19 / 05 / 2024

tünellerde gece aydınlatması

tünellerde gece aydınlatması

Özellikle tatilcilerin yollarda dikkatli olması yönünde uyarılar yapan LED Aydınlatma mühendisliğinin başarılı firması Wone tünellerde gece aydınlatmasının nasıl olacağı ile ilgili geniş bilgilere yer verdi.

İBB açıkladı! İstanbul'daki bazı tünellerde hız limiti sabitlendi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi gerçekleştirdiği toplantısında, şehirdeki sekiz tünelde araç sınıflarına göre farklı olan hız limitleri sabitlendiği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Emeklilere 7 bin 500 TL promosyonda flaş gelişme: Mutlaka yapmanız gerekiyor

Emeklilere verilen promosyonlarla ilgili flaş gelişmeler yaşandı. Tüketici uzmanı Aydın Ağaoğlu, daha az promosyon alan emeklilerin izleyeceği yol hakkında açıklamada bulunup, "En yüksek veren bankayı seçin" dedi.

Nissan Qashqai'de yüzde sıfır faiz kampanyası başladı! Bu fırsat bir daha gelmez! 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Keskin LED aydınlatması ve 19 inç alaşımlı jantlarıyla öne çıkmayı başaran Nissan Qashqai'de yüzde sıfır kampanyası başladı! Böyle bir fırsat bir daha gelmez! Peki, Nissan Qashqai fiyatları ne kadar oldu? İşte 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Tofaş, Ford ve Toyota üretimi durdurdu! Otomobil devleri resmen açıkladı!

Tofaş ve Ford Türkiye, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) dikkatleri çeken bir açıklamada bulundu. Tofaş ve Ford Türkiye'de üretimi durduruyor mu? İşte merak edilen o açıklamalar... 

Volkswagen Golf fiyatları kaç lira? Bir otomobil efsanesi! İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Volkswagen Golf, sportifliği, dinamikliği ve dijitalliği ile dikkat çekiyor. LED farları, dış ambiyans aydınlatması ve yeni logosu ile göz dolduran Golf, Türkiye'den en çok satan otomobil. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist inşaatında son durum!

7 yıldır bitirilemeyen Sabiha Gökçen Havalimanı ikinci pist inşaatının altındaki tünellerde ikinci çatlak yaşandığı iddia edildi. 

Kırkdilim tünellerinde ışık göründü!

Karadeniz Bölgesi'ni İç Anadolu'ya bağlayan en önemli güzergahlar arasında bulunan Çorum'da yaklaşık olarak 670 milyon liralık yatırımla inşa edilen dev tünellerde ilk ışık göründü.

Çorum'daki tünellerde ilk ışık ağustos ayında görülecek!

Karadeniz Bölgesi'ni İç Anadolu'ya bağlayan en önemli güzergah üzerinde yer alan Çorum'da yaklaşık 570 milyon liralık yatırımla inşa edilen dev tünellerde toplam 2 bin 395 metrelik ilerleme kaydedildi.

İstanbul yeni havalimanının aydınlatması Günsan’a emanet!

Türkiye’nin en önemli projeleri arasında yer alan İstanbul yeni havalimanının aydınlatma kontrolünü Günsan üstlendi. Günsan yeni havalimanında Eqona, Nemliyer ve modüler seri model anahtar ve priz ürünleriyle yer alacak.

11 maddede yatak odası aydınlatması seçimi!

Bursa çıkışlı Mimarlık Ofisi f2ms Grup Mimarlarından Mimar Erdağ Demircan yatak odası aydınlatmaları ile ilgili şu bilgileri verdi...

11 maddede yatak odası aydınlatması nasıl olmalı?

Mimar Erdağ Demircan yatak odası aydınlatmaları ile ilgili bilgi verdi. İşte 11 maddede yatak odası aydınlatması...

3. havalimanında aydınlatma kontrolü Günsan'da!

Dünyanın buluşma noktası olmaya hazırlanan İstanbul Yeni Havalimanı’nın aydınlatması Günsan ürünleri ile kontrol edilecek. 

2020 hedefi tünellerde 68, metroda 355 kilometreye ulaşmak!

Kasımpaşa-Hasköy Tüneli Açılış Töreni'nde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyio Erdoğan, "Hedefimiz 2020'ye girerken tünellerde 68 kilometreye, metroda 355 kilometreye ulaşmaktır. " dedi.

tünellerde gece aydınlatması Haberi

tünellerde gece aydınlatması

Wone Lighting okul sezonunun bitmesi ile birlikte önem arz eden konulara değinmeye devam ediyor. 


Özellikle tatilcilerin yollarda dikkatli olması yönünde uyarılar yapan LED Aydınlatma mühendisliğinin başarılı firması Wone tünellerde gece aydınlatmasının nasıl olacağı ile ilgili geniş bilgilere yer verdi.


Wone Lighting Genel Müdürü Kaan Dilber tünellerde gece aydınlatması ile ilgili sözlerine şöyle başladı:Kimi zaman karanlık dehlizleri aydınlatan tünellerin aydınlatması can ve mal güvenliği açısından önem arz etmektedir.


Bir tünel aydınlatmasın en temel unsur tüneli geçerken ve tünelden ayrılırken doğru konfor ve emniyetin şoförler için maksimum düzeyde sağlanmasıdır. Tünellerde yapılacak olan aydınlatmada 2 ana bileşene dikkat edilerek yapılmalıdır.



* Tünel eğer ki aydınlatılmış yolun bir parçası ise tünel de düzgünlük ve parıltı en az yoldaki kadar olmalıdır.



* Yaklaşma bölgesinde mevcut bir gölgeleyici varsa tüneldeki...