09 / 05 / 2024

Turan Group adres

Turan Group adres

Turan Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Çekmeköy’de  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Turan, Servet Turan tarafından kuruldu.

Urartu Group Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urartu Group Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin İslam Turan tarafından kuruldu.

Sarp Bm Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sarp Bm Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Turan tarafından kuruldu.

Ersa Group Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersa Group Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Turan Satıcı tarafından kuruldu.

Md Turan Group Yapı İnşaat Gıda Tekstil Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Turan Group Yapı İnşaat Gıda Tekstil Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Turan ve Savaş Turan ortaklığında kuruldu.

Turan Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turan Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Çekmeköy’de  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Turan, Servet Turan tarafından kuruldu.

Turan Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turan Group Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Saadettin Turan tarafından kuruldu.

Adam Group Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Adam Group Mimarlık Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Turan     Ünlü ve Ebru Şahin Uçar ortaklığında kuruldu. 

Mutlu Group Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Group Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nurhayat Turan tarafından kuruldu. 

Adres Harita Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Harita Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Turan Karabulut tarafından kuruldu. 

City Hill Sancaktepe: Orman ve şehri buluşturan proje!

2 blokta 148 daireden meydana gelen City Hill Sancaktepe projesi "Orman ve Şehri buluşturan proje" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje Kahramanlı Group tarafından hayata geçiriliyor.

Balkon İstanbul 2 adres!

Mak Group tarafından hayata geçirilen projede toplamda 180 adet daire dizayn edildi. Balkon İstanbul 2 adres bilgileri haberimizde bulunuyor.

Ideal Standard, Metex Design Group'la buluştu!

Ideal Standard "Happy Hours 2016” etkinliğinde Metex Design Group'la buluştu. Ideal Standard Satış Müdürü Ahmet Turan Karaca tarafından Ideal Standard’ın dünyada öncü olduğu teknolojilerin yanı sıra tasarımıyla göz dolduran yeni ürünleri de tanıtıldı.

Esenyurt Life In Vera adres bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede 1.056 adet daire yer alıyor. Esenyurt Life In Vera adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Turan Group adres Haberi

Turan Group adres

Turan Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Çekmeköy’de  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Turan, Servet Turan tarafından kuruldu.

Turan Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b Özel ve resmi binalar , konutlar işyerleri, fabrikalar, tesisler, turistik tesisler, otel inşaatlarını yapmak. Yol, su, kanalizasyonları, Limanlar, köprü, baraj ve yat limanları inşaatları yapmak. İnşaatların bir kısmını veya tamamının yada bir kısmının müteahhit veya taşeron olarak yapılması yada yaptırılması. Her türlü yapının elektrik tesisatının projesinin hazırlanması ve yapılması, bakım ve onarımlarının yapılması, Arsa veya arazi parselasyonları...