13 / 05 / 2024

Turgay İnce

Turgay İnce

Karacasport Halı İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turgay İnce tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta Esenler, Oruçreis Mahallesi, Giyimkent'te kuruldu.

Gensa Endüstri Kimya Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Gensa Endüstri Kimya Sanayi Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Turgay İnce imzasıyla kuruldu.

İnistanbul Lokal'in satışı altı ay önce başladı!

Konut satışında dönemsel bir durgunluk yaşansa da satışların sürdüğünü anlatan İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, 6 ay sonra satışa açmayı planladıkları Lokal etabını 6 ay önce satışa açtıklarını dile getirdi.

Sur Yapı İdilia'da fiyat artışından önce son gün 25 Ocak!

Daire fiyatlarının 226 bin TL'den başladığı Sur Yapı İdilia'da fiyat artışından önce son gün 25 Ocak. 2016 yılının Haziran ayında teslim edilecek olan proje 30 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Turgay Genç kimdir?

Antalya Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç kimdir? Turgay Genç, bugüne kadar hangi işlede görev aldı? Turgay Genç, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turgay Genç..

Süre bitiminden önce üst hakkının devri!

Üst hakkı; bir taşınmaz maliki, üçüncü kişi lehine arazisinin altında veya üstünde yapı yapmak veya mevcut bir yapıyı muhafaza etmek yetkisi veriyor. Peki, süre bitiminden önce üst hakkının devri mümkün olur mu?

Kiracılar çıkmadan ne kadar önce haber vermeli?

Borçlar Kanunun gereğince, Kiraya veren, sözleşme süresinin bitimine dayanarak sözleşmeyi sona erdiremiyor. Kiracı belli bir süre önceden bildirim yaparak evi boşaltabiliyor. Peki, kiracılar çıkmadan ne kadar önce haber vermeli?

Koru Bağlıca'da inşaat 6 ay önce bitirildi!

Bağlıca'daki Koru Bağlıca Projesi'nden gayrimenkul alanlar, hayallerine 6 ay önce kavuştu. Erken tamamlanan projenin anahtar teslimleri, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel tarafından yapıldı..

Paylaşımdan önce miras ortaklığı!

Medeni Kanun gereğince birden çok mirasçı bulunması hâlinde, mirasın geçmesiyle birlikte paylaşmaya kadar, mirasçılar arasında terekedeki bütün hak ve borçları kapsayan bir ortaklık meydana geliyor. İşte paylaşımdan önce miras ortaklığı esasları..

Turgay Tanes: Arz-talep eşleşmiyor!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri uzun süredir konuşulan sektörde balon var mı tartışmasını değerlendirdi. Sektörde balon riski görmediklerini belirten İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, arz ve talebin eşleşmemesi sorunu yaşandığına dikkat çekti.

Turgay Tanes: Gayrimenkulde arz talep eşleşmemesi söz konusu!

14. Gayrimenkul Zirvesi’nde gerçekleşen “Sektörde Balon Var mı?” oturumunu yöneten İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, henüz çok büyük alarm yaratacak bir tablo olduğuna inanmadığını belirtti.

Alper Evrensel: Ev almadan önce doktora gidin!

Uzun yıllar kira ödeyenlerin istediği tek şey bir an önce kendi evlerine sahip olabilmek. Çok borcun ruh sağlığını etkilediğini söyleyen Psikiyatri Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Alper Evrensel, 'ev almadan önce doktora gidin' dedi.

Karacasport Halı İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacasport Halı İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turgay İnce tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta Esenler, Oruçreis Mahallesi, Giyimkent'te kuruldu.

Ev almadan önce psikolojinizi düşünün!

Ev almadan önce psikolojinizi düşünün. Uzun yıllar kira ödeyenlerin istediği tek şey bir an önce kendi evlerine sahip olabilmek. Bu hayali gerçekleştirmek isteyenlerin çoğu çareyi banka kredilerinde buluyor.

Turgay İnce Haberi

Turgay İnce
Karacasport Halı İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Turgay İnce tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta kuruldu. 


Karacasport Halı İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin maksat ve konusunu giren işler şunlardır. 1-Her türlü spor malzemelerinin imalatı,toptan ve perakende satışı,ihracat ve ,ithalatını yapmak, 2- Her türlü halı saha malzemelerinin imalatı,toptan ve perakende satışı,ihracat ve ithalatını yapmak, Bunlarla ilgili tesislerin kurulumunu yapmak, işletmek veya başkalarına işletmesini vermek. 3- Bilumum inşaat,taahhüt,bakım,onarım,tadilat,dekarasyon,toplu konut,kat karşılığı inşaat yapmak,inşaat taahhüt,taşeronluk işleminin yapımını gerek taahhüt yoluyla gerekse başka kişi ve kurumlarla işbirliği yoluyla yapmak, Ayrıca şirket inşaat sektörünün konusuna giren ahşap PVC ve alüminyumdan mamül her türlü doğrama ,plastik,ahşap,kapı,çelik kapı,levha tutkal,suntan duralit,kaplama,kreste kalorifer tesisat,sıhhi tesisat,doğalgaz tesisattan soğutma havalandırma,güneş enerjisisistemleri,su arıtma ve...