25 / 07 / 2024

Tunceli Hozat yol çalışmaları

Tunceli Hozat yol çalışmaları

Tunceli Hozat Belediyesi ekipleri, Yeni Mahalle'de yeni yerleşime açılan yerlerde kanalizasyon çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Deli Arzel Mevkinde 300’lük Korige plastik borularla 600 metre kanalizasyon hattı döşeniyor.

TOKİ Tunceli Hozat 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Tunceli Hozat ilçesinde ayda sadece 2 bin 280 TL taksitle konut sahibi olabilmek mümkün. İşte TOKİ Tunceli Hozat ilçesi sosyal konut projesi detayları…

Belediyeden kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Tunceli İli Hozat Belediye Başkanlığı, Tunceli Hozat Diyap Ağa Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte detaylar...

TOKİ Tunceli Hozat 2020 başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı'nın Tunceli Hozat projesi için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona eriyor.

TOKİ Tunceli Hozat başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tunceli Hozat projesi satışa çıktı.

Tunceli'de arazi kavgası: 2 yaralı!

Tunceli'nin Hozat ilçesinde dayı Çetin Yıldız ile yeğeni Engin Güneş arasında arazi anlaşmazlığı çıktı. Kavga sonucunda dayı yeğenini ve eniştesini öldürüp intihar etti.

Tunceli'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor!

Tunceli İl Özel İdaresi tarafından Pertek ilçesine bağlı köy ve mezralarda başlatılan yol bakım, onarım ve stabilize çalışmalarında sona gelindiği bildirildi.

Tunceli-Elazığ arası yeni yol ile 30 dakikaya iniyor!

2014 yılında yapımına başlanılan Tunceli-Elazığ arasındaki yolun yüzde 70’i tamamlandı. Yeni yolun bu yıl tamamlanmasıyla iki şehir arasındaki mesafe 30 dakikaya düşmesi bekleniyor.

TOKİ Tunceli Hozat 2017 başvuruları!

TOKİ'nin Tunceli Hozat Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 3 adet konut kurasız satılıyor. İşte, TOKİ Tunceli Hozat 2017 başvuruları..

Celaleddin Polat: Altyapısız yerleşim yeri kalmayacak!

Tunceli Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat, ilçede altyapısız yerleşim yeri kalmayacağını söyledi. Polat, ''Daha önce vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi hiçbir mahallemizde alt yapı sorunu kalmayacak. Bu bizim öncelikli hedeflerimizdir. Bu çalışmaların yüzde 90 kısmını tamamladık''dedi.

Tunceli Cem Emir Parkı yenileniyor!

Tunceli Hozat Belediyesi ilçede bulunan Cem Emir Parkı'nda çalışma yürütüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla tesisin piknik alanı ve restaurantı hizmete girecek.

Tunceli Hozat'ın yolları yenileniyor!

Tunceli Hozat Belediyesi ekipleri, Yeni Mahalle'de yeni yerleşime açılan yerlerde kanalizasyon çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Deli Arzel Mevkinde 300’lük Korige plastik borularla 600 metre kanalizasyon hattı döşeniyor.

Tunceli Yeni Mahalle'ye istinat duvarı!

Tunceli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde Yeni Mahalle Ali Koç Caddesi mevkiinde başlatılan yol yapım, onarım ve düzenleme çalışmaları tamamlandı. Ali Baba Mahallesi Niyazi Akı Sokakta taş duvar örme çalışmaları ise devam ediyor.

Tunceli'de yollar yenileniyor!

Tunceli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent genelinde devam eden yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Atatürk Mahallesi sanayi mevkii yolu asfaltlama çalışması tamamlanırken, Moğultay Mahallesi'nde çevre yolları asfalt yama çalışmaları devam ediyor.

Tunceli Hozat yol çalışmaları Haberi

Tunceli Hozat yol çalışmaları


Yapılan kanalizasyon çalışmalarını yerinde denetleyen Belediye Başkanı Celaleddin Polat; "Gelişen ve büyüyen Hozat’ımızda yeni yerleşim alanlarımız açıldı. Bunlardan biri Köprübaşı Mahallesi Taner Caddesi (TOKİ Mevkii )diğeri ise Yeni Mahalle'de Bulunan Deli Arzel mevkidir. Buralarda konut yapan vatandaşlarımız var.Bunlar geçici çözüm ile fosseptik çukurları açarak kanalizasyon sorununu kısa vadede çözmeye çalışmışlardır. Fakat bizler gelecekte bu alanda yoğun yapılaşmanın olacağını düşünerek alt yapıyı planlı ve ileriye dönük kalıcı bir şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. Deli Arzel Mevkinde 300’lük Korige plastik borularla 600 metre kanalizasyon hattı döşeniyor. Konut yapacak vatandaşlarımızın rahat etmesini ve sağlıklı olmayan fosseptik çukurlarını kapatarak ilçe ana şebekesine bağlıyoruz. Bu bölgemiz ilk kez kanalizasyonla tanışmış oldu. Amacımız ilçenin tümünde kanalizasyon sorununa kalıcı ve köklü bir çözüm sağlamaktır" dedi.




Özgür...