04 / 05 / 2024

tüpraş Sapanca Gölü izinsiz su çekme

tüpraş Sapanca Gölü izinsiz su çekme

Sapanca Gölü'nden izinsiz su çektikleri iddiasıyla haklarında dava açılan Tüpraş Genel Müdürü Yavuz Erkut ve de İzmit Rafineri Müdürü Mustafa Mesut İlter'in yargılanmasına devam edildi

Yasemin Açık Türkiye'nin en güçlü 50 iş kadını arasında!

Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Fortune Türkiye tarafından bu sene 11’incisi hazırlanan “Türkiye’nin En Güçlü 50 İş Kadını” listesine girdi.

Seba Gacemer, Türkiye'nin en güçlü 20. kadın CEO'su oldu!

'Türkiye'nin En Güçlü 50 Kadın CEO'su araştırması sonuçlarına göre, Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, listede 20'nci sırada yer aldı...

Seba Gecemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO listesinde!

Sinpaş GYO Genel Müdür Seba Gecemer, Türkiye'nin en güçlü 50 kadın CEO listesine 20'nci sıradan girdi. Çimsa Genel Müdürü Ülkü Özcan ise listede 15. sırada yer aldı.

Wuhan’da iki gölü birleştirecek otoyol tünelinin inşaatı başladı!

Wuhan’da iki gölü birbirine bağlayacak otoyol tünelinin inşaatı başladı. Tünel projesinin, oldukça karmaşık bir göl altı katmanını geçeceğinden, bir mühendislik zorluğu olması bekleniyor.  

İnşaat sektöründe Türkiye'nin en güçlü 5 kadını!

Türkiye'nin En Güçlü Kadınları Araştırması'nın sonuçları ortaya çıktı. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 5 kadın binlerce kişiye ilham veriyor.

Keçiören Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı projesi hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi'nin, üstünde müzikli fıskiye sistemi ve süs havuzunun bulunacağı 400 araçlık otopark projesiyle beraber "Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı" projesinin de inşaat çalışmalarına hız verdi.

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’e plaj ve marina yapılacak!

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölleri arasında yer alan Beyşehir Gölü kenarındaki 188 hektarlık alanda plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa edilecek.

Seba Gacemer, Türkiye'nin En Güçlü 50 Kadın CEO'su arasında!

Ekonomist Dergisi'nin bu yıl sekizincisini gerçekleştirdiği ''Türkiye'nin En Güçlü 50 Kadın CEO''su araştırması sonuçlandı. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer listede 20'nci sırada yer aldı

Naci Görür, Türkiye'nin başlıca deprem bölgelerini açıkladı!

Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından Türkiye'de meydana gelen depremlere ilişkin paylaşımlarda bulundu. Görür, Türkiye'nin başlıca deprem bölgelerini, fay hatlarıyla birlikte açıkladı...

Naci Ağbal: Ekonomide güçlü bir değişim ve dönüşüm döneminin başlangıcındayız!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Ağbal, "Türkiye ekonomisi güçlü bankacılık sistemi, sağlam ve sürdürülebilir kamu maliyesi göstergelerine bakıldığında geleceğe dönük güçlü bir yatırım ve çekim merkezi durumundadır." dedi.

Ed Parker: Türkiye'nin kredi notu açısından güçlü yönlerinin farkındayız!

Fitch Ratings'in Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Ülke Notları Grubu Direktörü Ed Parker, "Türkiye'nin kredi notu açısından güçlü yönlerinin farkındayız. Düşük kamu borcu ve dinamik bir ekonomi olması güçlü yanları." ifadesini kullandı.

Sapanca Gölü’ndeki kaçak pansiyonlara ceza!

Sapanca Gölü kaçak yapılaşmayla gündeme geldi. Bölgede bulunan kaçak pansiyonlara toplamda 50 bin 700 TL para cezası kesildi.

Seba Gacemer Türkiye'nin En Güçlü 50 Kadın CEO'su arasında!

Ekonomist Dergisi'nin bu yıl yedincisi gerçekleştirilen ''Türkiye'nin En Güçlü 50 Kadın CEO''su araştırması sonuçlandı. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer listede 9'uncu sırada yer aldı.

tüpraş Sapanca Gölü izinsiz su çekme Haberi

tüpraş Sapanca Gölü izinsiz su çekme

Sapanca Gölü'nden Tüpraş'a izinsiz su çektikleri iddiasıyla haklarında dava açılan Tüpraş Genel Müdürü Yavuz Erkut ve İzmit Rafineri Müdürü Mustafa Mesut İlter'in yargılanmasına devam edildi.


Körfez 1. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya sanıklar Tüpraş Genel Müdürü Erkut, İzmit Rafineri Müdürü İlter ve avukatları ile şikayetçi Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş katıldı.


Sakarya Barosu Başkanı Zafer Kazan ve Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer'in davaya müdahil olma talebi, "doğrudan zarar görmedikleri" gerekçesiyle mahkeme tarafından reddedildi.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (İSU) davaya müdahil olma talebi ise "doğrudan zarar görme ihtimalinin bulunması" dolayısıyla kabul edildi.


Duruşmada söz alan Rüstem Keleş, önceki beyanlarını tekrar ettiğini, içme suyu havzası olan Sapanca Gölü'nün kullanım hakkının kurumlarına ait olduğunu belirterek, Tüpraş'ın bedelsiz...