10 / 05 / 2024

İnistanbul Lokal satış ofisi nerede

İnistanbul Lokal satış ofisi nerede

Konut satışında dönemsel bir durgunluk yaşansa da satışların sürdüğünü anlatan İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, 6 ay sonra satışa açmayı planladıkları Lokal etabını 6 ay önce satışa açtıklarını dile getirdi.

İnistanbul Hayat yakında satışta!

Yoğun ilgi gören İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal’in ardından İnistanbul Hayat da yakında satışa çıkıyor. Ön talep döneminde çok kısa sürede 3000’e yakın talep alan İnistanbul Hayat’a ilgi şimdiden yoğun.

İnistanbul Lokal'de 1575 daire satıldı!

İş GYO ve Nef’in işbirliği ile İstanbul’un en gözde yaşam merkezlerinden Topkapı’da hayat bulan İnistanbul Gala ve İnistanbul Lokal projelerinde 1870 dairenin 1575’i satıldı.

İnistanbul'da büyük daireler satışa çıktı!

İş GYO ve Nef birlikteliğiyle hayata geçirilen İnistanbul Lokal’in satış tarihi yoğun talep üzerine planlanandan 6 ay öne çekilmişti. “En İyi Mimari Tasarım” ödülüne sahip olan projede şimdi de 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı yeni blok satışa açıldı

İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi!

İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Inistanbul Lokal Residence Topkapı satılık!

Inistanbul Lokal Residence Topkapı satılık dairelerin fiyatları 439 bin liradan başlıyor. Inistanbul Lokal Residence projesinde yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı teslimler!

Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı projesinde evlerin satış fiyatları 439 bin liradan başlıyor. Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı'da eski Şişecam Fabrikası arsasında inşa ediliyor..

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire alanları 48 metrekareden başlıyor. 49 ay vade farksız taksit yapılabilen projenin 2018 yılı Mart ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Davutpaşa Inistanbul Lokal Rezidans satış fiyatları!

Davutpaşa Inistanbul Lokal Rezidans satış fiyatları 439 bin liradan başlıyor. Davutpaşa Inistanbul Lokal Rezidans projesinde daireler 2018 yılı Mart ayı içerisinde sahiplerine teslim ediliyor...

Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı satış fiyatları!

Inistanbul Lokal Rezidans Topkapı satış fiyatları 439 bin liradan başlayarak değişiyor. İş GYO ve NEF projesi Inistanbul Lokal Rezidans'ta teslimler Mart 2018 tarihinde yapılıyor...

Inistanbul Lokal Evleri Topkapı satılık!

Inistanbul Lokal Evleri Topkapı satılık dairelerin fiyatları 439 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Inistanbul Lokal Evleri Topkapı projesinde teslimlerin 2018 yılı Mart ayında yapılması hedefleniyor...

Davutpaşa Inİstanbul Lokal ödeme seçenekleri!

Atatürk Havalimanı ’na 10 kilometre uzaklıkta yer alan projede yeni blok satışa çıkarıldı. Davutpaşa Inİstanbul Lokal ödeme seçenekleri kapsamında 48 aya varan taksitlendirme sağlanıyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal'de yeni blok satışta! 3+1'ler 7 bin 500 TL peşinatla!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında yükselen projede teslimler 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Davutpaşa Inİstanbul Lokal'de yeni blok satışta 3+1'ler 7 bin 500 TL peşinatla ev sahibi olunabiliyor.

Davutpaşa Inistanbul Lokal satılık daire!

İş GYO - NEF imzasıyla hayata geçirilen Davutpaşa Inistanbul Lokal satılık daire fiyatları 348 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

İnistanbul Lokal satış ofisi nerede Haberi

İnistanbul Lokal satış ofisi nerede

 İŞ GYO fuara İş GYO, Nef ile birlikte hayata geçirdiği İnistanbul projesinin Lokal etabı ve Manzara Adalar projeleriyle katıldı. Projenin Gala etabının büyük bölümünün satışını kısa sürede bitirince projede Lokal adı verilen ikinci etabı da satışa çıkardıklarını belirten İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, ilk lansmanı Cityscape Fuarı'nda yapılan projenin Türkiye lansmanını ise ekim ayında gerçekleştirileceğini söyledi. Konut satışında dönemsel bir durgunluk yaşansa da satışların sürdüğünü anlatan Tanes 6 ay sonra satışa açmayı planladıkları Lokal etabını 6 ay önce satışa açtıklarını dile getirdi. 


ANADOLU YAKASI'IMI KEŞFETTİLER

Kartal Platformu olarak yabancılara Anadolu yakasının geleceğini anlatarak, yatırım çekmek istediklerine dikkat çeken Tanes, "Yabancılar özellikle Yalova ve Bursa'dan konut satın alıyor. Anadolu yakasının bu bölgelere yakın olmasıyla yabancılar Anadolu yakasını keşfetti, biz de bunu...