02 / 05 / 2024

Tureks Stone şömine

Tureks Stone şömine

Tureks Stone'un şömine dekorasyonu için geliştirdiği özgün tasarım, soğuk kış aylarında yaşanan şömine keyfine doğal taşların sıcaklığını katıyor. Tureks Stone'un şömineden yansıyan ateşin kızıllığı ile uyumlu özgün tasarımı, kare formlardan oluşuyor.

Şömineler Tureks Stone ile yenileniyor!

Kış mevsiminin iyice hissedildiği bu günlerde Tureks Stone, birbirinden özel doğal taş koleksiyonları ile mekanların odak noktası olan şömineleri baştan tasarlıyor.Şömineler Tureks Stone ile yenileniyor.

Ünlü aktris Emma Stone evini 120 milyon TL’ye satışa çıkardı...

Oscar ödüllü ünlü aktris Emma Stone, Amerika'nın Los Angeles kentinde bulunan lüks evini, aldığı fiyatın nerede ise iki katı kadar bir değerle satışa çıkardığını duyurdu. İşte haberin detayları...

SPK onayladı, Tureks Turunç Madencilik halka arz olacak

Tureks Turunç Madencilik şirketinin halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu’nca onaylandığı belirtildi. MARBL kodu ile 2-3 Kasım 2023 tarihlerinde Borsa’da satış yöntemi ile halka arz olacak şirketin halka arzında fiyat 10,97- Türk Lirası olarak açıklandı.

Fakir Coffee Mine Filtre Kahve Makinesi fiyatı açıklandı!

Fakir Coffee Mine Filtre Kahve Makinesi ne kadar, kaç TL oldu? İşte Fakir Coffee Mine Filtre Kahve Makinesi özellikleri ve güncel fiyat listesi...

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone Zemin İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Azad Talay tarafından kuruldu.

Trıo Stone Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Trıo Stone Yapı Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bozkurt ve Haluk Aydın ortaklığında kuruldu.

Mine Berra Doğaner Nerelidir? Mine Berra Doğaner Mesleği Nedir?

Dr. Mine Berra Doğaner ne iş yapıyor? Dr. Mine Berra Doğaner’in mesleği nedir? Dr. Mine Berra Doğaner nereden mezundur? İşte detaylar!

Mine Narin Kimdir? Mine Narin nerede doğdu?

Mine Narin kimdir Mine Narin’in mesleği nedir? Mine Narin eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Enver Uğuz tarafından kuruldu.

Evinize şömine keyfi katın! Hem yazlık hem kışlık dekoratif Şömine ne kadar? İşte 4 Şubat 2023 Bauhaus fiyat listesi…

Evinize şömine keyfi katmak için harekete geçin. Dlc 1500W ayaklı dekoratif şömine indirimde! Dlc 1500W Ayaklı Dekoratif Şömine ne kadara satılıyor? İşte şöminelerin 4 Şubat 2023 Bauhaus fiyat listesi…

Mini şömine ısıtıcaları en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  5 Ocak fiyat listesi

Havalar soğumaya başlayınca insanlar internette ısıtıcı aratmaya başladı. bizde size hem ekonomik hem de şık görünümü olan Kumtel Mini Şömine Isıtıcıları ve özelliklerini araştırdık. Peki Kumtel Mini Şömine Isıtıcılar ne kadar?

Moon Stone Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moon Stone Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ghazva Almalki tarafından kuruldu.

Hns Stone Madencilik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hns Stone Madencilik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Enes Furkan Çetinkaya tarafından kuruldu.

Rosso Stone And House Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rosso Stone And House Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Kürşat Koç ve Zafer Çınar ortaklığında kuruldu.

Tureks Stone şömine Haberi

Tureks Stone şömine

Türkiye'nin dünyaca ünlü doğal taşlarından trend yaratan koleksiyonlar üreten Tureks Stone, farklı yaşam alanları için geliştirdiği tasarımlarıyla dekorasyona renk katıyor. Tureks Stone'un şömine keyfi için geliştirdiği özel koleksiyon ise şöminenin yer aldığı mekana ve çevresine doğal taşların sıcaklığı yansıtmayı başarıyor. 


Tureks Stone'un şömineden yansıyan ateşin kızıllığı ile uyumlu özgün  tasarımı, kare formlardan oluşuyor. Her bir kare form içinde farklı renk tonlarının geçişlerini sunan özel ürün, yatay ve dikey renk katmanları ile şömineyi odak noktası olarak öne çıkarıyor. Kış aylarında çatı katında şömine keyfi yaşamak isteyenler için Tureks Stone tasarımcıları tarafından geliştirilen ürün, soğuk kış günlerini keyfe dönüştürüyor.

   

Tureks Stone - 1982 yılından bu yana Türkiye mermer sektörünün önde gelen firmalarından biri olarak faaliyet gösteren Tureks Stone, başta ABD ve Avrupa...