12 / 05 / 2024

adana yeşilbulvar köprü

adana yeşilbulvar köprü

Yeşilbulvar'daki köprünün inşaatı tamamlandı, köprünün birkaç gün içinde trafiğe açılması planlanıyor

Haydarpaşa Geçit Köprüsü 1940'ta 900 bin TL'ye mal olmuş!

1940 yılındaki Haydarpaşa tren yolu üzerindeki geçit köprüsü 900 bin TL'ye mal olmuş. Köprünün üzerinden otomobiller ve tramvay geçidi için çalışmalar yapılmış.

3'üncü köprüye demiryolu hazırlığı!

Birleşik Arap Emirlikleri fonu ADQ, ile Türkiye yeni ulaşım yolu projesi için harekete geçti. Aktarılan son dakika bilgisine göre, Türkiye-BAE arasında 3. köprüye demiryolu projesini görüşüyor.

Adana Büyükşehir'den 19.2 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, 2 adet şantiye alanını 19 milyon 268 bin 644 TL'ye kapalı teklif usulü ile kiraya verecek.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün tabliyeleri Çanakkale'ye ulaştı!

Tamamlandığından "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" ünvanına sahip olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ilk tabliyesi Çanakkale'ye ulaştı. 

1915 Çanakkale Köprüsü ve Büyük İstanbul Tüneli görücüye çıkıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü ve 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

Adana Köprülü Mahallesi'nin dönüşüm planına onay!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Köprülü Mahallesi'nin 1/25000, 1/5000 ve 1/1000 imar planları onaylandı. Bölgede dönüşüm planında sona gelindi. 

Manavgat Değirmenli’ye yeni köprü inşa ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Manavgat’ta 3 mahalleyi birbirine bağlayan Değirmenli mahallesindeki köprü inşaatı hızla devam ediyor.

Kahramanmaraş Andırın'daki 4 minareli asma köprüye ödül!

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde inşa edilen 4 minareli asma köprüye İngiltere’den ödül geldi. Belediye Başkanı Baki Tezcan’ın projesini çizdiği ve belediye işçileri tarafından köprü 300 bin TL'ye mal oldu. 

Adana’da 3 köprü için şantiye kuruldu!

Adana’da Cevat Yurdagül Bulvarını Yüreğir’e bağlayan köprü, Koza Bulvarını Seyhan’a bağlayan köprü, Misis Köprüsünün aşağısına olmak üzere üç farklı köprünün inşaatı için şantiye kuruldu.

Sertan Duran'dan Fikret Yeni'ye köprü yanıtı!

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, Devlet Bahçeli Köprüsü'yle ilgili basın toplantısı düzenledi. Duran, dün yaptığı açıklamalarla köprüyü eleştiren Fikret Yeni'yi şantiye sahasına davet etti..

1915 Çanakkale Boğaz Köprüsü, Çanakkale'ye ilgiyi artırdı!

1915 Çanakkale Boğaz Köprüsü ile Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi, Çanakkale'ye olan ilginin artmasını sağladı..

Adana Büyükşehir'den 42.8 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 12 arsayı 42.8 milyon TL'ye satıyor. Arsalar için ihale 18 Eylül'de gerçekleşecek..

İşbaraalp Aslan: Devlet Bahçeli Köprüsü Adana'nın itibar projesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı İşbaraalp Aslan, Devlet Bahçeli Köprüsü'yle ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

adana yeşilbulvar köprü Haberi

adana yeşilbulvar köprü

Büyükşehir Belediyesi’nin Yeşilbulvar’ın PTT Evleri Mahallesi civarında DSİ sulama kanalı üzerine yaptığı köprünün tamamlandı, çevresinde asfaltlama çalışmalarına başlandı.


Köprü; çevresindeki asfaltlama çalışmalarının tamamlanmasının ardından yaya ve araç trafiğine birkaç gün içinde açılacak.


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan asfaltlama çalışmaları titizlikle sürdürülürken, köprünün ulaşıma açılması ile birlikte çevrede trafik akışının önemli ölçüde rahatlaması bekleniyor.


Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, 2.5 yıl içinde 30’a yakın köprü yaptıklarını belirterek, “Son 10 yılda Adana’da yapılan köprü sayısı 4 ile sınırlı kalmış. Biz 2.5 yılda 30 civarında köprü yaptık ve Adanalının hizmetine sunduk. Yaptığımız köprüler trafik akışını rahatlatıyor insanların hayatını kolaylaştırıyor. Hem zaman hem de ekonomik açıdan Adanalılara avantaj sağlıyor. Akıllı Dokunuş kapsamında yaptığımız bu çalışmalara devam ediyoruz. 


Yeni köprüler yaparken...