12 / 05 / 2024

turgut özal tıp merkezi onkoloji hastanesi

turgut özal tıp merkezi onkoloji hastanesi

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

Malatya'da 217 yataklı onkoloji hastanesi hizmete açıldı!

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesinde kurulan 217 yataklı onkoloji hastanesi hizmet vermeye başladı. 

Turgut Özal’ın terzisi Yusuf Kenan Malatya'ya okul yaptırıyor!

Türkiye’nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın 1980’lerin başındaki başbakan yardımcılığı döneminden itibaren adı “Özal’ın terzisi” olarak öne çıkan Yusuf Kenan, Malatya'da yeni okul açmak için kolları sıvadı.

İskenderun Turgut Özal Parkı yenilendi!

İskenderun Belediyesi kentin dört bir yanında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü tarafından Denizciler Mahallesindeki Turgut Özal parkı ve çocuk parkı olarak adlandırılan mesire alanında yenileme ve tadilatları işlemleri tamamlandı

Turgut Özal Üniversitesi'nden kullanım hakkı ihalesi!

Turgut Özal Üniversitesi, Ankara Altındağ'da bulunan aynı hak tesis edilerek kat karşılığı inşa edilmiş binanın irtifak hakkını devredecek. Kullanım amacı S.K.T + Ticaret Alanı olarak belirlenen binanın muhammen bedeli 13 milyon TL olarak belirlendi.

Malatya'ya 200 yataklı Onkoloji Hastanesi geliyor!

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesinde kurulması planlanan ve projesi 2016 yılı yatırım programına alınan 200 yataklı Onkoloji Hastanesi, Doğu'daki hastalara daha etkin ve kaliteli sağlık hizmeti sunacak.

Batman Turgut Özal Bulvarı’na 2 yeni üst geçit!

Görevden uzaklaştırılan Batman Belediyesi Eş Başkanı Sabri Özdemir, "Turgut Özal Bulvarı’nda iki üst geçit yapmayı planlıyoruz. Konu ile ilgili olarak da Ankara’da görüştüğümüz bazı mimarlar var " açıklamasında bulundu.

İskenderun Turgut Özal Parkı yenileniyor!

İskenderun’da kentin dört bir yanında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İskenderun Belediyesi park bahçe ekipleri Denizciler ’de bulanan 8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal parkını yenilemek ve daha modern hale getirmek için çalışma başlattı.

Manisa Hafsa Sultan ve Turgut Özal'da dönüşüm hızlandı!

Manisa'nın dev projelerinden olan Hafsa Sultan ve Turgut Özal kentsel dönüşüm alanlarında çalışmalar hızlandı. Ankara'ya giden Manisa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri kamulaştırmada izleİ necekyolu belirlemek için görüşmeler gerçekleştiriyor.

Turgut Özal döneminde hangi projeler yapıldı?

Türk siyasi hayatının en renkli isimlerinden olan 8. Cumhurbaşkanı Özal, Türkiye ekonomisi için kalıcı birçok projeye imza attı. Peki Turgut Özal döneminde hangi projeler yapıldı?

Turgut Özal Stadı'nın yıkımı Avcılar Belediyespor'u mağdur etti!

Avcılar Belediyespor, maçlarını oynadığı Turgut Özal Stadı'nın yıkılması nedeniyle mağdur oldu. Kulüp Başkanı Burak Çetincan'ın, "Stat yıkılırken içeride eşyaları koliliyorduk" sözleri ise yaşanan vehameti gözler önüne serdi.

Malatya Karaciğer Nakil Hastanesi açıldı!

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesinde hizmete giren, dünyada ilk ve tek örnek olan Karaciğer Nakil Hastanesi için resmi açılış töreni düzenlendi.

Turgut Özal Kütüphanesi hizmete girdi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya genelinde yaptırılan 17 SODES destekli Turgut Özal Kütüphaneleri için, Doğanşehir ilçe merkezinde bulunan Turgut Özal Kütüphanesi önünde toplu açılış töreni düzenlendi.

Turgut Özal 90'lı yılların kalkınma hedeflerini anlatıyor!

"İcraatın İçinden" tv programlarıyla televizyonda hükümetin yaptığı çalışmaları anlatan merhum Turgut Özal Türkiye'nin 80li yılların sonlarındaki halini özetliyor.

turgut özal tıp merkezi onkoloji hastanesi Haberi

turgut özal tıp merkezi onkoloji hastanesi

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde, üniversite kampüsünde yapımına 2017 yılında yapımına başlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi tamamlandı.

TRT Haber'de yer alan habere göre; 30 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen 217 yatak kapasiteli hastanenin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın online olarak yapması planlanıyor.

Modern kanser tedavilerinin uygulanacağı hastane, bu ay içinde geçici hasta kabulüne geçiyor. İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, yakında hizmete açılacağı açıklanan hastanenin Türkiye’nin gururu olacağını sözlerine ekledi.

"Hasta almaya 1- 2 hafta içerisinde başlayacağız"

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, yakında hizmete açılması planlanan hastaneyle ilgili şu bilgileri paylaştı: "Malatya'mız için çok büyük projede artık sona geldik tamamlandı proje. 2017 yılında başladığımız 217 yataklı onkoloji hastanemizin inşaatı tümüyle bitti, tamamlandı. Artık açılışa hazır hale...