16 / 05 / 2024

Turgut Boz kim

Turgut Boz kim

Türk Ekonomi Bankası (TEB) KOBİ Bankacılığı Grubu Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, "Türkiye'de toplam 140 milyon adet gayrimenkul var, bunların sadece üçte biri kadınlara ait." dedi.

Faiz düşüşü ekonomiyi hızla hareketlendirecek!

Türk Ekonomi Bankası (TEB) KOBİ Bankacılığı Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, faizlerin aşağı gelmesiyle kısa zamanda ekonominin hareketlenmesini beklediğini, bunun firmalara yansımasının da olacağını söyledi.

Türkiye'de toplam 140 milyon adet gayrimenkul var!

Türk Ekonomi Bankası (TEB) KOBİ Bankacılığı Grubu Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, "Türkiye'de toplam 140 milyon adet gayrimenkul var, bunların sadece üçte biri kadınlara ait." dedi.

Apartmanın boyasını kim öder?

Kanunda yer alan madde 19 gereğince kat maliklerinin beşte dördünün olur vermesi ile birlikte apartmanın ortak alanlarında inşaat ve onarım gibi işler yapılabiliyor. Peki apartmanın boyasını kim öder?

Apartman yöneticisini kim seçer?

Apartmanda kat malikleri, yönetim için kendi aralarından veya dışardan bir kimseyi veya üç kişilik bir kurulu seçebiliyor. Peki, apartman yöneticisini kim seçer? Yönetici oybirliği ile mi yoksa oyçokluğu ile mi seçilir?

Bozüyük'te imar konuları masaya yatırıldı!

Bilecik’in Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ilçedeki mimar ve mühendisler ile bir araya geldi. Bozüyük'ün imar konuları masaya yatırılarak doğru ve nezih bir kent için gerçekleştirilebilecek çözüm önerileri değerlendirildi...

Asansör giderlerini kim öder?

Kanun gereğince kat malikleri, apartman işletme giderlerine eşit olarak; apartman demirbaş giderlerine ise kendi arsa payı oranında katılmak ile yükümlü oluyor. Peki, dairede kiracı olması halinde apartmanın asansör giderlerini kim öder?

Bozüyük Kapalı Pazar Yeri'ne düzenleme yapılıyor!

Bilecik' in Bozüyük ilçesinde kapalı pazar yerinde, yeni düzenleme çalışmaları kapsamında yapılan 2 yeni kapı ile sebze ve tuhafiye pazarı arasındaki geçişler içeriden sağlanmaya başladı...

Turgut Aydın kimdir?

A101 indirim marketleri, Memorial Sağlık Grubu, English Home mağaza zinciri, Aydın Örme, Aydın Shipping, Aydın Gayrımenkul şirketleri gibi firmaları bünyesinde barındıran Turgut Aydın Holding'in kurucusu Turgut Aydın kimdir?

Gaiplik kararını kim verir?

Kendisinden uzun zamandır haber alınmayan ve ölüm olasılıklarının yüksek olduğu kimselerin kişiliğinin son verilmesi için mahkemece verilen karar "gaiplik kararı" olarak nitelendiriliyor. Peki gaiplik kararını kim verir? Gaiplik kararı görevli mahkeme han

Eski emlak vergisi borcunu kim öder?

Geçmiş dönemlere ait ödenmeyen emlak vergilerinde devreden ve devralanın müteselsil sorumluluğu hakkındaki özelgede yer alan esaslara göre eski emlak vergisi borcunu kim öder? İşte yanıtı...

Kooperatiften alınan evin emlak vergisini kim öder?

Emlak vergisi dönemi içerisinde en çok merak edilen hususlar arasında kooperatiflerden alınan evin emlak vergisinin kim tarafından ve nasıl ödeneceği oluyor. Peki, kooperatiften alınan evin emlak vergisini kim öder?

Bozüyük Medine Camii’nin temeli atıldı!

Bilecik' in Bozüyük ilçesi Yeşilkent Mahallesi’ nde yapımına başlanan Medine Camii’ nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Tören, Bozüyük Yeşilkent Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlendi...

Doğalgaz abonelik bedelini kim öder?

Doğalgaz abonelik talepleri; bağımsız bölüm maliki, binanın veya tesisin sahibi ya da bunların yetkili temsilcilerince yapılıyor. Peki doğalgaz abonelik bedelini kim öder? Doğalgaz abonelik ücretleri 2014 ne kadar?

Turgut Boz kim Haberi

Turgut Boz kim

Türk Ekonomi Bankası (TEB) KOBİ Bankacılığı Grubu Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, "Kadınların global kazanca etkisi 2007 yılında 9,8 trilyon dolar iken, 2017 tahmini 15,6 trilyon dolar" dedi.


"Kadın KOBİ" ve girişimcileri desteklemek ve iş hayatındaki varlıklarını güçlendirmek amacıyla geçtiğimiz aylarda kadın girişimci ve KOBİ'lerin potansiyellerini en etkin şekilde kullanabilmesi için Kadın Bankacılığı hizmeti sunmaya başlayan TEB'in, kadın patronlara ulaşarak potansiyellerini açığa çıkarabilmelerine destek olmak amacıyla başlattığı "Kadın Akademisi"nin ilki bugün gerçekleştirildi.


TEB KOBİ Bankacılığı Grubu Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz ile TEB KOBİ Bankacılığı Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Simla Ünal'ın ev sahipliğindeki toplantının ilk konuğu, Aras Kargo Üst Yöneticisi (CEO) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler...