08 / 05 / 2024

Turgay Ciner kim

Turgay Ciner kim

Rekabet Kurumu' na yapılan başvuruya göre Turgay Ciner sahibi olduğu UCZ Mağazacılık' ın çoğunluk hissesini sattı. UCZ Mağazacılık' ın Türkiye genelinde 2 binden fazla şubesi bulunuyor...

Ciner Holding, Emlak Kredi Blokları'na talip!

Levent'te Kanyon Alışveriş Merkezi'nin karşısında, İş Kuleleri'nin yanında bulunan Emlak Kredi Blokları'ndaki hak sahipleri de bu talihli isimlerden. Yaklaşık 40 yıl önce yapılan Emlak Kredi Blokları dokuzar katlı altı blok'tan oluşuyor...

Turgay Ciner kimdir?

Ciner Grup Başkanı Turgay Ciner kimdir? Turgay Ciner iş hayatına ne zaman ve nasıl atıldı? Turgay Ciner, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Turgay Ciner'in biyografisi...

Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri'nin yeni hali tanıtıldı!

Kemerburgaz Tesisleri'nin tanıtımı ve Kasımpaşa buluşmalarının ilki gerçekleşti. Tesislerin yapımını hiçbir devlet desteği almadan işadamı Turgay Ciner’in üstlendi. Toplantıya medya ve futbolunun efsane olmuş bireylerinin katıldı.

Çinliler Türkiye'de enerji, maden ve turizme yatırım yapacak!

Türkiye’yi yatırımda hedef ülke olarak gördüklerini söyleyen Çin’in Tianjin Eyaleti yönetimi dün Ciner Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Ciner’i ziyaret etti. Tianjin Eyaleti Başkan Yardımcısı Shushan, ilgilendikleri alanları açıkladı.

İşyeri emlak vergisini kim öder?

Türkiye sınırları içinde bulunan binalar 1319 sayılı kanunu hükümlerine göre Bina Vergisine tabi tutuluyor. Peki, işyeri vergi mükellefiyeti ne zaman başlar? İşyeri emlak vergisini kim öder?

Rezerv yapı alanını kim belirler?

Rezerv yapı alanı, Kentsel Dönüşüm Kanunu uyarınca gerçekleştirilecek uygulamalarda yeni yerleşim alanı olarak da kullanılmak üzere belirleniyor. Peki, nereler rezerv alanı olabilir? Rezerv alanı özellikleri nelerdir? Rezerv yapı alanını kim belirler?

Kore lideri Kim Jong-un başkentteki havaalanı inşaatını eleştirdi!

Kuzey Kore lideri Kim Young-un başkent Pyongyang'da devam eden havaalanı inşaatı hakkında eleştiride bulundu. Bazı değişiklikler yapılmasını emreden lider, binanın tasarımını 'yabancı bir binanın kopyası' olarak değerlendirdi.

Kira sözleşmesinde damga vergisini kim öder?

Noter onayı ile yapılan bir taşınmaz kira sözleşmesi için damga vergisi ödeme zorunluluğu bulunuyor. Peki, kira sözleşmesinde damga vergisini kim öder? Ödenecek damga vergisi nasıl hesaplanır?

Turgay Genç'ten işadamlarına yatırım çağrısı!

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, "Bir Avrupa kentinin özelliklerini taşıyan planlamaya sahip ilçemiz, büyük çaplı spor, sağlık, sanayi, tarım ve lüks konut gibi projeler için müsait" dedi...

Turgay Genç Antalyalı işadamlarını yatırım yapmaya çağırdı!

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, "Bir Avrupa kentinin özelliklerini taşıyan planlamaya sahip ilçemiz, büyük çaplı spor, sağlık, sanayi, tarım ve lüks konut gibi projeler için müsait" dedi.

Turgay Alan kimdir?

Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Alan kimdir? Turgay Alan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Alan..

Tapu harçlarını kim öder?

Taşınmaz malların alım satım işlemleri tapu dairesinde yapılıyor. Tapuda gerekli belgelerin temin edilmesi ve tapu harcının ödenmesi halinde devir işlemi gerçekleşiyor. Peki, tapu harçlarını kim öder?

Bozcaada'da kim, neyi kazanacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 1/100.000'lik planda Bozcaada'nın nasıl olacağının görülemeyeceğini belirterek, "Bozcaada'da para kazanılacak' deniliyor. Kim, neyi kazanacak?" diyerek tepki gösterdi

Manzara Adalar: Turgay Tanes, İş GYO projesini Dubai'de açıkladı!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, Dubai Emlak Fuarı Cityscape Global 2014'te Manzara Adalar projesi ile Emlakkulisi.tv kamerasının karşısına geçti. Tanes, Dubai'de düzenlenen emlak fuarının önemini anlattı... İşte o video...

Çatı masrafını kim öder?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, çatılar, bacalar, genel dam terasları, yağmur olukları ortak alanlar kapsamına giriyor. Peki, çatı masrafını kim öder? Kat maliklerinin hepsi çatı masraflarına katılmak zorunda mı?

Turgay Ciner kim Haberi

Turgay Ciner kim

Rekabet Kurumu'na yapılan başvuruya göre Park Holding, UCZ Mağazacılık Ticaret A.Ş. paylarının yüzde 60'ını Ergün Bodur, Ertan Acar, İsmet Or, Ahmet Özaktaç ve Veysel Taşkın'a sattı.


Bu isimlerden Veysel Taşkın, Ergün Bodur ve Ertan Acar Doğa Bitkisel Ürünler A.Ş adlı şirketin ortakları arasında yer alıyor.


MURAT ÜLKER'İN YAKIN ARKADAŞI

İsmet Or ise Cafe Crown zincirinin kurucusu. Or aynı zamanda Ülker'e ait Bizim Mutfak'ın Eminönü'nde bulunan lokantasını işleten isim.


Ahmet Özaktaç da Murat Ülker’in yakın arkadaşı olarak biliniyor.


UCZ Mağazacılık'ın Türkiye genelinde 2 binden fazla şubesi...