18 / 05 / 2024

Tunceli Belediyesi lojman tahsisi

Tunceli Belediyesi lojman tahsisi

Tunceli Belediyesi'ne ait 15 dükkan esnafa kira karşılığı verilecek. Başkanlık konutunun da olduğu 12 lojman, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz tahsis edilecek.

İBB Rumelihisarı'nda lojman inşa ediyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Sarıyer Rumelihisarı'nda bulunan Şehitlik Mezarlığı ve Naif Baba Tekkesi arazisi içerisinde lojman inşa etmek için düğmeye bastı.

Tunceli Belediyesi'nden kiralara Kovid-19 düzenlemesi!

Tunceli Belediyesi, Kovid-19 salgını önlemleri kapsamında kapalı olan işletmelerden 3 ay boyunca kira alınmayacağı ve kiracılarına 2021 yılı boyunca zam yapılmayacağını açıkladı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi 62 lojmanı satışa çıkardı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait 62 adet kamu konutu ihale ile satılacak. İhale 12 Mart'ta yapılacak. Fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor...

Tunceli Belediyesi önündeki duvarlar yıkıldı!

TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu, belediye önünde bulunan güvenlik duvarlarını yıktırdı ve korkulukları kaldırttı.

Adıyaman Belediyesi'nden karayollarına yeni lojman!

Adıyaman Belediyesi, yeni Adliye binasının yanında yer alan Karayolları Lojmanının yeri karşılığında Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan yeni lojmanın inşaatını hız kesmeden sürdürüyor.

Tunceli Belediyesi'nden şehit ailesine ev yardımı!

Tunceli Belediyesi tarafından 1 Nisan'da Tunceli-Erzincan karayolunda güvenlik kulesi yolunun yapımında çalışırken, PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen iş makinesi operatörü Mehmet Özdemir'in ailesine ev yardımı yapıldı.

Tunceli Belediyesi 15 dükkanı esnafa kiralayacak!

Tunceli Belediyesi'ne ait 15 dükkan esnafa kira karşılığı verilecek. Başkanlık konutunun da olduğu 12 lojman, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz tahsis edilecek.

Yenişehir Belediyesi tarafından yapılacak yeni lojmanın temeli atıldı!

Kırsal mahallelere yaptığı hizmetlere devam eden Yenişehir Belediyesi, yeni bir lojman inşa ediyor. Lojmanın temel atma töreni gerçekleşti..

Selçuklu Belediyesi İller Bankası Lojmanı'nı 55 milyon TL'ye satıyor!

Selçuklu Belediyesi tarafından Konya'nın Dikilitaş ilçesindeki arsa satışa çıkıyor. Gayrimenkulün toplam bedeli 55 milyon TL olarak belirlendi.

Polis lojman ve sosyal konutları meclis gündeminde!

CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol TBMM toplantısında polis lojman ve sosyal konutlarını gündeme taşıdı..

Tunceli Ovacık'ta çocuk parkı inşa edildi!

Tunceli’nin Ovacık İlçe Belediyesi ve Turan Günata ailesinin ortak çalışmasıyla yapılan yeni çocuk parkı, tamamlandı. Parka Günata ismi verildi.

TOKİ Tunceli Mazgirt konutları teslim ediliyor!

TOKİ Tunceli Mazgirt Projesi kapsamında inşa ettirilen ve Mazgirt Belediyesi aracılığı ile konut alıcısı temin edilen 85 adet konut için konut teslim süreci bugün sona eriyor.

Tunceli Cem Emir Parkı yenileniyor!

Tunceli Hozat Belediyesi ilçede bulunan Cem Emir Parkı'nda çalışma yürütüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla tesisin piknik alanı ve restaurantı hizmete girecek.

Tunceli Belediyesi lojman tahsisi Haberi

Tunceli Belediyesi lojman tahsisi

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, hem Vali hem de Belediye Başkan Vekili olarak halkın sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Vatandaşların çalışmalardan memnun olduğunu ifade eden Sonel, "Devletimizin şefkatini ve sıcaklığını yöre insanımıza göstermeye çalışıyoruz. Araştırmamızda şehir merkezinde belediye başkanlığına ait dubleks lojman dahil 12 konut olduğunu tespit ettik. Bunları da bugünlerde Tunceli'de yetim, öksüz, garip ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza tahsis edeceğiz. Yöre insanımıza hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Sonel, amaçlarının ihtiyaç sahibi vatandaşları desteklemek olduğunu vurgulayarak tespit edilen ihtiyaç sahibi, yetim ve öksüz ailelerin bu lojmanlarda ücretsiz oturacaklarını söyledi.

Belediyeye ait iş yerlerindeki bakım onarım çalışmalarına da değinen Sonel, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Bu işyerlerindeki yenileme ve...