27 / 04 / 2024

Turgay Gökdemir

Turgay Gökdemir

Yapılan kadro değişikliği ile İBB Yol Bakım ve Alt Yapı Koordinasyon Daire Başkanlığı'na Turgay Gökdemir getirildi. Peki, Turgay Gökdemir kimdir? Turgay Gökdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

İBB Yol Bakım ve Alt Yapı Koordinasyon Daire Başkanlığı'na Turgay Gökdemir getirildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yönetim kadrosu neredeyse baştan sona değişti. Mehmet Özçelik’ ten alınan Yol Bakım ve Al Yapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, Turgay Gökdemir’ e verildi.

Ankara Gökdemir Villaları Mart'ta teslim!

Akıllı ev teknolojisiyle hayata geçirilen Ankara Gökdemir Villaları'nda sona gelindi. Emre Gökdemir İnşaat imzası taşıyan projede teslimler Mart 2024'te yapılacak.

Osman Turgay Durak kimdir? Osman Turgay Durakne iş yapar? Eğitim ve Kariyeri Nedir?

Osman Turgay Durak kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Osman Turgay Durak ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Gökdemirport 2 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Gökdemirport, Emre Gökdemir İnşaat tarafından Ankara Esenboğa Havalimanı'nın hemen yanı başında yükseliyor. Gökdemirport 2 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Peki Gökdemirport'ta hangi konut tipler var? İşte Gökdemirport ile ilgili detaylar...

Ethos Desıgn Mimarlık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Ethos Desıgn Mimarlık Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Gökdemir ve Elif Gülgün Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Gökdemir Otelcilik Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökdemir Otelcilik Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Demir tarafından kuruldu.

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Öztürk Gökdemir tarafından kuruldu.

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Bülent Gökdemir ve İmdat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Hasan Ay ve Murat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul alım satımlarında Noter devri başlıyor! Sektör nasıl etkilenecek? 

İstanbul Tapu Kadastrolular Derneği Başkanı Turgay Gültekin, gayrimenkul alım ve satım işlemlerinin noterden gerçekleştirilmesi düzenlemesine ilişkin bir yazı kaleme aldı. İşte Gültekin'in o yazısı...

Emlaksepeti Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emlaksepeti Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Süleyman Gökdemir ve Zeynep Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Deconlar İnşaat Elektrik Metal Temizlik Malzemeleri Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deconlar İnşaat Elektrik Metal Temizlik Malzemeleri Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Kayaöz tarafından kuruldu.

Ym Demir Çelik Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ym Demir Çelik Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökdemir ve Yalçın Tan ortaklığında kuruldu.

Gimtaş Group İnşaat Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Gimtaş Group İnşaat Mühendislik Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye ebdeli ile Turgay Güllü tarafından kuruldu.

Turgay Gökdemir Haberi

Turgay Gökdemir

Turgay Gökdemir kimdir?

Turgay Gökdemir, 1970 yılında Elazığ’da doğdu. 1991 yılında Fırat Üniversitesi İnşaat Mühendisliği’nden mezun oldu. Mezuniyetine müteakip özel bir şirket bünyesinde Özlüce Barajı inşaatında saha mühendisi olarak görev yaptı. 


1994 yılında Ulaşım A.Ş. kadrosundan İBB Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü emrinde çalışmaya başladı. 1996 yılında memur olarak girdiği İETT Genel Müdürlüğü’nde Özel Projeler Şube Müdürü, Raylı Sistemler Yapım Şube Müdürü ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığı görevlerinde bulundu. 


05.05.2005 tarihinde geçiş yaptığı İBB’de Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğünde 1. Bölgeden (Eminönü, Fatih, Eyüp, Z. Burnu, Bayrampaşa, Esenler, Güngören, Bağcılar) sorumlu Müdür Yardımcısı olarak görev aldı. 29 Mart 2009 Yerel Seçimlerinin ardından Başkan Yardımcısı olarak Fatih Belediyesine geçiş yaptı. 


16 Eylül 2009’da İBB Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü Müdür Yardımcılığı görevine geri döndü....