01 / 05 / 2024

Turgay Çeboğlu

Turgay Çeboğlu

Tayf İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tuncar Çeboğlu, Turgay Çeboğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Ağustos tarihinde Kaynarca, Alt Kaynarca'da kuruldu

Sarı Siyah Beykoz Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarı Siyah Beykoz Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Sucuoğlu tarafından kuruldu.

Ahmet Temeltaş 5 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Temeltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş yeni şirket kurdu. Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

Turgay İstanbul İnşaat Elektrik Metal Temizlik Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turgay İstanbul İnşaat Elektrik Metal Temizlik Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 400 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Kar tarafından kuruldu.

Turgay Erdem'den 7 milyon TL'lik villa açıklaması!

CHP’li Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, onlarca ağaç kesilerek baraj kıyısına yapılan kaçak villanın kendisine değil, belediyede şoför olan Mümin Terzioğlu’na ait olduğunu iddia etti...

Turgayhan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turgayhan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Turgay Topaloğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Orange County zinciri büyüyecek!

32 yıllık bir turizmci Ömer Turgay Torosluoğlu, Orange County zinciri ile Türkiye’ye 4 milyon turist getirip, 4 milyar dolar ciro yaptı. Ömer Turgay Torosluoğlu şimdilerde Orange County zincirine üçüncü hatta dördüncü oteli eklemek için görüşmeler yapıyor.

Eskişehir Odunpazarı'nda 12 bin metrelik Spor Parkı açıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Gökmeydan Mahallesi’ne açtığı Spor Kampüsünün ardından şimdi de Yenikent Mahallesinde Spor Parkı açtı. Açılışı yapılan parkta Eskişehirli Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Turgay Topsakaloğlu’nun adı yaşatılacak.

Levent Çakıroğlu Koç Holding'in yeni CEO'su oldu!

Koç Holding CEO olarak görev yapmakta olan Turgay Durak'ın 31 Mart'tan itibaren emekliye ayrılacak olması nedeniyle, söz konusu göreve Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Levent Çakıroğlu'nun atanacağını duyurdu.

Koç Holding'in yeni CEO'su Levent Çakıroğlu olacak!

Koç Holding’de direksiyon Turgay Durak’tan Levent Çakıroğlu’na geçiyor. 2008’den bu yana Arçelik Genel Müdürü olarak görev yapan Çakıroğlu, 31 Mart’ta holdingin yeni CEO’su olacak.

3A Konut Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

3A Konut Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Esat Aycibin, Muammer Aygün İsmail Hakkı Mahmutçeboğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu.

Tayf İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tayf İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tuncar Çeboğlu, Turgay Çeboğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Ağustos tarihinde Kaynarca, Alt Kaynarca'da kuruldu

Erdoğan Bayraktar, Ali Ağaoğlu, Ömer Faruk Çelik ve Turgay Tanes, Okan Üniversitesi'nde!

Van depremiyle birlikte önemi bir kez daha vurgulanan ‘kentsel dönüşüm' sorunu ve çözüm önerileri, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Ağaoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ö. Faruk Çelik ve İş GYO Genel

Turgay Çeboğlu Haberi

Turgay Çeboğlu

Tayf İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tuncar Çeboğlu, Turgay Çeboğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Ağustos'ta kuruldu. Tayf İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi hissesi yarıya bölünmüş durumda. 


Tayf İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Şirket hertürlü inşaat malzemelerinin (demir,çelik,bakır, çivi,alüminyum ve mamulleri,tuğla,kiremit,alçı,çimento, söve,fayans,seramik marley vb.) imalatı,satımı,ithalat ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Tayf İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Kaynarca, Alt Kaynarca, Yıldırım Sokak,...