29 / 04 / 2024

Turgay Genç projeleri

Turgay Genç projeleri

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, "Bir Avrupa kentinin özelliklerini taşıyan planlamaya sahip ilçemiz, büyük çaplı spor, sağlık, sanayi, tarım ve lüks konut gibi projeler için müsait" dedi...

Turgay Genç Antalyalı işadamlarını yatırım yapmaya çağırdı!

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, "Bir Avrupa kentinin özelliklerini taşıyan planlamaya sahip ilçemiz, büyük çaplı spor, sağlık, sanayi, tarım ve lüks konut gibi projeler için müsait" dedi.

TOKİ'den emekliye, dar gelirliye, asgari ücretliye, gençlere ucuz konut müjdesi! 81 ilde resmen talep toplanıyor!

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen TOKİ 2022 projeleri için talep toplanıyor. TOKİ, emekliye, dar gelirliye, asgari ücretliye, gençlere ucuz konut müjdesini verdi. İşte konu ile ilgili merak edilen tüm ayırıntılar...

Karacabey Gençlik Merkezi ve Spor Salonu'nun inşaatı 2022'de tamam!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından geleceğe katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen gençlik merkezi ve spor salonu projeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle, toplamda 11 milyon TL’ye ulaşacak.

GEMSS Genç Mimarlar Seçkisi 2019 tamamlandı!

The Circle tarafından düzenlenen GEMMS Genç Mimarlar Seçkisi ve Sergisi'nin seçim süreci tamamlandı. Seçilen 14 mimar ve projeleri yapılan bir toplantıda ilan edildi. 

Üniversiteli gençlere lüks yurtlar geliyor!

Üniversiteli gençlerin ev ve yurt sıkıntısı gayrimenkul sektöründe yeni bir yatırım trendi başladı. Öğrenciler için özel residence ve konut projeleri inşa ediliyor.

Bilecik Pazaryeri Gençlik Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bilecik Gençlik Merkezi'nde inşaat sürüyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçede devam eden vizyon projeleri kapsamında Gençlik Merkezi çalışmalarını yerinde inceledi.

İzmit Belediyesi'nden 2 yeni gençlik merkezi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan 2 gençlik merkezinin inşaatı tamamlandı.

Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda!

AVM yatırımları ile adından söz ettiren Gençoğlu Grubu konut projeleri içinde çalışmalara başladı.Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda.

Gençler kampanyalarla ev alıyor!

Konut projeleri için sunulan ödeme kampanyaları gençlerin ev alma iştahını artırıyor. Müteahhitler evlerin yüzde 70'ini 25-45 yaş arası gençlere sattıklarını söylüyor..

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Alaşehir Gençlik Merkezi'nde sona gelindi.

İzmit 28 Haziran Gençlik Merkezi tamamlanıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan 28 Haziran Gençlik Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor.

Döşemealtı Hipodromu'nun inşaat ruhsatları alındı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Antalya'nın Döşemelatı ilçesinde hayata geçirilen Döşemealtı Hipodromu'nun ihalesi gerçekleşti. Hipodrumun inşaat ruhsatlarını Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç imzaladı.

İzmit Mehmetalipaşa'ya gençlik merkezi inşa ediliyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan gençlik merkezlerinden en yenisi İzmit'in Mehmetalipaşa Mahallesi'ne inşa ediliyor.

Turgay Genç projeleri Haberi

Turgay Genç projeleri


Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalyalı işadamlarını Antalya'nın geleceği ve planlı tek rezerve alanı Döşemealtı'na yatırım yapmaya çağırdı. Başkan Genç, "Bir Avrupa kentinin özelliklerini taşıyan planlamaya sahip ilçemiz, büyük çaplı spor, sağlık, sanayi, tarım ve lüks konut gibi projeler için müsait" dedi.Salı Sanayici ve İşadamları Grubu Başkam Muharrem Koç başkanlığında gerçekleştirilen toplantının bu haftaki konuğu Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç oldu. Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübünde gerçekleşen kahvaltıda konuşan Başkan Genç, "Antalya'nın gelecekteki yaşam alanı" dediği Döşemealtı'na Antalyalı işadamlarını yatırım yapmaya çağırdı. 

Siyasete erken yaşta başladığını belirten Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, "Üniversiteden sonra CHP Gençlik Kolları'nda görev yaptım, daha sonra il yönetiminde görev aldım. 2009 yılında Döşömealtı'ndan belediye başkanı adayı oldum ancak stratejik olarak adaylığım geri çekildi ve...