18 / 05 / 2024

Turan Arar tunceli yurt

Turan Arar tunceli yurt

Tunceli'de yarım kalan 330 kişilik kız yurduyla ilgili çağrıya Erzincanlı iş insanı olan Turan Arar'dan yanıt geldi. Arar, “Ben bitireceğim” sözü verdi.

Tunceli’de yarım kalan o yurt inşaatı tamamlanacak!

Tunceli'de yarım kalan 330 kişilik kız yurduyla ilgili çağrıya Erzincanlı iş insanı olan Turan Arar'dan yanıt geldi. Arar, “Ben bitireceğim” sözü verdi.

Tunceli Ovacık'ta çocuk parkı inşa edildi!

Tunceli’nin Ovacık İlçe Belediyesi ve Turan Günata ailesinin ortak çalışmasıyla yapılan yeni çocuk parkı, tamamlandı. Parka Günata ismi verildi.

Mehmet Ergün Turan 2023'e Doğru TOKİ ve Geleceğin Şehirleri Paneli'ne katılacak!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu tarafından, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve TOKİ Başkanı M. Ergün Turan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilecek.

Turan Karadeniz: HES'lerin suyu tarımda kullanılsın!

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Karadeniz, HES'lerin tarımsal alanların sulamasında kullanılması gerektiğini söyledi. Karadeniz, yaptığı açıklamada, küresel ısınmanın tarıma çok ciddi zarar verdiğini anlattı.

Mehmet Ergün Turan: Malatya’ya yakışanı el birliğiyle yapacağız!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve beraberindekilerle Malatya’nın Beydağı, Kernek ve Fırat mahallelerinde devam eden TOKİ inşaatlarını inceledi, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Mehmet Ergün Turan Akyazı Spor Kompleksi'nde inceleme yaptı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Trabzon Akyazı Spor Kompleksi içerisinde yer alan yeni stadyum inşaatında incelemelerde bulundu. Turan, Trabzonspor'un 2015-2016 yılında maçlarını bu stadda oynayacağını söyledi...

Mehmet Ergün Turan Malatya'daki TOKİ projelerini inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ve beraberindekilerle Malatya’nın Beydağı, Kernek ve Fırat mahallelerinde devam eden TOKİ inşaatlarını inceledi...

Tahir Turan İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahir Turan İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tahir Turan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de Sultanbeyli, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kuruldu.

TOKİ Tunceli Çemişgezek 2. Etap kura çekilişi bugün yapılacak!

TOKİ Tunceli Çemişgezek 2. Etap kura çekilişi bugün yapılacak. Dairelerin 75 bin 538 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede aylık 369 TL taksit ödemesiyle daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Tunceli Çemişgezek 2. Etap kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Tunceli Çemişgezek 2. Etap fiyatları 75 bin 538 TL'den başlıyor. Projede 13 adet konut kura yöntemiyle satışa sunuldu. Peki TOKİ Tunceli Çemişgezek 2. Etap kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Tunceli Çemişgezek 2. Etap kura tarihi!

TOKİ Tunceli Çemişgezek 2. Etap Toplu Konut uygulaması kapsamında 13 adet konut satışa sunuluyor. Projede başvurular 29 Eylül - 3 Ekim tarihleri arasında kabul edildi. İşte TOKİ Tunceli Çemişgezek 2. Etap kura tarihi...

Rönesans Bayraklı'da Turan karma projesine başlıyor!

İzmir Bayraklı'da inşa edilecek olan Rönesans Turan projesi, konut, otel, ofis ve ticaret alanları yer alıyor. Rönesans Turan projesinde 350 konut, 200 odalı otel olacak...

TOKİ Tunceli Çemişgezek 2. Etap kura 2014!

Tunceli Çemişgezek 2. Etap kapsamında satışa sunulan 13 adet 2+1 dairelerin hak sahipleri 15 Ekim 2014 tarihinde gerçekleşecek TOKİ Tunceli Çemişgezek 2. Etap kuraları ile belirlenecek...

Turan Arar tunceli yurt Haberi

Turan Arar tunceli yurt

Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı 30 sene önce kuruldu. Sözcü'den Saygı Öztürk'ün haberine göre, vakıf yoksul üniversite öğrencilerine burs vermekle kalmayıp Tunceli-Munzur Üniversitesi'nde öğrenim gören kız öğrencilerin en büyük sorunu olan yurt işine de el attı. İlk önce 550 yatak kapasiteli olarak planlanan yurt, vakfın gücünü zorlamaya başlayınca kapasite olarak 330'a indirildi. Yurt projesinin kaba inşaatı tamamlandı ama vakıfta da para bitti.

Sözcü gazetesi yurt inşaatının yarım kalmasını manşetine taşıdı. Bunun üzerine 70 yaşındaki Turan Arar, Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nu arayarak, “O yurdu ben yaptırmak istiyorum. Hayalimde ilçem Refahiye'ye kız yurdu yaptırmak istiyordum. Kısmet Tunceli'de yarım kalan kız yurdunu tamamlamakmış. Benim için gurur duyacağım bir hizmet olacak” dedi. Maçoğlu, bu müjdeli haberi  önce bana, sonra İsmail Küçükkaya'ya telefonla...