07 / 05 / 2024

tunceli valiliğine kim atandı

tunceli valiliğine kim atandı

İzmit Kaymakamı Osman Kaymak 23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Tunceli Valiliği’ne atandı. Peki Yeni Tunceli Valisi Osman Kaymak kimdir? İşte Osman Kaymak..

İçişleri Bakanlığı depremzedeler için harekete geçti! Geri dönmek isteyenlerin yol ücretleri karşılanacak!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı 81 il valiliğine “Afetzedelerin Geri Dönüş İşlemleri ve Yol Masraf Ödemeleri” konulu genelge gönderdi.

Seçimde sandıkları kim koruyacak? Nerelere kamera konulacak? İşte madde madde seçim güvenliği

İçişleri Bakanlığı seçimlerin güven içerisinde yapılması için 81 İl Valiliğine, oy verme günü ve sonrasında alınması gereken tedbirlerle ilgili olarak toplam 61 maddelik "Seçim Tedbirleri Genelgesi" gönderdi.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğine ne kadar zam geldi? Temmuz zammıyla kim kaç TL alacak?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğine de Temmuz zammı geldi. Temmuz zammıyla yeni maaşların kaç lira olacağı belli oldu. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği kaç TL oldu? İşte o rakamlar...

81 il valiliğine yazı gönderildi! Ehliyeti olanlar dikkat! 1 Temmuz'da resmen başlıyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından imzalanan kararla hız sınırları ile ilgili kurallar belirlendi. Söz konusu uygulama 1 Temmuz 2022 tarihinden itibaren başlayacak. İşte detaylar...

Fatih Mehmet Maçoğlu'ndan ev sahiplerine kira çağrısı!

Tunceli'de öğrenciler ev bulma sorunuyla karşı karşıya. Tunceli Valiliği, öğrencilerin mağdur olmaması amacıyla atıl durumdaki binaları yurt yaparken, boş evlerin öğrencilere verilmesi için de harekete geçti. Yetkili isimler kiraların düşürülmesi için ev sahiplerine çağrıda bulundu.

Bu belge olmadan sokağa adım atmayın!

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilin Valiliğine “Görev Belgesi Düzenlenmesi” konulu genelge gönderildi. Genelgeye göre, bazı sektörde çalışanlar ''görev belgesi'' başvurusu yapabilecek.

Mersin Valiliğinden vinç kazası iddiasına açıklama!

Mersin Valiliği, Akkuyu Nükleer Güç Santrali (NGS) inşaat sahasında vincin devrildiğine yönelik haberlerle ilgili açıklama yaptı.

65 yaş ve üzeri vatandaşlar için seyahat genelgesi yayımladı!

İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine 65 yaş ve üzeri vatandaşların seyahat iznine ilişkin genelge gönderdi.

AVM'lerle ilgili 81 il valiliğine genelge!

İçişleri Bakanlığının 11 Mayıs'ta gönderdiği genelgeye göre, AVM'ler 10.00-22.00 saatlerinde faaliyet yürütebilecek, çalışanlar ve müşteriler maske takmak zorunda olacak...

Pazar yerlerinde bazı ürünlerin satışı ile ilgili kısıtlamalar kalkıyor!

İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "Pazar Yerleri" konulu yeni bir genelge gönderdi. Genelgeyle pazarlarda giyim, oyuncak, çiçek, fide, zücaciye malzemelerinin satışının kısıtlanmasına ilişkin alınan karar 11 Mayıs'tan itibaren kaldırdı.

Sokağa çıkma kısıtlamasının detayları belli oldu!

İçişleri Bakanlığınca, 81 il valiliğine, 23, 24, 25 ve 26 Nisan'da 31 ilde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili genelge gönderildi.

Deprem raporlarını açıklamayan Bursa Valiliğine tepki!

Bursa Valiliği, depreme dayanıksız olan 24 okul ile ilgili olarak yıkım kararı aldı. Eğitim-İş Sendikası, valiliğe terdi.

Akıllı şehir ne?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 81 ilin valiliğine "Akıllı Şehirler Strateji Belgesi" gönderdi. Peki nedir bu akıllı şehir uygulaması? Akıllı şehir daha önce Türkiye'de uygulandı mı? Akıllı şehir ne? İşte detaylar...

tunceli valiliğine kim atandı Haberi

tunceli valiliğine kim atandı

Osman Kaymak kimdir?

Osman Kaymak, 1965 Bayburt Merkez Sancaktepe köyünde doğdu. Eğitimini Sancaktepe Köyü İlkokulu, Bayburt Ortaokulu, Bakırköy Kocasinan Lisesinde 1982 yılında bitirdi. Aynı yıl Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanarak kaydını yaptırdı. 


1986 yılında bu fakülteden mezun olduktan sonra bir yıl İstanbul Barosuna bağlı olarak İstanbul Adliyesinde avukatlık stajını tamamladı. 1991 yılında Kaymakamlık kursunu başarı ile bitirerek Kütahya İlinde yeni kurulan Pazarlar İlçesine kurucu kaymakam olarak atandı. İki yıl süre ile bu ilçenin kurulması ile ilgili çalışmaları başarı ile tamamladıktan sonra mahrumiyet hizmeti yapmak üzere 1993 yılında Erzurum İli Narman İlçe Kaymakamlığına, bu görevi tamamladıktan sonra da 1995 yılında Malatya İli Battalgazi İlçe Kaymakamlığına atandı.


1998 yılında Niğde Vali Yardımcılığına atandı. 2000 yılında İnönü Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Anabilim Dalında...