20 / 05 / 2024

Turabi Çamkıran evi

Turabi Çamkıran evi

ABD'de yayınlanan 'The Challenge' yarışmasında şampiyon olup 5 milyon TL'lik büyük ödülü kazanan Turabi Çamkıran, kazandığı parayı nasıl değerlendirdiğini açıkladı.

Mavim Yapı Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavim Yapı Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Nihat Çamkıran tarafından kuruldu.

Çamkıran Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamkıran Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Güner Çamkıran tarafından kuruldu.

İran Hürmüzgan'daki depremde 80 köy evi hasar gördü!

İran'ın güneyindeki Hürmüzgan eyaletinde yaşanan 5,5 büyüklüğündeki depremde 80 köy evi hasar gördü.

Göbeklitepe arkeoloğu Schmidt’in evi kiraya verilecek!

Göbeklitepe’deki kazıları yürüten arkeolog Schmidt’in evi, ölümünün ardından eşi tarafından anı evine dönüştürüldü. Merak uyandıran ev, geceliği 400 liraya airbnb üzerinden kiralanabiliyor…

Bursa Kebap Evi yurt dışına açılıyor! 

Bursa Kebap Evi markasının Yönetim Kurulu Başkanı Cem Helvacı, yurt dışında da şube açacaklarını açıkladı. Cem Helvacı, "İran'a giren ilk Türk zincir restoran biz olacağız." dedi...

Turabi Çamkıran: Kazandığım parayla anneme ev aldım!

ABD'de yayınlanan 'The Challenge' yarışmasında şampiyon olup 5 milyon TL'lik büyük ödülü kazanan Turabi Çamkıran, kazandığı parayı nasıl değerlendirdiğini açıkladı.

Turabi: Yarışmalardan 2 milyon TL ve ev kazandım!

Survivor yarışmasıyla ün kazanan Turabi Çamkıran, samimi açıklamalarda bulundu. Çamkıran, katıldığı yarışmalardan yaklaşık 2 milyon TL ve bir ev kazandığını açıkladı.

Leonardo DiCaprio'nun Los Angeles'taki evi 1.7 milyon dolara satılıyor!

Leonardo DiCaprio, milyonları gözyaşlarına boğan, izlenme ve ödül rekortmeni kıran filmden kazandığı parayla 17 yıl önce aldığı evi 1 milyon 749 bin dolara satışa çıkardı. 

Çorlu Doğanca Evi restore edildi!

Tekirdağ'ın kültür varlıklarını bugüne ve yarınlara kazandıran Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu'da yer alan Doğanca Evi'ni restore etti.

Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi!

Manken-sunucu Deniz Akkaya evinin kapılarını açtı. Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile yaşadığı Reşitpaşa'daki müstakil evi herkesin hayal ettiği türden. İşte Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi...

Keles Kültür Evi açıldı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Keles’in Belenören Mahallesi’ne kazandıran Kültür Evi hizmete açıldı.

Batman 19 Mayıs Mahallesi'ne modern taziye evi yapılıyor!

19 Mayıs mahallesindeki taziye evi binasının tamamlanması için hayırseverlerin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten muhtar Mehmet Kolaldıran; “Mahallemizin ihtiyaç duyduğu taziye evi için girişim başlattık. Desteği de hayırseverlerden bekliyoruz” dedi.

Batman İluh Deresi ve taziye evi için destek çağrısı!

Batman 19 Mayıs mahalle muhtarı Mehmet Kolaldıran Batman Gazetesi'ne röportaj verdi. Mehmet Kolaldıran Tapu, İluh deresi ve yapımına yeni başlanan taziye evi için destek istedi.

Turabi Çamkıran evi Haberi

Turabi Çamkıran evi

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu TV8'deki 'Survivor' yarışmasında iki defa şampiyon olduktan sonra ABD'de yayınlanan 'The Challenge' yarışmasına katılan Turabi Çamkıran, burada da şampiyonluk ipni göğüsleyip 5 milyon TL kazanmıştı.

'Kazandığım parayla anneme ev aldım'

Posta gazetesinde yer alan habere göre, Çamkıran, kazandığı 5 milyon TL'yi ailesine verdiğini belirterek, "Geçen hafta kardeşimi Mersin'e gönderdim, anneme güzel bir ev aldı. Komşuları kıskansın" diye konuştu.

'Artık herkes parayı soruyor'

Büyük ödülü kazandıktan sonra herkesin kendisine parayı sorduğunu belirten Turabi, "Artık önüne gelen para için geliyor. Paranın şu yönü kötü; eskiden arkadaşlarım 'nasılsın' diye sorardı, şimdi sordukları para. Tanımadığım akrabalarım çıkıyor. Kurumlara para vermeyi sevmiyorum. Gördüğüm kişiye yardım ederim ve gördüğüm kişi bunu bilmeyecek. Şov yapmaya gerek yok"...