09 / 05 / 2024

Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal 20.1 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal 20.1 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Fzl Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 20 milyon 110 bin 693,60 TL sermaye bedeli ile Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal ortaklığında 30 Aralık 2022 tarihinde kuruldu. İşte ayrıntılar...



Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal 20.1 milyon TL ye yeni şirket kurdu! 

Mahmut Akbal, Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve 3. İstanbul Başakşehir Yönetim Kurulu Üyesi. Fatih Koleji ve İstnabul Üniversitesi Orman Fakültesi'nde eğitim gören Mahmut Akbal, öğrenciyken İSPA Turizm ismiyle ilk şirketini kurmuştu.

Eyüp Akbal ise 1992 yılında Fuzul Otomotiv Dış Ticaret ve İnşaat A.Ş.'yi kardeşleriyle birlikte kurdu.

Mahmut Akbal, Zeki Akbal ve Eyüp Akbal 20.1 milyon TL ye yeni şirket kurdu! 

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, Fuzul Grup çatısı altında faaliyette bulunan Akva Sigorta Aracılık Hizmetleri, Fuzul İletişim, Afiyet Medikal ve Fuzul Yapı, Fuzul Autocity'de yöneticilik görevlerini yaptı. Aynı zamanda Eyüp Akbal, Türkiye'nin en yaygın iş örgütlerinden biri olan MÜSİAD Yönetim Kurulu üyesi. 

Fzl Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi konusu, "A-Şirketin amaç konusu aşağıdaki gibidir. a-) Şirket konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında gerçek ve tüzel kişiliğe haiz tüm özel ve resmi kuruluşların yaptıracağı her nevi konut, otel, motel, alışveriş merkezi, resmi bina, köprü kanal inşaatı, tesis ve tesisatın montajı ile ilgili her türlü mühendislik, nakliye, hafriyat işlerinin yüklenileceği, taşeronluğunu tek başına veya başkaları için üslenerek yapmak bu çalışmalarla ilgili her türlü izin ve uygulama belgeleri almak, gerekli görülen makine teçhizat malzemelerini ihraç etmek, aynı amaçla yurt dışında üretilen bu tip makina ve teçhizatları demirbaşları ithal etmek, bu konuda devletin özendirdiği ve teşvik edici tedbirlerinden faydalanmak, tüm resmi ve özel kuruluşlar ile sözleşmeler yaparak her türlü teminat taahhüt ve hukuki tasarrufta bulunmak...ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler" şeklinde belirlendi. 

Fzl Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi'nin adresi, Başakşehir Mah. Cahit Zarifoğlu Cad. Olimpa Rezidans Blok 8/1. 

Fzl Gayrimenkul Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mahmut Akbal, Eyüp Akbal ve Zeki Akbal'dan yeni şirket! 

Fzl Yapı İnşaat Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!


Geri Dön