23 / 05 / 2024

Turgay Akbal

Turgay Akbal

Tak Yapı İnşaat İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turgay Akbal tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Eylül'de Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi'nde kuruldu.

Osman Turgay Durak kimdir? Osman Turgay Durakne iş yapar? Eğitim ve Kariyeri Nedir?

Osman Turgay Durak kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Osman Turgay Durak ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ahmet Akbalık Kimdir? Ahmet Akbalık Nerelidir?

Ahmet Akbalık ne iş yapıyor? Ahmet Akbalık’ın mesleği nedir? Ahmet Akbalık nereden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal 20.1 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Fzl Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 20 milyon 110 bin 693,60 TL sermaye bedeli ile Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal ortaklığında 30 Aralık 2022 tarihinde kuruldu. İşte ayrıntılar...

Mahmut Akbal, Eyüp Akbal ve Zeki Akbal'dan yeni şirket! 

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal yeni şirket kurdu. Fzl Yapı İnşaat Ve Pazarlama Anonim Şirketi Başakşehir'de kuruldu.

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Bülent Gökdemir ve İmdat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Özak GYO'nun 20 Nisan'da gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Ahmet Akbalık Yönetim Kurulu Başkanı, Ürfi Akbalık ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Ömer Faruk Akbal'dan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı iletti.

Yusuf Akbal: Boş kalan rezidanslara talibiz!

Konaklamaya yeni bir bakış açısı getiren proptech şirketi New Inn Kurucu Ortağı Yusuf Akbal yaptığı açıklamada, "Boş kalan rezidanslara talibiz" dedi.

Eyüp Akbal: BDDK yola güçlü şirketlerle devam edecek!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından (BDDK) 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesinin tasarruf finansman sistemini daha da güçlendireceğini ve vatandaş adına riski sıfıra indirmek için gerekli olduğunu söyledi.

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Akbalık'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ürfi Akbalık'ın seçilmelerine karar verildi.

Ürfi Akbalık kimdir?

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ürfi Akbalık kimdir? Ürfi Akbalık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ürfi Akbalık'ın biyografisi...

Faruk Akbal: 2021’de yabancıya satışta 50 bin bandını geçeceğiz!

Konut satışlarını değerlendiren GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, "Bu yıl 50 bin adet bandını geçerek 7.5-8 milyar dolarlık bir döviz girdisini sağlamayı hedefliyoruz” dedi

Eyüp Akbal: Devlet güvencesini uzun zamandır bekliyorduk!

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü Elvan’ın faizsiz konut edindirme sistemine ilişkin yasa hazırlıklarının bitme aşamasına geldiğini açıklamasından sonra FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal konuya ilişkin önemli değerlendirmeler yaptı.

Turgay Akbal Haberi

Turgay Akbal
Tak Yapı İnşaat İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turgay Akbal tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Eylül'de kuruldu. 


Tak Yapı İnşaat İç Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. B. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. C. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...