28 / 04 / 2024

Adana Yeşilbulvar'daki köprünün inşaatı tamamlandı!

Adana Yeşilbulvar'daki köprünün inşaatı tamamlandı!

Yeşilbulvar'daki köprünün inşaatı tamamlandı, köprünün birkaç gün içinde trafiğe açılması planlanıyor



Büyükşehir Belediyesi’nin Yeşilbulvar’ın PTT Evleri Mahallesi civarında DSİ sulama kanalı üzerine yaptığı köprünün tamamlandı, çevresinde asfaltlama çalışmalarına başlandı.


Köprü; çevresindeki asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasının ardından yaya ve araç trafiğine birkaç gün içinde açılacak.


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan asfaltlama çalışmaları titizlikle sürdürülürken, köprünün ulaşıma açılması ile birlikte çevrede trafik akışının önemli ölçüde rahatlaması bekleniyor.


Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, 2.5 yıl içinde 30’a yakın köprü yaptıklarını belirterek, “Son 10 yılda Adana’da yapılan köprü sayısı 4 ile sınırlı kalmış. Biz 2.5 yılda 30 civarında köprü yaptık ve Adanalının hizmetine sunduk. Yaptığımız köprüler trafik akışını rahatlatıyor insanların hayatını kolaylaştırıyor. Hem zaman hem de ekonomik açıdan Adanalılara avantaj sağlıyor. Akıllı Dokunuş kapsamında yaptığımız bu çalışmalara devam ediyoruz. 


Yeni köprüler yaparken bir yandan da kavşak düzenlemeleri ile kent içi trafik sorununa çözüm getiriyoruz” şeklinde konuştu.


Adana Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön