16 / 05 / 2024

Ortahisar Kent Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Ortahisar Kent Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon'un Ortahisar İlçesi’nin Konaklar Mahallesi’nde yapımı tamamlanarak faaliyete alınan Kent Konağı’nda kadınlara yönelik birçok aktivite gerçekleştiriliyor.




Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar İlçesi’nin Konaklar Mahallesi’nde yapımı tamamlanarak faaliyete alınan Kent Konağı’nda kadınlara yönelik birçok aktivite gerçekleştiriliyor.

Kadın Yaşam Merkezi olarak hizmete sokulan Kent Konağı’nda şu an itibariyle kadınlara yönelik gümüş kazaziye kursu, spor kursu, yaş pasta ve süsleme teknikleri kursu ve bilgisayar kursu icra ediliyor. Kadınların müracaatta bulunması halinde her türlü kursun açılabileceği Kent Konağı’nda, kadınların kurslara rahatlıkla iştirak edebilmeleri için 3-6 yaş arası çocuklara hitap eden çocuk oyun odası da bulunuyor. Kurslara katılan kadınlar 3-6 yaşlarındaki çocuklarını çocuk gelişim uzmanının her an hazır bulunduğu çocuk oyun odasına teslim ederek faaliyetlerini sürdürebiliyor. Burada çocuklara bir kreş ortamında hizmet veriliyor.




Trabzon Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön