14 / 05 / 2024

turan rize ziyareti

turan rize ziyareti

TOKİ Ergün Turan, Rize’de yürüttüğü projeleri yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Turan, Rize'deki kentsel dönüşüm projesinin çok iyi noktada olduğunu söyledi.

Rize'deki riskli yapılar için harekete geçildi! Dönüşüm başlıyor!

Rize'de şehir merkezinde, deniz dolgusu yapılarak kazanılan alanın yaklaşık 3'te 1'ini oluşturan 173 bin metrekare büyüklüğündeki kısımda 'korozyon' sebebiyle riskli hale gelen 4 bin 174 bağımsız bölümde, kentsel dönüşüm projesinin ilk etabına başlıyor. 

Rize Hemşin'de kentsel dönüşüm durduruldu!

Rize’nin Hemşin ilçesinde yapılmak istenen TOKİ projesine mahkeme izin vermedi. Belediyenin kentsel dönüşüme temel oluşturan kararı iptal edildi.

Rize'de riskli binalar yıkılarak dönüştürülecek!

Rize kent merkezinde bulunan ve çevresi için risk oluşturan binaların yıkılması için çalışmalar başladı. Rezerv yapı alanı olarak ilan edilen iki mahalle için kamulaştırma kararı alındı.

Rize'de dolgu zemindeki binaların riskli yapı raporu hazır!

Rize Engindere Mahallesi’nde deniz dolgusu yapılarak kazanılan alanda tehlike oluşturan binalar için ‘riskli yapı’ raporu hazırlandı..

TOKİ Rize'de bin 415 konutu teslim etti!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, TOKİ olarak Rize'de 2 bin 174 konuttan bin 415'ini tamamlayıp vatandaşlara teslim ettiklerini bildirdi.

Çaykur'dan Rize Şekeri Fabrikası!

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ''“Cumhurbaşkanımız son Rize ziyareti sırasında ’Stevia’ bitkisini inceledi, 'Rize Şekeri' adını verdi. Fabrika kurma süreci devam ediyor” dedi.

Ergün Turan Rize'deki kentsel dönüşüm projesini inceledi!

TOKİ Ergün Turan, Rize’de yürüttüğü projeleri yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Turan, Rize'deki kentsel dönüşüm projesinin çok iyi noktada olduğunu söyledi.

TOKİ Rize TİMYA kentsel dönüşüm 2016'da tamamlanacak!

TOKİ tarafından Rize'de yapımı devam eden TİMYA kentsel dönüşüm projesinin 2016 sonunda tamamlanması planlanıyor. TOKİ Başkanı Ergün Turan, TİMYA isimli kentsel dönüşüm projesinin 2016 yılı sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Timya Vadisi'ndeki kentsel dönüşümde sona gelindi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Rize'de yapımı süren TOKİ projelerini yerinde inceledi. Turan, projenin 2016 yılı sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

TOKİ'nin Rize'deki kentsel dönüşüm projesi 2016'da tamam!

Rize’de devam etmekte olan Toplu konut İdaresi (TOKİ) projelerini yerinde inceleyen TOKİ Başkanı Ergün Turan, TİMYA isimli kentsel dönüşüm projesinin 2016 yılı sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Timya Vadisi, Rize'de yeni bir şehir oluşturucak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Yeniköy Mahallesi'nde yapılan Timya Vadisi'nde incelemelerde bulundu. Turan, "Gelecek yılın sonunda Timya Vadisi, Rize için yeni bir şehir oluşacak" dediç

Rize Timya Vadisi'nde kentsel dönüşüm ne zaman tamamlanacak?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) Rize’deki projelerini yerinde inceleyen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, “TİMYA Vadisi” kentsel dönüşüm projesinin 2016 yılı sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

TOKİ Rize'deki kentsel dönüşüm projesini ne zaman tamamlanacak?

Rize'deki TOKİ projelerini yerinde inceleyen TOKİ Başkanı Ergün Turan, TİMYA isimli kentsel dönüşüm projesinin 2016'da tamamlanacağını söyledi.

turan rize ziyareti Haberi

turan rize ziyareti

TOKİ Başkanı, Trabzon’daki incelemelerinin ardından Rize’ye gitti. Rize Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dileyen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ile birlikte ülkemizin en büyük kentsel dönüşüm alanlarından olan “Timya Vadisi” projesinde incelemelerde bulundu. 759 konut cami ve ticaret alanı inşa edilen projede örnek daireye gezerek çeşitli kontrolleri gerçekleştirdi.


M. Ergün Turan burada yaptığı açıklamada, Rize'deki kentsel dönüşüm projesinin çok iyi bir noktaya getirildiğini söyledi. TOKİ Başkanı, “Nasip olursa bu projeyi bahar aylarında bitirip konutlarımızı sahiplerine teslim edeceğiz. Bugün numune olarak yaptığımız dairemizi Belediye Başkanımız ile birlikte gezdik ve yerinde incelemelerde bulunduk. Rize Belediyesiyle koordine içerisindeyiz. İnşallah birkaç ay sonra kura çekimlerimizi gerçekleştireceğiz. Ayrıca Rize'de diğer kentsel dönüşüm alanları için...