11 / 05 / 2024

turaş gaz meksika fabrikası

turaş gaz meksika fabrikası

Selimpaşa’daki akıllı üretim tesisinden dünyaya gaz armatürleri satan Turaş, koronavirüs salgını sonrası Amerika’dan aldığı siparişlere yetişebilmek için Latin Amerika'da fabrika açacak...

Turaş Gaz Latin Amerika'da fabrika açıyor!

Selimpaşa’daki akıllı üretim tesisinden dünyaya gaz armatürleri satan Turaş, koronavirüs salgını sonrası Amerika’dan aldığı siparişlere yetişebilmek için Latin Amerika'da fabrika açacak...

Meksika sınırına duvar inşaatı tam gaz!

Amerikan Başkanı Donald Trump, Meksika sınırındaki duvarın inşasının hızla devam ettiğini duyurdu. Yetkilere göre, duvarın 100 kilometrelik bir bölümü tamamlandı.

Bodrum'da yatırımlar tam gaz devam ediyor!

Geçen haftalarda Bodrum'da yaşanan deprem vatandaşları korkutmuştu. Şimdilerde ise bölgede hayat normale döndü. Bodrum'da yatırımlar tam gaz devam ediyor.

Kahramanmaraş Katlı Otopark projesinin inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği katlı otopark projesinin inşaatı tam gaz devam ediyor.

Kahramanmaraş Milli İrade Meydanı'nda çalışmalar tam gaz!

Kahramanmaraş'ta hayata geçirilen Milli İrade Meydanı’nda çalışmalar tam gaz devam ediyor.

TANAP'ın ilk gazı 2018'de gelecek!

SOCAR Başkanı Rövnag Abdullayev, Azerbaycan’daki Şahdeniz gazını Avrupa’ya taşıyacak projenin Türkiye ayağı olan TANAP'ın gelecek yıl ilk gazı ülkeye getireceğine dikkat çekti.

Pablo Escobar'ın Meksika'daki eski evi otele dönüştü!

Kolombiyalı mafya babası Pablo Escobar'ın Meksika'daki eski evi "Casa Malca" adlı bir otele dönüştürüldü. Otelde bir gece geçirmenin maliyetinin 670 dolar olduğu açıklandı.

Karabük'te TOKİ çalışmaları tam gaz!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, TOKİ tarafından emekliler için yapılan konut inşaatının tam gaz devam ettiğini bildirdi.

Meksika duvarının inşaatına bütçeden para yok!

ABD'de kongresinde Meksika sınırına inşa edilecek duvar için bütçe ayrılmadı. Bütçe için Cuma günü onay günü bitecek.

Meksika sınırına inşa edilecek duvar için geri adım atıldı!

ABD Başkanı Donald Trump, Meksika sınırına yapılacak duvar konusunda geri adım attı. Meksika sınırına inşa edilecek duvar maliyetinin cuma gününe kadar Kongre'den geçmesi gereken bütçe tasarısında olmayacağını söyledi.

Meksika'da otopark inşaatı çöktü!

Meksika'da inşa edilen otopark çöktü. 6 işçinin öldüğü, 9 kişinin yaralandığı kaza hakkında soruşturma açıldığı belirtildi.

Ankara'daki eski hava gazı fabrikasının bulunduğu parsel kimin?

Ankara'daki eski hava gazı fabrikasının bulunduğu adadaki 1, 2, 3 ve 4 nolu parsellerin mülkiyeti meclis gündemine taşındı. Emir konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Altınordu Rıhtım Projesi'nde çalışmalar tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından turizmin gelişmesine katkı sağlamak ve şehir insanının rahat nefes alabileceği sosyal bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla hazırlanan Altınordu Rıhtım Projesi'nde çalışmalar tam gaz devam ediyor.

turaş gaz meksika fabrikası Haberi

turaş gaz meksika fabrikası

Çin'de başlayan ve dünyaya yayılan koronavirüs salgını sonrası Turaş, ABD'den aldığı siparişlere yetişemediği için Latin Amerika'da fabrika açıyor.

Dünya'dan Yasemin Salih'in haberine göre; gaz armatürleri konusunda dünyanın sayılı şirketlerinden olan Turaş, yurtdışında üretimini artırdı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Turhan, ikinci kuşakla birlikte başlayan yurtdışı yatırımlarının sonuç verdiğini, özellikle de koronavirüs salgını sonrasında talebe yetişemediklerini dile getirdi.

Bir süre önce Amerika'nın Rhode Island bölgesinde bir şirket kurduklarını belirten Turhan, “O bölgedeki müşteriler bize yüzde 10 kota veriyorlardı, geçen hafta arayıp bunu yüzde 70-80’lere çıkardıklarını söylediler. Buradaki üretimin yeterli olmayacağını gördük. Meksika başta olmak üzere Latin Amerika ülkelerinde yeni bir tesis kurmak için yer aramaya başladık. Hedefimiz 2020 sonunda fabrikada üretime geçmek” dedi.

‘Para peşin’ ihracat yapılıyor

Koronavirüs salgınıyla birlikte dünyanın tedarikçi adresinin de...