02 / 05 / 2024

Tünel Akvaryum toki

Tünel Akvaryum toki

Ortahisar ilçesinde, tarihi Zağnos ve Tabakhane vadileri arasında yapılacak "Tünel Akvaryum" projesi için TOKİ tarafından belediyeye yer tahsis edildiği bildirildi.

Tünel Akvaryum'un yüzde 25'i tamamlandı!

Trabzon Ortahisar Belediyesi tarafından Zağnos Vadisi ile Tabakhane Vadisi arasında inşa edilen Tünel Akvaryum projesinin yüzde 25'lik bölümü bitti. Proje kapsamında 50 metre kazı tamamlandı.

Trabzon Akvaryum Projesi'ne TOKİ desteği!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Zağnos ve Tabakhane vadileri arasında yapılan Tünel Akvaryum Projesi’nde incelemelerde bulundu. Genç, inşaat çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Trabzon Tünel Akvaryum projesinin ihalesi yapıldı!

Ortahisar Belediyesinin su altındaki canlıların tanıtılması ve bölge turizminde alternatif oluşturulması için hayata geçirilecek olan Tünel Akvaryum projesinin ihalesi yapıldı.

Trabzon Tünel Akvaryum'un ihalesi yapıldı!

Ortahisar Belediyesi tarafından hayata geçirilmesi planlanan Tünel Akvaryum projesinin ihalesi yapıldı. İhaleye 9 firmadan teklif geldi...

Tünel Akvaryum ihale süreci Aralık ayında başlayacak!

Trabzon'da su altı canlılarının tanıtılması ve alternatif turizme katkı sağlaması amacıyla hayata geçirilecek olan  "tünel akvaryum" için ihale süreci yakında başlayacak. 

Ortahisar Tünel Akvaryum Projesi'nin ihalesi yakında!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, katıldığı Muhtarlar Toplantısı'nda Tünel Akvaryum Projesi'nin 15 gün içinde ihaleye çıkacağını söyledi. 

Tünel Akvaryum için TOKİ'den yer tahsisi yapıldı!

Ortahisar ilçesinde, tarihi Zağnos ve Tabakhane vadileri arasında yapılacak "Tünel Akvaryum" projesi için TOKİ tarafından belediyeye yer tahsis edildiği bildirildi.

Trabzon'a Akvaryum Tünel geliyor!

Trabzon'un Ortahisar Belediyesi, kentin doğal güzelliğini turizm potansiyeliyle birleştirmeyi amaçlayan güzel bir proje başlattı. Proje, tarihi Zagnos ve Tabakhane vadileri arasında yapılacak 'Tünel Akvaryum' olarak tasarlandı.

Antalya Deepo Tünel Geçiş projesi Büyükşehir Meclisi'nde tartışıldı!

Antalya Deepo Kavşağı'na yapılan tünel geçiş projesi ve yollarla ilgili Büyükşehir Meclisinde tartışıldı. Türel, “Sıkıntıları biliyoruz ancak bu konuda çaresiz kaldık” dedi

İstanbul'a 7 yeni tünel geliyor!

İstanbul’un en önemli sorunların biri olan trafiği rahatlamak için şehrin ana arteleri E-5 ve E-6’yı bağlayacak birbirinden bağımsız 6 tünelin yanı sıra, Sarıyer Kilyos karayoluna da bir tünel inşa edilecek

Melih Gökçek'ten Ulus'a tünel projesi müjdesi!

Gençlere kentsel dönüşüm projelerini anlatan Gökçek, eski Osmanlı Bankası’ndan YİBA Çarşısı’na uzanacak tünel yapacaklarını söyledi.

Yozgat Spor Vadisi'ne 320 metrelik tünel!

YOZGAT Spor Vadisi’nin şehirle bağlantısını sağlamaya yönelik başlatılan tünel çalışması devam ediyor.Yozgat Valisi Yazıcı, Yozgat kent merkezi ile Spor Vadisi’ni birbirine doğrudan bağlayacak 320 metrelik tünel yapımına başlandığını belirtti.

Ali Kılıç'tan Kadir Topbaş'a tünel çağrısı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın tünel için İBB Başkanı Kadir Topbaş güzellemeleri şaşırttı. Başkan Kılıç, belediye binasından Bölge Hastanesi’ne uzanan 950 metre uzunluğunda bir tünel yapımı çağrıda bulundu.

Tünel Akvaryum toki Haberi

Tünel Akvaryum toki

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yaptığı yazılı açıklamada, Tünel Akvaryum Projesi için her Ankara ziyaretinde bakanlıklarda görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti.


Yaptıkları görüşmeler sonucu TOKİ'nin, projenin giriş ve çıkış kısımlarının yapılacağı alanları belediyeye tahsis ettiğine dikkati çeken Genç, projeye desteklerinden ötürü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'a teşekkür etti.


Genç, Tünel Akvaryum'u Trabzon'un marka değerini yükseltecek ve turizme katkı yapacak önemli bir vizyon proje olarak gördüklerini vurgulayarak, Tünel Akvaryum'un hayata geçmesiyle Ortahisar'ın, Karadeniz Bölgesi'nin simge projelerinden birini kazanmış olacağını ifade etti.


Trabzon'un deniz kenti olduğuna ancak birkaç tür dışında hiçbir balığın tanınmadığına işaret eden Genç, yapacakları akvaryumla her türlü deniz canlısını vatandaşlarla buluşturacaklarını kaydetti.


Genç, 180 metre uzunluğunda bir tünel yapmayı düşündüklerini belirterek, böylece deniz canlılarıyla ilgili bilinç ve...