16 / 05 / 2024

Turan Gülden

Turan Gülden

Onursal Elektrik Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Turizm Elektronik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turan Gülden tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu.

Ankara Violetta Oran satışa çıktı! Yeni proje!

Menekçe Yapı tarafından inşa edilen Violetta Oran Ankara Çankaya Turan Güneş Bulvarı'nda yükseliyor. Peki Violetta Oran projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? Violetta Oran daire fiyatları ne kadar? İşte Violetta Oran ile ilgili ayrıntılar...

Prof. Dr. Turan Erol doktorasını hangi ülkede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı?

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Turan Erol kimdir? Hangi alanda lisans eğitimini tamamladı? Doktorasını nerede yaptı? Hangi görevlerde bulundu? İşte Turan Erol ile ilgili merak edilen her şey...

Tıtancons İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tıtancons İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Emre Gülden tarafından kuruldu.

Md Turan Group Yapı İnşaat Gıda Tekstil Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Turan Group Yapı İnşaat Gıda Tekstil Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Turan ve Savaş Turan ortaklığında kuruldu.

Ataköy Pozitif Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataköy Pozitif Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülden Kaya, Hakan Akkaş ve Zafer Kaya ortaklığında kuruldu.

Kubilay Aykol, İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu'nun 1 Ekim 2021 tarihinde yapılan toplantısında; Neşe Gülden Sözdinler'in istifası ile boşalan yönetim kurulu üyeliğine, Kubilay Aykol'un seçilmesine karar verildi. 

Karat Mekanik Tesisat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karat Mekanik Tesisat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile Gülden Sönmez tarafından  kuruldu.

Nrt Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nrt Grup Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nurettin Gülden tarafından kuruldu.

İş GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

İş GYO'nun Kurumsal Yönetim Komitesi, Komite Başkanlığı'na Arzu Erdem'in, Komite Üyeliklerine Neşe Gülden Sözdinler'in, Murat Doğan'ın ve Ayşegül Şahin Kocameşe'nin seçilmesine karar verildi. 

Turan Konak: İmar planları gözden geçirilerek revize edilmeli!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürü Turan Konak yaptığı açıklamada deprem mevzuatına uygun hazırlanmamış tüm imar planlarının gözden geçirilerek revize edilmesi gerektiğini vurguladı.

Neşe Gülden Sözdinler kimdir?

İş GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Neşe Gülden Sözdinler kimdir? Neşe Gülden Sözdinler daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Neşe Gülden Sözdinler'in biyografisi...

Neşe Gülden Sözdinler, İş GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

İş GYO Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Yönetim Kurulu Üyesi Neşe Gülden Sözdinler'in seçilmesine karar verildi. 

Kartallar Proje Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartallar Proje Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülden Kartal tarafından kuruldu. 

Turan Gülden Haberi

Turan Gülden

Onursal Elektrik Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Turizm Elektronik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turan Gülden tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu. 


Onursal Elektrik Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Turizm Elektronik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.       2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.     3-Türkiye sınırları...