15 / 05 / 2024

tunceli üniveristesi yeni kampüsü nerede

tunceli üniveristesi yeni kampüsü nerede

Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, üniversitenin yeni taşındığı Aktuluk Kampüsü'nde 5 bin 150 öğrencinin eğitim gördüğünü ve yeni yerleşkede eksikliklerin büyük bir hızla tamamlanmaya başlandığını söyledi....

TOKİ Tunceli projesiyle 214 yeni konut geliyor! İşte ihale tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tunceli projesinin ihalesini 19 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Tunceli Merkez'e 206 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tunceli Merkez'de 206 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Tunceli'ye 206 yeni konut müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tunceli Merkez projesinin ihalesini 18 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Tunceli Mazgirt'e 79 yeni konut!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen TOKİ, Tunceli Mazgirt'te 79 adet yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Tunceli'ye 348 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tunceli Çemizgezek'te 348 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 18 Haziran 2019 tarihinde yapılacak.

TOKİ Tunceli'de 2 yeni lise inşa edecek!

Tunceli İli, Merkez İlçesi, Atatürk Mahallesi, 2 Adet 16 Derslikli Lise İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Tunceli'ye 2 yeni lise!

Tunceli İli, Merkez İlçesi, Atatürk Mahallesi, 2 Adet 16 Derslikli Lise İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi işi ihalesi 25 Mart 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Tunceli'ye 206 konut!

2023 hedefi 1 milyon 200 bin konut olan TOKİ Tunceli Aktuluk'ta 206 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Tunceli Pülümür'e 63 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Tunceli İli Pülümür İlçesi Ecevit Mahallesi'nde 63 yeni konut hayata geçirecek. TOKİ Tunceli Pülümür için ihale tarihini belirledi.

TOKİ'den Tunceli'ye 63 konut!

5 yılda 800 bin konut hayata geçiren TOKİ, Tunceli'de 63 yeni konut hayata geçirecek. Projenin ihalesi 18 Ocak'ta yapılacak.

TOKİ Tunceli 206 konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Tunceli'nin Merkez ilçesine bağlı Aktuluk Mahallesi'nde 206 konutluk yeni proje hayata geçiriyor.

TOKİ Tunceli 206 konut ihalesi 13 Kasım'da!

TOKİ, Tunceli'nin Merkez ilçesine bağlı Aktuluk Mahallesi'nde yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 13 Kasım'da yapılacak.

TOKİ'den Tunceli'ye 2 yeni lise!

Yeni konut üretimlerine hız kesmeden devam eden TOKİ, Tunceli'de 16 derslikli lise inşa edecek.

tunceli üniveristesi yeni kampüsü nerede Haberi

tunceli üniveristesi yeni kampüsü nerede


Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, üniversitenin yeni taşındığı Aktuluk Kampüsü'nde 5 bin 150 öğrencinin eğitim gördüğünü söyledi.


Boztuğ, yeni yerleşkede düzenlediği basın toplantısında, eksikliklerin büyük bir hızla tamamlanmaya başlandığını belirtti.


Isınma ve kullanma suyu sorunlarının giderildiğini, elektriğin bağlandığını ancak zaman zaman yapılan çalışmalar nedeniyle kesintiler yaşandığını dile getiren Boztuğ, "Bu da bir iki gün içerisinde giderilecektir" dedi.


Mühendislik fakültesinde 40 derslik, 110 ofis, İngilizce hazırlık binası olarak adlandırdıkları binada da 78 derslik ve 30'a yakın ofiste hizmet verildiğini bildiren Boztuğ, şunları kaydetti:


"Kampüsümüzde gece ve gündüz olmak üzere 5 bin 150 öğrencimiz eğitim ve öğretimine devam ediyor. Ulaşım, belediyemizin buraya sağladığı otobüs ve Aktuluk Kooperatifinin minibüsleri vasıtasıyla sağlanmakta. Üniversitemizin ikinci etabı için Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığımız çalışmalarını yürütüyor, önlemlerini alıyorlar....