27 / 05 / 2024

Tureks Stone koleksiyonu

Tureks Stone koleksiyonu

Tureks Stone soğanın izlerini duvarlara taşıyor. Kaymama özelliği ile ıslak zeminler için de ideal bir malzeme olan kayrak taşlar, özellikle yatak başı, oturma odası, televizyon ünitelerinin arkalarında tercih ediliyor.

Stone İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Görmez tarafından kuruldu.

Foam Stone Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foam Stone Yapı İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Mustafa Tarrab tarafından kuruldu. 

Stone İnternational İnşaat Gıda Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone İnternational İnşaat Gıda Eğitim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Euna Mwaka Kassongo, Francisco Kassongo ve Oliver Kassongo tarafından kuruldu.

Doğal Stone İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğal Stone İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Tuzcuoğlu tarafından kuruldu. 

Stone Turizm Seyahat Kuaförcülük Limited Şirketi kuruldu! 

Stone Turizm Seyahat Kuaförcülük Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yüksel tarafından kuruldu. 

Golden Stone Dekorasyon İnşaat Hayvancılık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Stone Dekorasyon İnşaat Hayvancılık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Tezcan tarafından kuruldu...

Golden Stone İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Stone İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Leyla Altıntaş tarafından kuruldu. 

Emma Stone Beverly Hills'teki evini satıyor!

Emma Stone, Beverly Hills'te bulunan lüks evini satışa çıkardı. Daha büyük bir yere geçmek isteyen Stone, evi için 3.8 milyon dolar istiyor.

Emma Stone Los Angeles'taki evini 3.9 milyon dolara satıyor!

Ödüllü oyuncu Emma Stone, Los Angeles Coldwater Canyon'da bulunan evini satışa çıkardı. Stone, 2012 yılında 2 buçuk milyon dolara satın aldığı evi için 3.9 milyon dolar istiyor.

Spına Stone Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Spına Stone Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Lütfü    Gün tarafından kuruldu. 

Black Stone Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Stone Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Hadwan Murad tarafından kuruldu.

Sharon Stone'un Hollywood'daki 16 milyon dolarlık malikanesi!

ABD'li sinema oyuncusu Sharon Stone, Hollywood'da 16 milyon dolarlık malikanede oturuyor. Stone'un evini Türk halıları süslüyor.

Kökten Stone Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kökten Stone Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İdris Kökten tarafından kuruldu. 

Tureks Stone koleksiyonu Haberi

Tureks Stone koleksiyonu

Tureks Stone, yeni koleksiyonunda yer alan kayrak taşlar ile iç mekanlarınıza doğal güzellik katmaya devam ediyor. Doğadan çıktığı gibi hiçbir işlemden geçirilmeden uygulanan kayrak taşlar, mekanlarınıza renkli ve zengin bir görünüm kazandırıyor.


Doğanın kalbinden gelen kayrak taşlar, evinizin duvar ve zeminlerinde yeniden hayat buluyor. Tureks Stone, yeni koleksiyonunda bulunan kayrak taşlar ile doğanın bütün sadeliğini ve kalitesini yaşam alanlarına taşıyor. Kullanıldığı her yere estetik bir yorum katan koleksiyon, multicolor renk ve doku seçenekleri ile her stile uygun çözümler sunuyor.

Kaymama özelliği ile ıslak zeminler için de ideal bir malzeme olan kayrak taşlar, özellikle yatak başı, oturma odası, televizyon ünitelerinin arkalarında tercih...