05 / 05 / 2024

Turgay Demirel kimdir

Turgay Demirel kimdir

Artvin'deki bir HES projesinin hisselerini 900 bin dolara alan, ancak borcunun yarısını ödemeyen eski Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'in Boğaz'a nazır villasına haciz geldi..

Osman Turgay Durak kimdir? Osman Turgay Durakne iş yapar? Eğitim ve Kariyeri Nedir?

Osman Turgay Durak kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Osman Turgay Durak ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mehmet Kamil Demirel kimdir?

Eski Trend GYO Genel Müdürü Mehmet Kamil Demirel kimdir? Mehmet Kamil Demirel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Kamil Demirel'in biyografisi...

Turgay Yeşil kimdir?

Liv Yapı'nın Liv Marmara projesinde satış müdürü olarak görev yapan Turgay Yeşil kimdir? Turgay Yeşil, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Şevket Demirel kimdir?

Süleyman Demirel’in kardeşi işadamı Şevket Demirel 90 yaşında yaşlılığa bağlı hastalıklardan dolayı tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Şevket Demirel kimdir? Hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Süleyman Demirel kimdir?

Türk inşaat mühendisi ve siyasetçi Süleyman Demirel, 17 Haziran 2015 tarihinde vefat etti. Peki, 1993-2000 arasında Türkiye'nin 9. cumhurbaşkanı olan Süleyman Demirel kimdir?

Turgay Demirel'in Boğaz'a nazır villasına haciz geldi!

Artvin'deki bir HES projesinin hisselerini 900 bin dolara alan, ancak borcunun yarısını ödemeyen eski Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'in Boğaz'a nazır villasına haciz geldi..

Turgay Genç kimdir?

Antalya Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç kimdir? Turgay Genç, bugüne kadar hangi işlede görev aldı? Turgay Genç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turgay Genç..

Fadıl Demirel kimdir?

KARDEMİR Genel Müdürü Fadıl Demirel kimdir? Fadıl Demirel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fadıl Demirel, ne kadar süre KARDEMİR Genel Müdürü olarak hizmet verdi? İşte Fadıl Demirel...

Hacı Ali Demirel kimdir?

Ankara Yükseliş Kolejleri ve Yükseliş Mimarlık ve Mühendislik Fakültelerinin Kurucusu 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi Hacı Ali Demirel vefat etti. Peki, Hacı Ali Demirel kimdir?

Havvanur Yurtsever kimdir?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., istifa eden bağımsız yönetim kurulu üyesi Aysel Demirel'in yerine Havvanur Yurtsever bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu. Peki, Havvanur Yurtsever kimdir? İşte Havvanur Yurtsever..

Enver Demirel kimdir?

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel kimdir? Enver Demirel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Enver Demirel, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Turgay Alan kimdir?

Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Alan kimdir? Turgay Alan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Alan..

Aysel Demirel kimdir?

Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Demirel kimdir? Aysel Demirel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Demirel'in biyografisi..

Turgay Demirel kimdir Haberi

Turgay Demirel kimdir

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanlığı görevinden bir süre önce ayrılan FIBA Avrupa Başkanı ve FIBA Dünya Başkan Yardımcısı Turgay Demirel icralık oldu. Artvin'deki bir HES (hidroelektrik santrali) projesinin hisselerini 900 bin dolara (2.5 milyon lira) satın alan ancak borcunun yaklaşık yarısını ödemeyen Demirel'in Kandilli'deki Boğaz'a nazır villasına haciz geldi. 


HES PROJESİ SATIN ALDI 

Tam 23 yıl boyunca yürüttüğü TBF Başkanlığı görevine bu ay başında veda eden Demirel'in borçları nedeniyle başı dertte. Enerji alanında şirketleri bulunan Demirel, Artvin Şavşat'a bağlı Derecik mevkisinde bir enerji şirketine ait Derecik HES projesini geçen yıl elektrik üretim faaliyeti yapmak üzere satın aldı. Şirketin hisseleri ve proje için 2.5 milyon lira ödemeyi taahhüt eden Demirel, bu borcun yarısını ödedi. Verdiği çekler karşılıksız çıkan Demirel hakkında icra takibi...