27 / 04 / 2024

Ünlü aktris Emma Stone evini 120 milyon TL’ye satışa çıkardı...

Ünlü aktris Emma Stone evini 120 milyon TL’ye satışa çıkardı...

Oscar ödüllü ünlü aktris Emma Stone, Amerika'nın Los Angeles kentinde bulunan lüks evini, aldığı fiyatın nerede ise iki katı kadar bir değerle satışa çıkardığını duyurdu. İşte haberin detayları...



35 yaşındaki ABD’li oyuncu Emma Stone, Los Angeles'ın Westwood semtinde bulunan bir banliyö bölgesi olan Comstock Hills'teki evini 120 milyon TL (4 milyon dolar) gibi etkileyici bir fiyat ile satışa çıkardığını açıkladı. 

sozcu.com.'tr de yer alan habere göre; Stone, İspanyol esintisine sahip evini 2019 senesinde 69 milyon Türk Lİrası (2,3 milyon dolar) gibi bir fiyata satın almıştı. Mülk, Stone'un kendine özgü dokunuşunu yayıyor gibi görünse de  duvar kağıdından tavana kadar renkler ve desenlerle evin her yerinde İspanyol tarzının benimsendiğini görülmektedir.

Teksas'ta mülkleri ve New York City'de bir dairesi olan ünlü oyuncu, Los Angeles'ta çalışırken evi kullanıyordu ve orada kocası, yazar-yönetmen Dave McCrary (38) ve kızları Louise ile beraber yaşıyordu.

Beş yıl önce evi satın aldıktan sonra bazı önemli tadilatlar yapan Stone, mutfağı genişletti ve bir misafirhane ekledi. Emma  Stone açık kirişli tavan, kiremitli avlu gibi evin orijinal mimari detaylarını korumaya özen gösterdi.

Ünlü aktris Emma Stone evini 120 milyon TL’ye satışa çıkardı...

Dört yatak odalı, dört banyolu ev 1926 yılında inşa edildi. Yüksek tavanlı mutfağı dışında, çimenli bir ön bahçe de bulunuyor. Arsa; oturma odası, mutfak ve çamaşırhaneli yatak odası süiti içeren ve yeni inşa edilmiş ayrı bir konuk evi ile tamamlandı. Sotheby's International Realty'den Eric Lavey, evin uzun süre piyasada kalmayacağına ve hızla alıcı bulacağına inanıyor.

EMMA STONE KİMDİR?

Emily Jean Stone,, yani Emma Stone, 6 Kasım 1988 yılında Arizona'nın Scottsdale şehrinde doğdu ve 16 yaşına kadar  da burada yaşadı. Stone, Babası Jeffrey Charles Stone inşaat alanında  çalışıyordu, bir yüklenici şirket  sahibiydi. Annesi Krista Jean ise ev hanımıydı. Spencer adında bir erkek kardeşi bulunmaktadır. Stone küçük yaşlarından itibaren oyunculuk ve şarkıcılığa hevesliydi. Yerel tiyatro gruplarında birçok kez sahneye çıktı. 2004'te annesiyle birlikte Los Angeles'a taşındı. 

'Cem Yılmaz Levent'teki villasını 100 milyon liraya satıyor' iddiasına cevap: Artık şakadan çıktı...

Emma Stone Beverly Hills'teki evini satıyor!

Emma Stone Los Angeles'taki evini 3.9 milyon dolara satıyor!

Geri Dön