27 / 04 / 2024

Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal 20.1 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal 20.1 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Fzl Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 20 milyon 110 bin 693,60 TL sermaye bedeli ile Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal ortaklığında 30 Aralık 2022 tarihinde kuruldu. İşte ayrıntılar...



Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal yeni şirket kurdu. Fzl Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 20 milyon 110 bin 693,60 TL sermaye bedeli ile Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal ortaklığında 30 Aralık 2022 tarihinde kuruldu.

Fzl Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi, konut inşaatı alanında kuruldu. Bu kapsamda şirket,  her nevi konut, otel, motel, alışveriş merkezi, resmi bina, köprü kanal inşaatı, tesis ve tesisatın montajı ile ilgili her türlü mühendislik, nakliye, hafriyat işlerinin yüklenileceği, taşeronluğunu üstlenebilecek. 

Şirket, müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar ile gökdelenlerin inşaatlarını yapabilecek. Ancak ahşap binaların inşaatı kapsamında yer almıyor.

Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal 20.1 milyon TL ye yeni şirket kurdu! 

2022 KASIM'DA BİR ŞİRKET DAHA KURDULAR

Mahmut Akbal, Eyüp Akbal ve Zeki Akbal, 15 Kasım tarihinde yine Başakşehir'de Fzl Yapı İnşaat Ve Pazarlama Anonim Şirketi'ni kurmuştu. Fzl Yapı İnşaat Ve Pazarlama Anonim Şirketi, 100 bin TL sermaye bedeli ile kurulmuştu.

Peki Mahmut Akbal, Eyüp Akbal ve Zeki Akbal kimdir? İşte merak edilenler...


Geri Dön