken moloz ve tozları da süpürüp etrafı temizledi.

Çalışmalarla ilglili konuşan Maçoğlu, ''Seçim öncesinde söylediğimiz bir şey vardı, halkla belediye arasındaki engellerin kaldırılması. Daha şeffaf, daha görülebilir kılmak adına duvarları kaldırdık" ifadelerini kullandı.

Belediye önünün yeniden düzenleneceğini sözlerine ekleyen Maçoğlu, "Çok uzun süredir buraların dizayn edilmesi, güzel bir çevre düzenlemesine ihtiyaç olduğundan kaynaklı bir çalışma yaptık. Çünkü hakikaten belediyenin içinden dışarısı, dışarıda da belediyenin içi...