13 / 05 / 2024

Turgay Genç antalya

Turgay Genç antalya

Antalya Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç kimdir? Turgay Genç, bugüne kadar hangi işlede görev aldı? Turgay Genç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turgay Genç..

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Antalya Yaşam Evi hizmete açıldı!

Antalya'da Sen Varsan Biz de Varız Derneği bünyesinde inşa edilen yaşam evi bağımlılıktan kurtulan gençler için hizmete açıldı.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin inşaatını tamamladığı Finike Çocuk ve Gençlik Evi, öğrencileri ağırlamaya başladı.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı bitti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklar ve gençler için yapılan Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı tamamlandı. 170 kişilik tesis yeni eğitim öğretim yılında hizmet verecek.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nin yüzde 82'si tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklara ve gençlere yönelik hizmet vermek üzere inşaatına başlanan Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nde sona gelindi. 

Denizli Üçgen Köprülü Kavşakları'nda sona gelindi!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Üçgen Köprülü Kavşakları projesi sona yaklaşılırken, trafiğe ilk açılış İzmir-Antalya gidiş istikametinde yapılıyor.

Antalya Sedir Spor Kompleksi yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Antalyalı çocuk ve gençlere armağanı olan Sedir Spor Kompleksi projesinin inşaatı hızla yükseliyor. 

Döşemealtı Hipodromu'nun inşaat ruhsatları alındı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Antalya'nın Döşemelatı ilçesinde hayata geçirilen Döşemealtı Hipodromu'nun ihalesi gerçekleşti. Hipodrumun inşaat ruhsatlarını Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç imzaladı.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Finike ilçesinin en büyük ihtiyaçlardan birini karşılamak üzere hayata geçirdiği Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nin inşaatı hızla devam ediyor.

Antalya'ya 55 milyon liralık spor salonu!

Antalya'da açılışı yapılan 10 bin kişilik spor salonunda 14 antrenman sahası bulunduğunu ve 55 milyon lira maliyetle yapıldığını, belirten Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yatırımların artık kısa sürede tamamlandığını bildirdi.

Antalya Finike’ye modern çocuk ve gençlik evi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in geçtiğimiz yıl ziyareti sırasında Finikelilere sözünü verdiği ve projesi tamamlanan öğrenci yurdunun ihalesi 6 Ekim’de gerçekleşecek.

Antalya Stadı, Antalyaspor’a devredildi!

Gençlik ve Spor Bakanlığına ait 33 bin kişilik Antalya Stadı, düzenlenen protokol töreniyle Antalyaspor’a devredildi.

Antalya'daki metruk bina yıkılıyor!

Antalya Gençlik Mahallesi'ndeki zemin katta bulunan restoranda tüp patlaması sonucu harabeye dönen 6 katlı bina, 7 yıl sonra yıkılıyor. Yıkım çalışmasının bir haftaya bitmesini planlanıyor.

Turgay Genç antalya Haberi

Turgay Genç antalya

Turgay Genç kimdir?

Turgay Genç, 1976 yılında Antalya Döşemealtı doğdu. İlkokul, Orta Okul ve Lise eğitimini Antalya’da tamamladıktan sonra, 1998 yılında Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu. 2000 yılında Topçu Asteğmen olarak, Diyarbakır Lice’de askerlik görevini yaptı.

İş hayatına Mimarlık ve İnşaat üzerine faaliyet gösteren kendi kurduğu şirketinde başladı.

Siyasete ise 2003 yılında Cumhuriyet Halk Partisinde başladı ve Düzlerçamı Belde Örgütü’nün yapılanmasını sağladı. 2004 yılında Cumhuriyet Halk Partisinden Düzlerçamı Belediye Başkan Adayı oldu. Çok az bir oy farkı ile seçilemedi. 


Bu seçimde, örgütlenme bilincinin gücünü hissederek, çalışmalara hız verdi. 2006 - 2009 yılları arasında partisinin İl yöneticiliği kadrosunda görev yaptı.

2009 Yerel Seçimlerinde, CHP 1. sıra Antalya Büyükşehir ve Döşemealtı Belediye Meclis Üyesi oldu. İlçemizde Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinasyon Merkezini kurulmasında öncülük etti. 


Döşemealtılı hemşerilerine kurulan...