30 / 04 / 2024

Tur İş İnşaat

Tur İş İnşaat

Tur İş İnşaat Nakliye Taahhüt Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Kartal İstanbul Şubesi, Turan Kurtaran tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta açıldı.

Hüma Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Hüma Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmail Topçu tarafından kuruldu.

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. Tuzla'da kuruldu.

Yerliçaylar Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Otomotiv Petrol Kuy.Tur.Taah.Tic.Paz.San.Ltd.Şti. Kuruldu!

Yerliçaylar Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Otomotiv Petrol Kuy.Tur.Taah.Tic.Paz.San.Ltd.Şti. Küçükçekmece'de Fatih Yerliçay ve Mahmut Yerliçay ortaklığında kuruldu.

Lux Eurasy Mühendislik Mimarlık Proje Müşavirlik İnşaat Emlak Tur. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lux Eurasy Mühendislik Mimarlık Proje Müşavirlik İnşaat Emlak Tur. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Bassırou Bande tarafından kuruldu.

Aladdin Group İnşaat Emlak Danışmanlık Enerji Demir Çelik Tur.Ve Tarım Ür.San.Tic.Ltd.Şti. Kuruldu!

Aladdin Group İnşaat Emlak Danışmanlık Enerji Demir Çelik Tur.Ve Tarım Ür.San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye’de Nhiem Thai Tran  tarafından kuruldu.

Kadiray Lojistik İnşaat Tekstil Tur Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadiray Lojistik İnşaat Tekstil Tur Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de İpek Marhan tarafından kuruldu.

Novi Tur Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novi Tur Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Murat Tamer tarafından kuruldu.

Mica Qat Tur İnşaat Mühendislik Taahhüt Ve Eğitim Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mica Qat Tur İnşaat Mühendislik Taahhüt Ve Eğitim Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Baker S.S.A. tarafından kuruldu.

Altuntaş İnşaat Yapı Malzemeleri Madencilik Nakliyat Tur Tic Ve San  Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Altuntaş İnşaat Yapı Malzemeleri Madencilik Nakliyat Tur Tic Ve San  Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi 1 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Altuntaş tarafından açıldı. 

Smy Tur Turizm Eğitim Sağlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smy Tur Turizm Eğitim Sağlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  600 bin TL sermaye bedeli ile Mesut  Yıldırım, Sabahattin Bayrak, Yılmaz Acun tarafından kuruldu.

Siirt Kurtalan Ekspres Nakliye Tarım Gıda Temizlik İnşaat Oto Tur Hay San Ve Tic Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Siirt Kurtalan Ekspres Nakliye Tarım Gıda Temizlik İnşaat Oto Tur Hay San Ve Tic Limited Şirketi İstanbul Şubesi Bayrampaşa’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile İrfan Sancar tarafından açıldı.

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi açıldı!

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi Beyoğlu’nda açıldı.

Akdeniz Tur Turizm İnşaat Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Akdeniz Tur Turizm İnşaat Ve Reklam Organizasyon Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Durmuş tarafından kuruldu.

Tur İş İnşaat Haberi

Tur İş İnşaat

Tur İş İnşaat Nakliye Taahhüt Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Kartal İstanbul Şubesi, Turan Kurtaran tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Mayıs'ta açıldı. 


Tur İş İnşaat Nakliye Taahhüt Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Kartal İstanbul Şubesi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


Tur İş İnşaat Nakliye Taahhüt Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Kartal İstanbul Şubesi adres: Kartal, Çavuşoğlu Mahallesi, Kültür Cadde Avukat Sokak,...