06 / 05 / 2024

Tureks Stone kişiye özel mutfak

Tureks Stone kişiye özel mutfak

Tureks Stone, özel yüzey işleme teknikleriyle ortaya çıkardığı benzersiz ürünlerle mutfakları yeni baştan yaratıyor.

Tureks Stone'dan kişiye özel mutfak tasarımı!

Tureks Stone, özel yüzey işleme teknikleriyle ortaya çıkardığı benzersiz ürünlerle mutfakları yeni baştan yaratıyor.

Tureks Stone, Glamour koleksiyonuyla fark yaratacak!

Dekorasyonda dünya markası Tureks Stone, kişiye özel haute couture tasarımı dekorasyona taşıyarak Glamour koleksiyonu ile kişisel tercihlere özel yaşam alanları yaratıyor.

Tureks Stone, Dimensions ile mutfak ve banyolara doğallık katıyor!

Mermer sektörünün öncü markası Tureks Stone, Dimensions Koleksiyonu ile banyo ve mutfaklara sıra dışı bir doğallık katıyor. Sıra dışı tasarım anlayışıyla banyo ve mutfaklara benzersiz bir yorum getiren Tureks

Green Village Şile'de kişiye özel ödemelerle! Son daireler için acele edin!

Kişiye özel ödeme seçeneklerinin uygulanan Green Village Şile projesinde yer alan dairelerin fiyatları 249 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede avantajlı fiyatlarla son dairelerin satışları devam ediyor.

Kısıkköy Mobilya Şehri'nde kişiye özel mobilya üretiliyor!

İzmir'de mobilya sektörünün kalbi konumundaki Kısıkköy Mobilya Şehri'nde ünlü markaların ürünlerinin yanında, kişiye özel mobilya üretimi de yapılıyor...

Resim İstanbul Orman'da 230 bin TL'ye! Kişiye özel ödemelerle!

Yeni bir kampanyaya başlayan Resim İstanbul Orman projesinde kişiye özel ödeme seçeneklerinin yanı sıra sürpriz indirimler uygulanıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 230 bin TL'den başlıyor.

Ümraniye Antasya Residence'ta kişiye özel ödemeler! 380 bin TL'ye!

1 oda 1 salon ve de 2 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Antasya Residence projesinde kişiye özel ödeme planı sunuluyor. Fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor.

Ankara'ya kurulacak Uzay OSB’si 10 bin kişiye iş olacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, 7 milyon 230 bin metrekare alana kurulacak Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas OSB’nin 10 bin kişiye istihdam sağlayacağını söyledi.

Resim İstanbul Orman kişiye özel ödeme seçenekleriyle!

Daire fiyatlarının 230 bin liradan başladığı Sancaktepe Resim İstanbul Orman projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Projede daire teslimlerinin 2016 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor...

Aynı kişiye ait tarımsal araziler arasındaki ekonomik bütünlük olup olmadığı nasıl tespit edilir?

Aynı kişiye ait birden fazla tarımsal arazi olması halinde ekonomik bütünlüğe haiz olmayan kısımlarının devrine izin verilebiliyor. Peki, aynı kişiye ait tarımsal araziler arasındaki ekonomik bütünlük olup olmadığı nasıl tespit edilir?

Aynı kişiye ait birden fazla tarımsal arazi varsa ne olur?

Tarım arazilerinin mülkiyetinin devrine ilişkin yönetmelik gereğince; tarımsal arazilerin satışlarında sınırlamalar bulunuyor. Peki, aynı kişiye ait birden fazla tarımsal arazi varsa ne olur? Satış yapılabilir mi?

Antasya Residence Ümraniye'de 380 bin TL'ye 1+1! Kişiye özel ödeme planı!

Daire fiyatlarının 380 bin TL'den başlangıç gösterdiği Antasya Residence Ümraniye projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Projede daireler 1+1 ve de 2+1 şeklinde tasarlandı.

Aliağa Organize Sanayi Bölgesi 60 bin kişiye iş kapısı olacak!

Aliağa Organize Sanayi Bölgesi, tam doluluğa ulaştığında 60 bin kişiye iş kapısı olacak. 42 şirketin faaliyet gösterdiği ALOSBİ’de fabrika inşaatları ve ilave yatırımlar tamamlamak üzere.

Tureks Stone kişiye özel mutfak Haberi

Tureks Stone kişiye özel mutfak

Dekorasyonda doğal yaşam trendine öncülük eden Tureks Stone, mutfaklarını yenilemek isteyenlere eşsiz koleksiyonlar sunuyor. Doğal taşların özgün renklerini gelişmiş yüzey işleme teknikleriyle ortaya çıkaran ve mutfak dekorasyonunda fark yaratan Tureks Stone, 25 özel koleksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor.


Mutfaklarda mermer doğallığı

Tureks Stone'un çeşitli ebatlarda tasarladığı ürünler, farklı ölçülere sahip mutfaklara uygun olmalarıyla görsel uyumu güçlendiriyor. Birkaç koleksiyonun kombinasyonundan oluşan, kişisel beğeniye uygun farklı kompozisyonlar oluşturulmasına da imkan sağlayan Tureks Stone, geniş bir yelpazede doğal renk seçeneği sunuyor. Kişisel tercihe göre mutfaklara klasik, modern, rustik ve vintage dekorasyon stillerini yansıtan Tureks Stone, bej, beyaz, beyaz giri, kahverengi, sarı, siyah, yeşil ve çok renkli kompozisyonlarla mutfaklara doğal görünümü yüksek bir estetikle taşımayı başarıyor. 


Tureks Stone Yöneticisi Yüksek İç Mimar Gökçen Anlı, tezgah ve...