27 / 04 / 2024

tunceli haberleri

tunceli haberleri

Edinilen bilgiye göre, Tunceli-Ovacık karayolu Siliç köprüsü mevkisi dağlık bölgede iki farklı noktada, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.Tunceli'de çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü.

Tunceli Belediyesi'nden şehit ailesine ev yardımı!

Tunceli Belediyesi tarafından 1 Nisan'da Tunceli-Erzincan karayolunda güvenlik kulesi yolunun yapımında çalışırken, PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen iş makinesi operatörü Mehmet Özdemir'in ailesine ev yardımı yapıldı.

Tunceli'de 4'üncü tekstil fabrikasının temeli atıldı!

Tunceli’de Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel’in girişimleriyle 500 kişinin daha istihdam edileceği 4’üncü tekstil fabrikasının temeli atıldı...

TOKİ Tunceli projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tunceli Artuklu'da hayata geçireceği 206 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Tunceli 206 konut ihalesi yarın!

Tunceli İli Merkez İlçesi Aktuluk Mahallesi 206 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Tunceli Endüstri Meslek Lisesi ihalesi yarın!

Tunceli İli Merkez İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Çaldırantepe Mevkii 16 Derslikli Endüstri Meslek Lisesi, Metal Atölyesi, Çok Amaçlı Atölye, Mobilya ve İç MekTes Atölyesi, Motor Atölyesi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Tunceli Belediyesi 15 dükkanı esnafa kiralayacak!

Tunceli Belediyesi'ne ait 15 dükkan esnafa kira karşılığı verilecek. Başkanlık konutunun da olduğu 12 lojman, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz tahsis edilecek.

TOKİ'den Tunceli'ye 206 konut!

2023 hedefi 1 milyon 200 bin konut olan TOKİ Tunceli Aktuluk'ta 206 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Tunceli Pülümür Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Tunceli Pülümür’de hayata geçireceği 63 konutun ihalesi gerçekleştirildi

TOKİ Tunceli Pülümür 63 konut ihalesi bugün!

TOKİ Tunceli İli Pülümür İlçesi Ecevit Mahallesi 63 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün yapılacak. 

Tunceli Pülümür TOKİ 63 adet konut ihalesi 18 Ocak'ta!

Tunceli İli Pülümür İlçesi Ecevit Mahallesi 63 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Ocak tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Tunceli Pülümür'e 63 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Tunceli İli Pülümür İlçesi Ecevit Mahallesi'nde 63 yeni konut hayata geçirecek. TOKİ Tunceli Pülümür için ihale tarihini belirledi.

Tunceli Munzur Üniversitesi 2025'te tamamlanacak!

Tunceli'de 9 yıl önce kurulan ve 136 milyon lira kaynak ayrılan, ikinci etabının tamamlanmasıyla yaklaşık 150 bin metrekare kapalı alana sahip olacak Munzur Üniversitesi'nin Tunceli'nin çehresini değiştirmesi planlanıyor. 

TOKİ'den Tunceli Çemişgezek'e 344 konut!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tunceli’nin Çemişgezek İlçesi Meydanmescit Mahallesi’nde hayata geçireceği 344 konutun ihalesi yapıldı.

tunceli haberleri Haberi

tunceli haberleri


Tunceli merkeze yaklaşık 13 kilometre uzaklıkta bulunan Babaocağı Köyü yakınlarında dün akşam başlayan ve yapılan müdahalenin ardından kısmen kontrol altına alınan yangın öğleden sonra yeniden başladı.

Tunceli Babaocağı Köyü yakınlarında dün akşam Karşılar Jandarma Karakolu’ndan bazı yerlere kısa süreli yoğun ateş açıldı. Ateş edilen ormanlık alanın değişik yerlerinde kuru otların tutuşması sonucu orman yangını çıktı.

Alevler gece Orman İşletme Müdürlüğü ile vatandaşların çalışmasıyla kısmen söndürülerek, kontrol altına alındı. Ancak öğleden sonra yangın rüzgarında etkisiyle yeniden başladı. Munzur Vadisi’nin de arasında bulunduğu iki ayrı bölgeye yayılan alevler söndürmek için Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Yetkililer, bölgenin sarp olması nedeniyle araçların giremediğini ve yangın söndürme çalışmalarının sürdüğünü...