12 / 05 / 2024

Turgut Tolga İyitaş

Turgut Tolga İyitaş

Procon İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Turgut Tolga İyitaş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta Büyükçekmece, Mimaroba Mahallesi, Mustafa Kemal Bulvarı'nda kuruldu.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi kurulacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Malatya Turgut Özal Üniversitesi" kararı aldığı duyuruldu. Üniversite müjdesi kentte coşkuyla karşılandı...

Tolga Çehreli: İnşaat sektörü ekonominin lider ve sürükleyici sektörüdür!

Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, inşaat sektörünün büyüme ve gelişiminin ülke ekonomisi üzerindeki etkilerini değerlendirdi. Çehreli sektörün ekonomide lider konumda olduğunu ifade etti.

Turgut Aydın Holding, Beylerbeyi'nde konağa taşınıyor!

Turgut Aydın Holding'in yönetim merkezi Beylerbeyi'nde konak şeklinde yapılan ve yapımı tamamlanmak üzere olan yeni binasına taşınacak..

Turgut Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Turgut Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi Kaya Turgut, Mehmet Tunç Turgut, Haluk Salkım, Fatoş Kılıç Bıçakcıoğlu ve Şaban Erdikler ortaklığından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tolga Çehreli: İnşaat sektörünün uzun vadedeki geleceği oldukça iyi!

RoyalGroup Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, Türkiye’deki inşaat sektörü ve konut yatırımları hakkında bilgi verdi.

3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi!

Kepez Belediyesi ile Mimarlar Odası Antalya Şubesi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi.

Turgut Reis Hafriyat İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turgut Reis Hafriyat İnşaat Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Savut tarafından kuruldu.

Yita Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yita Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İbrahim Tunç ve Yunus Köstak ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Turgut Uyar: Yatırım açısından en uygun zaman!

Moment Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, inşaat sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

Selahattin Beyazıt'ın yalısı Turgut Yılmaz'a 80.9 milyon TL'ye satıldı!

Galatasaray Kulübü eski başkanı ünlü işadamı Selahattin Beyazıt’ın yalısı “Prenses İkbal Monheim”, icradan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın kardeşi ünlü işadamı Turgut Yılmaz’a satıldı. Turgut Yılmaz, yalıya 80 milyon 873 bin lira ödedi.

Turgut Cansever'in hayali, Sivas Kalesi Projesi ile gerçekleştirilecek!

Dünyada üç kez "Ağa Han Mimarlık Ödülü"nü alan ve "Bilge Mimar" olarak tanınan merhum Turgut Cansever'in hayali, Sivas Kalesi Projesi ile gerçekleştirilecek.

Tolga Ergin, Sinpaş GYO'dan Moment Yapı'ya transfer oldu!

Başarılı konut projelerine attığı imzalar ile adını duyuran Tolga Ergin, Moment Yapı A.Ş'ye transfer oldu.

Mimar ve şehir planlamacısı Turgut Cansever anıldı!

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı olan İsmail Kara bugünkü yazısında, Mimar ve şehir planlamacısı olan rahmetli Turgut Cansever'i andı. İşte o haber...

Turgut Tolga İyitaş Haberi

Turgut Tolga İyitaş

Procon İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi, Turgut Tolga İyitaş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta kuruldu. 


Procon İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır İNŞAAT 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.   2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi  ve özel kurum ve...