21 / 05 / 2024

Turgay Albayrak kimdir

Turgay Albayrak kimdir

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü İmar Planlama ve Kentsel Tasarım Daire Başkanı Turgay Albayrak kimdir? İşte Kentsel Tasarım Daire Başkanı Turgay Albayrak biyografisi...

Osman Turgay Durak kimdir? Osman Turgay Durakne iş yapar? Eğitim ve Kariyeri Nedir?

Osman Turgay Durak kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Osman Turgay Durak ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Orhan Albayrak kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Trend GYO’da hangi pozisyonda görev yürütüyor?

Orhan Albayrak hangi üniversitede eğitim aldı? İstanbul Ticaret Odası’nda hangi alanda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Orhan Albayrak’ın hayatı...

Menteş Albayrak kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Denetim başkanı Menteş Albayrak kimdir? Menteş Albayrak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Menteş Albayrak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Menteş Albayrak'ın hayatına dair merak edilenler.

Turgay Yeşil kimdir?

Liv Yapı'nın Liv Marmara projesinde satış müdürü olarak görev yapan Turgay Yeşil kimdir? Turgay Yeşil, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Ömer Albayrak kimdir?

Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak kimdir? Ömer Albayrak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ömer Albayrak, ne zamandan beri Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Turgay Genç kimdir?

Antalya Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç kimdir? Turgay Genç, bugüne kadar hangi işlede görev aldı? Turgay Genç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turgay Genç..

Muhsin Albayrak kimdir?

Son günlerde, sahip olduğu Türkiye' deki tek Bentley GT Cabrio W12 Marbella ile konuşulan Muhsin Albayrak kimdir? Muhsin Albayrak hangi firmanın sahibidir? İşte Muhsin Albayrak..

Turgay Alan kimdir?

Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Alan kimdir? Turgay Alan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Alan..

Nüzhet Albayrak kimdir?

Mimar Nüzhet Albayrak kimdir? Mimar Nüzhet Albayrak bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Nüzhet Albayrak, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Nüzhet Albayrak...

Mustafa Albayrak kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminde yapılan değişikliğe göre Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı görevine Mustafa Albayrak atandı. Peki, Mustafa Albayrak kimdir? İşte Mustafa Albayrak...

Turgay Gökdemir kimdir?

Yapılan kadro değişikliği ile İBB Yol Bakım ve Alt Yapı Koordinasyon Daire Başkanlığı'na Turgay Gökdemir getirildi. Peki, Turgay Gökdemir kimdir? Turgay Gökdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Kadir Albayrak kimdir?

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak kimdir? Kadir Albayrak, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak'ın biyografisi...

Eşref Albayrak kimdir?

Eşref Albayrak, Ağaoğlu My City Bahçelievler, Uplife Elite Towers, Innovia Ispartakule, Selenium Twins - BJK Suleyman Seba Fulya Tesisleri ile Bağcılar Meydan projelerinin mimarıdır. Fatih Belediye Başkanlığı da yapan Mimar Eşref Albayrak kimdir?

Turgay Albayrak kimdir Haberi

Turgay Albayrak kimdir

Turgay Albayrak kimdir?

Turgay Albayrak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü İmar Planlama ve Kentsel Tasarım Daire Başkanı.


Turgay Albayrak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kurulan Kentges Çalışma Grubu nda görevlendiriliyor. 


Albayrak, Taslak Strateji Belgesi oluşturmak amacıyla Kentleşme Şurası sonuçlarının (strateji ve eylemleri) sadeleştirilmesi, ana eksenlerinin belirlenmesi, hedef, strateji ve eylemlerin nihai hale getirilmesi ve çalıştaylarda müzakere edilmesi sürecinde görev alan ve ayrıca katkı veren Danışman ve Öğretim Üyeleri arasında yer alıyor.


Strateji Belgesinde görev alan Teknik Araştırma ve Uygulama Genel Müdürlüğü Çalışma Grubunda Y. Şehir Plancısı olarak görev alıyor.


Turgay Albayrak iletişim

Telefon: 0312 285 24 48 

0312 287 84 89


Adres: Söğütözü Mahallesi Anadolu Bulvarı, 2179 Sokak No: 5 

06510 Çankaya / Ankara


E-mail: [email protected]...