05 / 05 / 2024

Tunceli Mazgirt Köklüce

Tunceli Mazgirt Köklüce

Tunceli Mazgirt ilçesine bağlı Merkez Bucağı Köklüce Köyü'nün aynı ilin Merkez İlçesi Merkez Bucağına bağlanması kararı bugün İçişleri Bakanlığı tarafından 29168 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Necati Köklü kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Ne iş yapıyor?

Necati Köklü nereden mezun oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşbir Holding’te ne iş yapıyor? İşte Necati Köklü ile ilgili tüm merak edilenler...

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'tan yeni otomobil! Elektrikli lüks Suv HONGQI E-HS9 Türkiye'de!

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'un lüks markası elektirkli HONGQI E-HS9 modelinin Türkiye lansmanını Swissotel Bosphorus’da yapıldı.

Seçim sonrası para politikalarında köklü değişim şart! Yanlışa devam edilirse TL krizi kapıda!

Piyasalarda bu hafta heyecan dorukta. İkinci tur seçimler öncesi borsa ve dövizde volatil seyrin devam etmesi bekleniyor. Uzmanlar, seçimi kim kazanırsa kazansın para politikalarında köklü bir değişimin kaçınılmaz olduğunu savunurken, seçim sonrasına ilişkin önemli bir uyarı da geldi…

Tuncer Köklü Kimdir? 

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Tuncer Köklü kimdir? Tuncer Köklü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tuncer Köklü hakkında merak edilenler...

Köklü Ve Doldur İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köklü Ve Doldur İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Köklü ve Salim Hakan Doldur ortsaklığında kuruldu.

İmar affına köklü düzenleme geliyor! Adalet Bakanı Bozdağ resmen açıkladı!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, imar affına ilişkin yaptığı son dakika açıklamasında imar affında köklü düzenleme yapılacağını söyledi.

TOKİ Tunceli Mazgirt 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Tunceli Mazgirt ilçesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek mümkün. İşte TOKİ Tunceli Mazgirt ilçesi sosyal konut projesi detayları…

Köklü bir zam geliyor! Duyanlar stok yapmaya başladı! İşte detaylar!

Zam haberleri gelmeye devam ediyor. Yeni bir köklü bir zam haberi daha geldi. İşte detaylar!

Fitch'ten Çin'deki emlak şirketlerine nakit sıkışıklığı uyarısı!

Fitch son aylarda borç kriziyle boğuşan Çin emlak sektörüyle ilgili değerlendirmelerde yaptı. Rapora göre konut satışlarının yüzde 30 gerilemesi halinde, Fitch'in derecelendirdiği 40 kuruluştan yaklaşık üçte biri nakit sıkışıklığıyla karşılaşabilir. 

Tunceli Ovacık TOKİ konutlarında son durum ne?

Tunceli Ovacık'ta 2017'de TOKİ konutlarının kuraları çekildi. O tarihte inşaatına start verilen TOKİ konutlarının tesliminin 2018'in sonunda yapılması planlanıyordu. Ancak teslimler henüz yapılmadı, vatandaşlar mağdur olduklarını dile getirdi.

TOKİ'den Tunceli Mazgirt'e 79 yeni konut!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen TOKİ, Tunceli Mazgirt'te 79 adet yeni konut inşa edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kirazlıtepe ve Küplüce kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kirazlıtepe ve Küplüce'de yaşayanlara çağrıda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bütün bu güzelliklerin tam manasıyla neticelenmesi buradaki kentsel dönüşümün tamamlanmasına bağlı. İstanbul'a da bu yakışır" dedi.

TOKİ Tunceli Mazgirt 79 konut ihalesi bugün!

Tunceli İli, Mazgirt İlçesi, Akpazar Mahallesi 79 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Tunceli Mazgirt Köklüce Haberi

Tunceli Mazgirt Köklüce


İDARÎ BAĞLILIĞIN DEĞİŞTİRİLMESİ KARARI


İçişleri Bakanlığından:

Karar Sayısı : 2014/1117

1 ‒ Tunceli İli Mazgirt İlçesi Merkez Bucağı Köklüce Köyünün aynı ilin Merkez İlçesi Merkez Bucağına bağlanması, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 2 nci maddesinin (B) ve (D) bentlerine göre uygun görülmüştür.

2 ‒ Bu Kararı İçişleri Bakanı...