30 / 04 / 2024

tunceli üniversitesi nerede

tunceli üniversitesi nerede

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Tunceli Valiliği' ni ziyaret ederek burada basın mensuplarına açıklama yaptık. Bakan Yılmaz Tunceli' ye önemli yatırımlar yapıldığını ve şehrin hızla geliştiğini söyledi....

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs binası ihalesi yarın!

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs Binalarının İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Alper İlki: Nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını biliyoruz!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper İlki, Türkiye'nin deprem riski haritasının 2019'da yenilendiğini belirterek, "Dolayısıyla nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını bilmiyor değiliz, biliyoruz." dedi.

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs binası ihalesi 4 Kasım'da!

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs Binalarının İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 4 Kasım 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Marmara Üniversitesi rezidans oluyor!

DAP Yapı ihale yoluyla kazandığı Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisine konut ve ticaret alanı yapacak. Ders verdiğim fakülte rezidans oluyor. Öğrencilerin nereye gideceği, nerede okuyacağı belli değil.

Tunceli Munzur Üniversitesi 2025'te tamamlanacak!

Tunceli'de 9 yıl önce kurulan ve 136 milyon lira kaynak ayrılan, ikinci etabının tamamlanmasıyla yaklaşık 150 bin metrekare kapalı alana sahip olacak Munzur Üniversitesi'nin Tunceli'nin çehresini değiştirmesi planlanıyor. 

Tunceli Üniversitesi 2. etap kampüs binalarının ihalesi gerçekleştirildi!

TOKİ tarafından inşa edilecek Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. etap kampüs binalarının ihalesi yapıldı.

TOKİ Tunceli Üniversitesi kampüs ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs Binalarının İnşaatı'nı ihaleye çıkarıyor.

TOKİ Tunceli Üniversitesi kampüs ihalesi 7 Mart'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs Binalarının İnşaatı'nı ihaleye çıkarıyor.

Tunceli Üniversitesi sosyal tesisleri hizmete açıldı!

Rektörlük Konutu olarak inşa edilen ve Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek’in talimatıyla sosyal tesise çevrilen tesisin açılışı gerçekleştirildi.

İzmir Marka 333 nerede?

Marka 333 İzmir projesi Özdeker İnşaat tarafından Katip Çelebi Üniversitesi Kampüsü'ne yakın konumda hayata geçiriliyor. Peki, İzmir Marka 333 nerede?

Manisa Celal Bayar Üniversitesi TOKİ kura çekilişi nerede?

Kura çekimi için 225 adet başvuru yapılan TOKİ Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler satışa sunuluyor. Peki Manisa Celal Bayar Üniversitesi TOKİ kura çekilişi nerede?

Tunceli Üniversitesi kampüsüne 120 milyon TL'lik yatırım!

Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, üniversite kampüsü için 120 milyonluk yatırım yapılacağını belirterek, yatırımın kentin çehresini değiştireceğini ifade etti.

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu öğrenciler için seminer düzenledi!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu ( YÜF ) , Tunceli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğrencileri için “Beton ve Betonu Oluşturan Bileşenler” konulu seminer düzenledi.

tunceli üniversitesi nerede Haberi

tunceli üniversitesi nerede


Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Huzur ortamını titizlikle korumamız lazım. Hep birlikte korumamız lazım. Çözüm sürecine hep birlikte destek olmamız lazım. Bunu sabote etmeye çalışanlara da hep birlikte karşı çıkmamız lazım" dedi.


Bazı ziyaretlerde bulunmak ve Pertek ilçesinde partisinin seçim bürosunun açılışına katılmak amacıyla karayoluyla Tunceli'ye gelen Yılmaz, Vali Hakan Yusuf Güner, Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Boztuğ, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yurdakul Akkuş, İl Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz ve kurum müdürleri tarafından valilik önünde karşılandı.


Tunceli Valiliğini ziyaret eden Yılmaz, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Tunceli'ye önemli yatırımlar yapıldığını ve şehrin hızla geliştiğini söyledi.


Yapılan yatırımların en önemlisinin Tunceli Üniversitesi olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Tunceli, bir üniversite şehri oluyor. Bence en önemlisi bu. Bakın uluslararası bir kriter vardır; Bir şehrin nüfusunun...