28 / 07 / 2024

Ortahisar Kent Konağının inşaatı tamamlandı mı

Ortahisar Kent Konağının inşaatı tamamlandı mı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon'un Ortahisar İlçesi’nin Konaklar Mahallesi’nde yapımı tamamlanarak faaliyete alınan Kent Konağı’nda kadınlara yönelik birçok aktivite gerçekleştiriliyor.

Hyundai fiyat listesi 2024 belli oldu! i10, i20, Elantra, Kona N Line ve Tucson N Line  Mart 2024 fiyatları

Hyundai otomobil markası araba almak isteyenler için  Mart 2024 fiyat listesini açıkladı. En sevilen modeller arasında yer alan  i10, i20, Elantra, Kona N Line ve Tucson N Line modellerin fiyatları belli oldu. İşte Hundai fiyat listesi 2024...

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının ihalesi 25 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının ihale tarihi 25 Nisan olarak açıklandı. Peki Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının büyüklüğü ne kadar? 

Hyundai Yeni Kona'nın görselleri yayınlandı! Yeni Kona benzinli, hibrit ve elektrikli motor seçenekleriyle geliyor!

Hyundai Motor Company, B-SUV modeli Kona’nın yeni neslini tanıtan ilk görsellerini resmen yayınladı. İşte Hyundai Yeni Kona'nın özellikleri...

Hyundai'nin elektrikli modelinden kaçırılmayacak fiyat! İşte Hyundai Kona’nın 7 Ekim 2022 fiyat listesi…

Dünya’nın en çok tercih edilen markalarından Hyundai’nin elektrikli SUV modeli Kona’nın ekim ayına özel fiyat listesi yayımlandı. İşte, Hyundai Kona Elektrikli’nin 7 Ekim 2022 fiyat listesi…

Hyundai'nin elektrikli modeli Kona’nın fiyatları açıklandı! İşte 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Dünya’nın en çok tercih edilen markalarından Hyundai’nin yeni elektrikli SUV modeli Kona’nın eylül ayına özel fiyatı açıklandı. İşte, Hyundai Kona Elektrikli’nin 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Ekrem İmamoğlu, Hisar Üstü Konağı'nı başkanlık köşküne dönüştürüyor iddiası!

İBB meclisinde AKP'li meclis üyesi Hüseyin Coşgun'dan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında şok bir iddia gündeme getirildi. Coşgun, İmamoğlu için Rumelihisarı'nda bulunan "Hisar Üstü Konağı"nın amacı dışında kullanılarak köşke çevrildiğini iddia etti.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesi ihalesi 2 Eylül'de!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut hayata geçirmeyi hedefleyen TOKİ, Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesi ihalesini 2 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

İBB Bolulu Habip Bey Konağı’nı satın aldı!

İBB, Bulgur Palas adıyla bilinen Bolulu Habip Bey Konağı’nı satın aldı. Tarihi Yarımada’nın yedinci tepesinde yer alan yapı kültür için kullanılacak.

Kahramanmaraş'taki Andırın Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Andırın ilçesinde inşa edilen Millet Konağı'nın inşaatı tamamlandığını dile getirdi.

Konya Meram'da hükümet konağının temeli atıldı!

Konya'nın Meram ilçesine inşa edilecek olan Meram Hükümet Konağı'nın temel atma töreni gerçekleşti.

Bilecik Osmaneli'deki 150 konağın restorasyonu 2022'de bitecek!

Bilecik Osmaneli'ndeki tarihi konakların restorasyonla turizme kazandırılmasına yönelik çalışmalar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde de devam etti. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, tescilli 150 konağın restorasyonunu 2022 yılında tamamlamayı planladıklarını dile getirdi.

Küçükçekmece'de bulunan semt konağının adının değiştirilmesi mecliste!

İstanbul Küçükçekmece'de bulunan semt konağının adının değiştirilmesi meclis gündemine taşındı. MHP'li Erdem, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ortahisar Kent Konağının inşaatı tamamlandı mı Haberi

Ortahisar Kent Konağının inşaatı tamamlandı mı


Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar İlçesi’nin Konaklar Mahallesi’nde yapımı tamamlanarak faaliyete alınan Kent Konağı’nda kadınlara yönelik birçok aktivite gerçekleştiriliyor.

Kadın Yaşam Merkezi olarak hizmete sokulan Kent Konağı’nda şu an itibariyle kadınlara yönelik gümüş kazaziye kursu, spor kursu, yaş pasta ve süsleme teknikleri kursu ve bilgisayar kursu icra ediliyor. Kadınların müracaatta bulunması halinde her türlü kursun açılabileceği Kent Konağı’nda, kadınların kurslara rahatlıkla iştirak edebilmeleri için 3-6 yaş arası çocuklara hitap eden çocuk oyun odası da bulunuyor. Kurslara katılan kadınlar 3-6 yaşlarındaki çocuklarını çocuk gelişim uzmanının her an hazır bulunduğu çocuk oyun odasına teslim ederek faaliyetlerini sürdürebiliyor. Burada çocuklara bir kreş ortamında hizmet veriliyor.




Trabzon Büyükşehir...