27 / 04 / 2024

İnistanbul Lokal'in satışı altı ay önce başladı!

İnistanbul Lokal'in satışı altı ay önce başladı!

Konut satışında dönemsel bir durgunluk yaşansa da satışların sürdüğünü anlatan İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, 6 ay sonra satışa açmayı planladıkları Lokal etabını 6 ay önce satışa açtıklarını dile getirdi.



 İŞ GYO fuara İş GYO, Nef ile birlikte hayata geçirdiği İnistanbul projesinin Lokal etabı ve Manzara Adalar projeleriyle katıldı. Projenin Gala etabının büyük bölümünün satışını kısa sürede bitirince projede Lokal adı verilen ikinci etabı da satışa çıkardıklarını belirten İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, ilk lansmanı Cityscape Fuarı'nda yapılan projenin Türkiye lansmanını ise ekim ayında gerçekleştirileceğini söyledi. Konut satışında dönemsel bir durgunluk yaşansa da satışların sürdüğünü anlatan Tanes 6 ay sonra satışa açmayı planladıkları Lokal etabını 6 ay önce satışa açtıklarını dile getirdi. 


ANADOLU YAKASI'IMI KEŞFETTİLER

Kartal Platformu olarak yabancılara Anadolu yakasının geleceğini anlatarak, yatırım çekmek istediklerine dikkat çeken Tanes, "Yabancılar özellikle Yalova ve Bursa'dan konut satın alıyor. Anadolu yakasının bu bölgelere yakın olmasıyla yabancılar Anadolu yakasını keşfetti, biz de bunu anlatıyoruz, Tüm kamu mega yatırımlarına yakınlığının da bölgeye ilgiyi artık daha yoğun artırdığını görüyoruz' dedi. 



Telefon : 444 72 21

Web : www.inistanbultopkapi.com



Akşam 


Geri Dön