05 / 05 / 2024

türgev okulları

türgev okulları

TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, "Milli Eğitim Bakanlığı Özel Okullar Genel Müdürlüğü'nün başını çekeceği projeyle ilkokullardan itibaren konservatuvara kadar müzik eğitimi alınabilecek okullar açılacak" dedi.

Otobüs biletlerinde son durum ne? Otobüs biletleri tükendi mi?

Otobüs biletleri okulların tatil olması ile gündemdeki yerini aldı. Otobüs biletlerindeki son durum vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte otobüs biletlerine dair detaylar!

MEB resmen açıkladı! Okullar 5-6 Mayıs’ta tatil mi? Okullar ne zaman açılacak? İşte okulların açılacağı tarih!

Bugünün en çok araştırılan ve merak edilen konuları arasında okulların ne zaman açılacağı yer alıyor. Peki okullar 5-6 Mayıs’ta tatil mi? Okullar ne zaman açılacak? İşte okulların açılacağı tarih...

Irmak Okulları, Zanzibar Caddebostan'ın yerini aldı!

Caddebostan'dan yolu geçenler bilir; Türkiye'nin en eski özel okullarından birine Irmak Okulları'na ev sahibi İstanbul'un bu ilçesi. Irmak Okulları'nın kapanan Zanzibar Caddebostan'ın yerini aldığı ifade edildi.

TÜRGEV yurtlarının kira sözleşmesi davasında karar belli oldu!

İstanbul Bölge İdare Mahkemesi 6. İdare Dava Dairesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), TÜRGEV yurtlarıyla ilgili verdiği "sözleşmenin feshedilmesi" karanını iptal eden yerel mahkeme kararını hukuka uygun gördü.

Uğur Okulları'ndan 13 yeni kampüs geliyor!

Türkiye'nin 52 ilinde eğitim veren Uğur Okulları, 13 yeni kampüs için düğmeye bastı.

İdare Mahkemesi'nden İBB ve TÜRGEV yurtları kararı!

İstanbul 14. İdare Mahkemesi, İBB'nin, TÜRGEV yurtlarıyla ilgili verdiği "sözleşmenin feshedilmesi" karanını hukuka uygun bulmayarak reddetti.

Uğur Okulları'ndan 5 ile 6 yeni kampüs!

Türkiye'nin 51 şehrinde akademik ve bilimsel eğitim anlayışıyla eğitim veren Uğur Okulları, 2021-2022 eğitim öğretim yılında İzmir Güzelbahçe, Bayraklı, Ankara Doğukent, Trabzon, Kocaeli Körfez ve Yalova kampüslerinde hizmet sunmaya başlayacak...

Kanada Okulları'ndan Sakarya Karasu'ya yeni kampüs!

franchising çalışmalarına devam eden Kanada Okulları, Sakarya’nın Karasu ilçesinde yeni kampüs açtı.

İstanbul Atatürk Fen Lisesi'nin yeni binası göz kamaştırıyor!

Türkiye’nin önde gelen okulları arasında yer alan İstanbul Atatürk Fen Lisesi, eğitim kalitesi kadar okul binasıyla da göz kamaştırıyor. 9 büyüklüğündeki bir depremde bile yıkılmayacak lise, Türkiye’nin LEED Platinum Sertifikası’nı alan ilk okul oldu.

TÜRGEV’in yurdu İBB’nin denetimine takıldı!

TÜRGEV’in yurdu İBB’nin denetimine takıldı. Yurt binasına verilen yapı ruhsatının mevzuata aykırı olduğu belirlendi. İmar planında değişiklik yapılmadan, ‘park alanı’ fonksiyonlu bir yere, TÜRGEV’in yurt binası yapılması için yapı ruhsatı verildiği öğrenildi. 

Uğur Okulları Denizli Kampüsü açılıyor!

Türkiye’nin 51 şehrinde, 68’i kampüsü bulunan Uğur Okulları'nın Denizli'deki yeni kampüs yatırımı açılıyor.

Tekirdağ'da bütçe yetersizliği nedeniyle okullar onarılamıyor!

Tekirdağ'da MEB İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı’nın 2019 yılı faaliyet raporuna göre birçok okulun 2019 yılında tamamlanması planlanan onarım ve tadilat işleri bütçe yetersizliği nedeniyle hayata geçirilemedi.

Manyas'ta depreme dayanıksız okullar yıkılıyor!

Manyas´ta depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılması kararlaştırılan okullar için yıkım çalışmaları başladı.

türgev okulları Haberi

türgev okulları

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, "Milli Eğitim Bakanlığı Özel Okullar Genel Müdürlüğü'nün başını çekeceği projeyle ilkokullardan itibaren konservatuvara kadar müzik eğitimi alınabilecek okullar açılacak. Bu işe en yatkın çocukların en erken yaşta, 6-7 yaşlarında müzikle tanışmasını ve buna kendi müziğimizle başlamasını sağlayacağız" dedi.  


Ümraniye'deki Özel Palet Eğitim Kurumları'nda, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlik öncesinde konuşan Bilal Erdoğan, Palet Okulları'nda farklı bir pedagojik yaklaşım uygulandığını söyledi. 


Erdoğan, "Farklı yaklaşımı uygularken kendi değerlerimizden, kendi dinimizden, tarzımızdan ödün vermiyoruz. Bilakis çocuklarımıza aktarılmasında daha etkili, doğru yolu bulmaya çalışıyoruz. Burada yaptığımızın, eğitim sistemi için ışık olmasını, yeni şeylerin önemini teşvik eden deney ortamı olmasını ümit ediyoruz. Bu yüzden hem buradaki eğitimci arkadaşlar...