05 / 05 / 2024

turanlar grup parke

turanlar grup parke

1953 yılında Hasan, Fuat ve Nihat Turan kardeşler tarafından kurulan; orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke, toptancı bayileri ile İstanbul Green Park Otel’de buluştu.

Turanlar Grup parke üretiminde dünyaya açılacak!

Turanlar Grup, ‘Peli Parke’ markasıyla sektöründeki küresel firmaların arasına girmeyi amaçlıyor. Şirket 2017 yılını yaklaşık 750 milyon TL ciro ile kapatmaya hazırlanıyor.

Barış Grup Parke İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barış Grup Parke İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi dün Esenyurt’ta 250 bin TL sermaye bedeli Ensar Kaya tarafından kuruldu.

Peli Parke’den eğitime destek!

Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke’nin sosyal sorumluluk bilinciyle hayata geçirdiği proje ile daha önce Samsun ve Mersin’ de yapılan “Okullarda Yüzey Kaplama Yenilemesi” bu defa Erzurum ‘da gerçekleştirildi.

Turanlar Grup Peli Parke’nin yeni tırları yollarda!

Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke’nin Türkiye çapında açtığı tasarım yarışması sonucunda kazanan tasarım, Peli Parke’nin tırlarına uygulandı. Başlangıç olarak 10 tır üzerine uygulanan tasarım ile Peli Parken’ nin yeni tırları ön plana çıktı.

Peli Parke İstanbul Genel Merkez ofisini yeniledi!

Orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Grup bünyesindeki Peli Parke İstanbul Genel Merkez ofisini yeniledi.

Peli Parke eğitime destek veriyor!

Orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke, sosyal sorumluluk bilinciyle hayata geçirdiği projelerine devam ediyor.

Peli Parke ürünleri AB pazarına giriyor!

Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke, Avrupa Birliği üyesi ülkeler arasında malların serbest dolaşımını sağlamak amacıyla kullanılan “CE” işareti standart gerekliliklerini yerine getirdi.

Kentsel dönüşüm parke sektörünü olumlu etkiledi!

AGT Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Grup Başkanı Şirzat Subaşı, yıllık parke üretim kapasiteleri ile kentsel dönüşüm projeleri için günde 700 dairenin parke ihtiyacını rahatlıkla karşılayabileceklerini ifade etti.

Peli Parke üretim kapasitesini 22 milyon metrekareye yükseltti!

Orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke, 2016 yılında üretim kapasitesini 12 milyon metrekareden 22 milyon metrekareye yükselterek üretime yatırım yapmaya devam ediyor.

Turanlar Grup'tan İstanbul'a 2 yeni otel!

Turanlar Grup; turizm sektörüne yatırım yapmaya devam ediyor. Grup 2015 yılında turizm sektöründe yaşanan gerilemeye karşın 25 milyon euroluk bir yatırımla İstanbul’da yapacakları 2 şehir oteli kazandıracak.

Peli Parke, bayileriyle buluştu!

1953 yılında Hasan, Fuat ve Nihat Turan kardeşler tarafından kurulan; orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke, toptancı bayileri ile İstanbul Green Park Otel’de buluştu.

Pekcan Grup parkelerinizi yeniliyor!

Kaliteli, hijyenik ve dekoratif parkelerle evlerinize şıklık geliyor… Pekcan Grup, parke sektöründe 70 yıllık tecrübeye sahip Veroxfloor markasının bayiliğiyle evinize hayal ettiğiniz şıklığı getiriyor.

Pekcan Grup, Veroxfloor ile parkeleri yeniliyor!

Kuşadası’nda inşaat malzemeleri satışı ve dağıtımı konusunda faaliyet gösteren Pekcan Grup, parke sektöründe 70 yıllık tecrübeye sahip Veroxfloor markasının bayiliğiyle evinize hayal ettiğiniz şıklığı getiriyor.

turanlar grup parke Haberi

turanlar grup parke

1953 yılında Hasan, Fuat ve Nihat Turan kardeşler tarafından kurulan; orman endüstrisi, kâğıt, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Turanlar Grup şirketlerinden Peli Parke, toptancı bayileri ile İstanbul Green Park Otel’de buluştu. 100’ün üzerinde katılımcı ile gerçekleştirilen “Toptancı Bayi Zirvesi”nde Peli Parke 2015 yılı değerlendirmesi ve 2016 yılı hedefleri konusunda misafileri bilgilendirdi.


Türkiye’nin farklı bölgerinden bayilerin katılımıyla gerçekleştirilen zirvede; 2016 sektörel beklenti-hedef ve pazarlama stratejilerini bayileri ile paylaşan Peli Parke, 2016 yılında satışa sunacağı yeni dekor ve koleksiyonları da tanıttı.


Peli Parke’nin bölge yapılanması ve bu planlama dahilinde gerçekleştireceği kampanyalar ile 2016 yılı yol haritasının bayilere sunulduğu zirvenin 2.oturumunda bayilerden gelen sorular yanıtlanarak bayilerin en sık karşılaştığı problemlere çözümler...