29 / 04 / 2024

turan alçı yapı inşaat taahhüt sanayi limited şirketi kuruldu

turan alçı yapı inşaat taahhüt sanayi limited şirketi kuruldu

Turan Alçı Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi, 10 Ocak 2013 tarihinde, 500 bin TL sermaye ile, Abdulhaluk Şen ve Nurettin Turan ortaklığıyla kuruldu...

Sur Yapı 3 ay içinde 2 bin 500 konutu teslim edecek!

4 yılda 7 bin 500 konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, konut teslimlerine hız kesmeden devam ediyor. Sur Yapı üç ay içinde 2 bin 500 konutu teslim etmeye hazırlanıyor. 

Datça Yat Limanı Projesi için nihai kararda son 10 gün!

Muğla Datça'da yapılması planlanan ve bölge halkının doğal yapının bozulacağı gerekçesiyle karşı çıktığı Datça Yat Limanı Projesi için nihai karar verildi. Söz konusu rapor halkın görüş ve önerileri için Bakanlıkta ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nde 10 gün görüşe açıldı.

Antalya’nın en yeni caddesi Sur Cadde’de teslimler başladı! Sur Yapı 2 senede 4 bin bağımsız bölüm teslim etti!

Sadece son iki senede 4 bin konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, şimdide Antalya projesindeki 7 bloktaki 485 home ofis ile 68 dükkanı sahiplerine teslim etmek için gün sayıyor...

Md Turan Group Yapı İnşaat Gıda Tekstil Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Turan Group Yapı İnşaat Gıda Tekstil Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Turan ve Savaş Turan ortaklığında kuruldu.

Kanal İstanbul, kentin doğal yapısını değiştirecek mi? 

Kanal İstanbul projesinin hayata geçmesi durumunda şehrin toplam su ihtiyacının neredeyse yüzde 29’unu karşılayan barajlardan Sazlıdere yıkılacağı belirtiliyor. Aynı zamanda Terkos Gölü’ne tuzlu su karışacağı ve su havzalarının yok olacağı da iddia ediliyor. 

Turan Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turan Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Çekmeköy’de  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Turan, Servet Turan tarafından kuruldu.

Makçal Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Makçal Yapı Denetim Limited Şirketi Arnavutköy’de 500 TL sermaye bedeli ile Mustafa Akçal tarafından kuruldu.

Çınar Alçı Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Alçı Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kuşluoğlu tarafından kuruldu.

Kayseri'deki Engir Gölü çevresinde yapılaşmaya geçit yok! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, sulak alan olarak kuşlara ev sahipliği yapan Engir Gölü çevresinde bölgenin doğal yapısını bozacak yapılaşmaya izin verilmemesi yönünde karar aldı.

Kubbe 6 Doğal Yapı Tasarımı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kubbe 6 Doğal Yapı Tasarımı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeliile Abdurrahman Sevimli ve Ayhan Tüfek ortaklığında kuruldu.

Cennet-Cehennem mağaralarına yapılan asansör ve seyir terasına tepki!

Mersin'in Silifke ilçesinde bulunan Cennet-Cehennem mağaraları için 2 yıl önce Kalkınma Bakanlığı tarafından hazırlanan 10 milyon TL'lik asansör projesi tartışmalara sebep oldu. Demir asansörün bölgenin doğal yapısına zarar verdiği belirtildi...

Sivas Gökpınar Gölü’ne 'bungalov evler' projesi!

Sivas Valiliği, Gökpınar Gölü’nün alt kısımlarına doğal yapıya uygun olarak, yürüyüş alanları ve bungalov evler yapılacağını duyurdu. Proje hakkında konuşan Sivas Valisi Salih Ayhan, ''Göle zarar verecek bir uygulamaya asla müsaade etmeyiz" dedi.

TOKİ Kapadokya'nın doğal yapısına uygun dükkanlar inşa etti!

Türkiye'nin, doğal, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle bilinen önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde baraka tarzı iş yerlerinin yer aldığı bölgelere TOKİ tarafından doğal yapıya uygun iş yerleri inşa ediliyor.

turan alçı yapı inşaat taahhüt sanayi limited şirketi kuruldu Haberi

turan alçı yapı inşaat taahhüt sanayi limited şirketi kuruldu

500 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat işlerini yapmak ve taahhüt etmek. Her türlü kamu ve özel ihalelere girmek, aldığı ihaleleri yapmak ve bir başkasına yaptırmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Taşdelen Sultançiftliği Mahallesi Turgut Özal Bulvarı Denizer Sokak Sokak NO: 1 A Blok Ofis NO: 7 adresinde faaliyete geçirildi. 10 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Abdulhaluk Şen ve Nurettin Turan ortaklığıyla...