06 / 07 / 2024

tunçkent konakları

tunçkent konakları

Söke Tunçkent Konakları'nda satışı devam eden son 2 konutun fiyatı 130 bin lira ve 150 bin lira olarak belirlendi, proje kapsamındaki konutlar hemen teslim ediliyor

Tunç Soyer'den İzmir'e kentsel dönüşüm müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Tunç Soyer, kent genelindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi. Soyer, "Kentsel dönüşüm 2022'de İzmir'e damga vuracak" dedi.

Tunç Soyer: Kültürpark'ta beton yok, işgal yok!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından Mimarlık Haftası nedeniyle düzenlenen “Kent hakkı İzmir projeleri” konulu söyleşiye katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kültürpark'la da ilgili açıklama yaptı.

Tunç Soyer'den Kemeraltı çağrısı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından Mimarlık Haftası nedeniyle düzenlenen “Kent hakkı İzmir projeleri” konulu söyleşide Kemeraltı'yla ilgili çağrı yaptı.

Tunç Soyer Mimarlık Haftasını kutladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından Mimarlık Haftası sebebiyle gerçekleştirilen “Kent hakkı İzmir projeleri” konulu söyleşiye katıldı.

Tunç Soyer: Zenginlerin de metroya bineceği bir kent yaratacağım!

İzmir projelerini anlatan CHP'nin İzmir'in başkan adayı Tunç Soyer, "Zenginlerin de metroyu tercih edeceği bir kent yaratacağım" dedi..

Ortahisar Kent Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon'un Ortahisar İlçesi’nin Konaklar Mahallesi’nde yapımı tamamlanarak faaliyete alınan Kent Konağı’nda kadınlara yönelik birçok aktivite gerçekleştiriliyor.

Su Kent İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Su Kent İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Devriş Oral ve Ömer Tunçay Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 150 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Evren Caddesi'nde kuruldu.

Hüseyin Aslan: İzmir'e 80 milyon TL'lik kent parçası kazandırdık!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan yaptığı açıklamada Dört Mevsim Konakları'nda yaşamın bu yaz başlayacağını dile getirerek, "İzmir'e 80 milyon liralık harika bir kent parçası kazandırdık" dedi.

Başiskele'ye modern kent meydanı yapılacak!

Başiskele mahallelerinde spor tesisi, park, meydan ve semt konakları gibi sosyal donatı alanlarını yaygınlaştıran Başiskele Belediyesi, bu kapsamda Mehmetağa Mahallesi’ne modern bir kent meydanı yaptırıyor.

Başakşehir Konakları'nın yüzde 60'ı yeşil alana ayrıldı!

Başaksehir Konakları, bünyesindeki 8 ihtisas hastanesi ile günde 80 bin kişiye hizmet vermesi planlanan ve inşaatı devam eden Sağlık Kent'e, 1 kilometre, Metro'ya ise 200 metre uzaklıkta bulunuyor.

Başakşehir Konakları'nda son 5 villa!

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne (Sağlık Kent) 1 kilometre uzaklıktaki Başakşehir Konakları'nda, son 5 villa satışa sunuluyor. İnşaatı tamamlanarak iskanı alınmış, oturuma hazır son 5 triplex villanın fiyatı 1 milyon 100 bin TL.

Başakşehir Konakları'nda son 5 villa! 1 milyon 100 bin lira!

Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakülteleri’ni geride bırakıp Avrupa’nın en büyük sağlık kompleksi olacak İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü’ne (Sağlık Kent) sadece 1 kilometre uzaklıktaki Başakşehir Konakları’nda, son 5 villa satışa sunuluyor...

Aydın Tunçkent Konakları'nda son 2 konut: 135 bin liraya!

Söke Tunç Kent Konakları'nda satışı devam eden son 2 dairenin fiyatı 135 bin lira ve 150 bin lira olarak belirlendi, projedeki konutlar banka kredisine uygun

tunçkent konakları Haberi

tunçkent konakları

Aydın Söke'de Özçağdaş İnşaat tarafından 12 dönüm alan üzerinde inşa edilen Tunçkent Konakları 64 konuttan meydana geliyor. 8 blok halinde yükselen projede 140 metrekare alana sahip 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


Tunçkent Evleri'nde satışı devam eden son 2 konutun fiyatı 130 bin lira ve 150 bin lira olarak belirlendi, konut teslimlerinin hemen gerçekleştiği projeden daire sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.


Söke Tunçkent Konakları'nda; 

Toplantı salonu, 

Güvenlik, 

Peyzaj düzenlemesi, 

Çocuk oyun alanı, 

Her daireye ait depo bulunuyor.


Yenikent Mahallesi İsmet İnönü Caddesi

Tunçkent Konakları No: 86 D: 2 Söke - AYDIN


www.ozcagdasinsaat.com.tr

0 256 511 17 10 - 511 17 11

Ceren...