10 / 05 / 2024

İnistanbul Lokal satışları ne zaman başladı

İnistanbul Lokal satışları ne zaman başladı

Konut satışında dönemsel bir durgunluk yaşansa da satışların sürdüğünü anlatan İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, 6 ay sonra satışa açmayı planladıkları Lokal etabını 6 ay önce satışa açtıklarını dile getirdi.

İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi!

İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Davutpaşa Inistanbul Lokal satılık daire!

İş GYO - NEF imzasıyla hayata geçirilen Davutpaşa Inistanbul Lokal satılık daire fiyatları 348 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Inİstanbul Lokal satılık daire fiyatları!

Inİstanbul Lokal satılık daire fiyatları metrekarelerine göre değişiyor. TEM Otoyolu'na 7 kilometre uzaklıkta olan projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Nef Inİstanbul Lokal satılık!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında inşa edilen Nef Inİstanbul Lokal satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi.

Topkapı Inİstanbul Lokal satış fiyat listesi!

Topkapı Inİstanbul Lokal satış fiyat listesi dairelerin büyüklüklerine göre değişiyor. İş GYO ve Nef imzası ile yükselen projede teslimlerin 2018 yılı Mart ayı içerisinde yapılması planlanıyor.

İş GYO Inİstanbul Lokal satılık ev fiyatları!

İş GYO Inİstanbul Lokal satılık ev fiyatları 348 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki dairelerin teslimlerinin 2017 sonunda yapılması planlanıyor.

Nef Inİstanbul Lokal satış fiyatları!

Nef Inİstanbul Lokal satış fiyatları 348 bin TL'den başlıyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa edilen projede E-5 karayoluna 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Inİstanbul Lokal satış ofisi iletişim!

Inİstanbul Lokal satış ofisi iletişim için 444 72 21 telefon numarasını arayabilirsiniz. Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre uzaklıkta hayata geçirilen projede daire fiyatları 345 bin TL'den başlıyor.

Topkapı Inistanbul Lokal projesi nerede?

İş GYO ve NEF ortaklığında hayata geçirilen Inistanbul Topkapı projesinin ilk etabı Inistanbul Gala'da satışlar tamamlandı. 2. etabı Inistanbul Lokal projesinde satışlar planlanandan 6 ay önce başladı.

Inİstanbul Lokal satılık daire!

Inİstanbul Lokal satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Aylık taksitlerin 2 bin 100 TL'den başladığı proje Cevizlibağ metrobüs durağına 1 kilometre mesafede yer alıyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal satılık daire!

Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen proje Nef ve İş GYO 'nun ortaklığıyla inşa ediliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal satılık daire fiyatları 345 bin TL 'den başlıyor.

Inİstanbul Lokal satış fiyatları!

Yüzde 1 peşinatla ödeme sağlanan Inİstanbul Lokal projesi Nef ve İş GYO 'nun ortaklığıyla inşa ediliyor. Inİstanbul Lokal satış fiyatları 320 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal satış ofisi!

Nef ve İş GYO'nun ortaklığıyla inşa edilen projede lansman öncesi 200 adet daire satışa çıkarıldı. Davutpaşa Inİstanbul Lokal satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

İnistanbul Lokal satışları ne zaman başladı Haberi

İnistanbul Lokal satışları ne zaman başladı

 İŞ GYO fuara İş GYO, Nef ile birlikte hayata geçirdiği İnistanbul projesinin Lokal etabı ve Manzara Adalar projeleriyle katıldı. Projenin Gala etabının büyük bölümünün satışını kısa sürede bitirince projede Lokal adı verilen ikinci etabı da satışa çıkardıklarını belirten İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, ilk lansmanı Cityscape Fuarı'nda yapılan projenin Türkiye lansmanını ise ekim ayında gerçekleştirileceğini söyledi. Konut satışında dönemsel bir durgunluk yaşansa da satışların sürdüğünü anlatan Tanes 6 ay sonra satışa açmayı planladıkları Lokal etabını 6 ay önce satışa açtıklarını dile getirdi. 


ANADOLU YAKASI'IMI KEŞFETTİLER

Kartal Platformu olarak yabancılara Anadolu yakasının geleceğini anlatarak, yatırım çekmek istediklerine dikkat çeken Tanes, "Yabancılar özellikle Yalova ve Bursa'dan konut satın alıyor. Anadolu yakasının bu bölgelere yakın olmasıyla yabancılar Anadolu yakasını keşfetti, biz de bunu...